Adresgegevens
Utrecht
Rijnlaan 7
3522BN


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

8 , 5
Kantoor:
Willems en Steinvoort Makelaardij o.g. en Assurantien V.O.F.
Datum:
16 augustus 2018
Door:
Hans

Detailscore

De werkwijze is professioneel en prettig.

10 , 0
Kantoor:
Willems en Steinvoort Makelaardij o.g. en Assurantien V.O.F.
Datum:
24 mei 2018
Door:
Wietse

Detailscore

Nu twee keer gebruikgemaakt van de diensten van Ruud Willems en zijn backoffice. Zowel Ruud als de mensen achter de schermen reageren heel snel op mailtjes/appjes/telefoontjes. Afhandeling is snel en vakkundig. Helemaal tevreden!

10 , 0
Kantoor:
Willems en Steinvoort Makelaardij o.g. en Assurantien V.O.F.
Datum:
30 maart 2018
Door:
Anne Willemsen

Detailscore

Prettige, no nonsens benadering

8 , 9
Kantoor:
Willems en Steinvoort Makelaardij o.g. en Assurantien V.O.F.
Datum:
09 februari 2018
Door:
Victor Viersen

Detailscore

Zeer tevreden. Stoppen er echt tijd en moeite in om je te helpen met de dingen die je zelf niet ziet of weet. precies daar waar de toegevoegde waarde zit. Ruud heeft bij ons een potentieel probleem met erfdienstbaarheden gesignaleerd en uitgezocht waar we anders nooit kennis van hadden gehad. Zeer tevreden!

9 , 8
Kantoor:
Willems en Steinvoort Makelaardij o.g. en Assurantien V.O.F.
Datum:
06 november 2017
Door:
Margot Gieskes en Sjoerd Verest

Detailscore

Erg betrouwbare, betrokken, realistische en deskundige makelaars. Wij zijn met zowel Ruud (Willems) en Marton (Steinvoort) wel eens een huis gaan bezoeken en beide hebben ons goed en met veel geduld geholpen, ons behoed voor foute keuzes en er uiteindelijk voor gezorgd dat we een prachtig huis hebben kunnen aankopen. Het gehele team van het makelaarskantoor staat altijd voor je klaar om allerlei vragen te beantwoorden en te ondersteunen bij het gehele proces. Dat doen ze niet alleen kwalitatief [Meer]

Erg betrouwbare, betrokken, realistische en deskundige makelaars. Wij zijn met zowel Ruud (Willems) en Marton (Steinvoort) wel eens een huis gaan bezoeken en beide hebben ons goed en met veel geduld geholpen, ons behoed voor foute keuzes en er uiteindelijk voor gezorgd dat we een prachtig huis hebben kunnen aankopen. Het gehele team van het makelaarskantoor staat altijd voor je klaar om allerlei vragen te beantwoorden en te ondersteunen bij het gehele proces. Dat doen ze niet alleen kwalitatief goed en deskundig, maar ook zeer fijn in de omgang en met een persoonlijke benadering. Minder

8 , 6
Kantoor:
Willems en Steinvoort Makelaardij o.g. en Assurantien V.O.F.
Datum:
02 september 2017
Door:
van Gool

Detailscore

Duidelijke en transparante offerte, correcte en nette begeleiding in het verkoopproces. Marton Steinvoort komt zijn afspraken, zoekt oplossingen waar nodig en reageert snel. Vriendelijke en betrokken dames op het kantoor.

8 , 2
Kantoor:
Willems en Steinvoort Makelaardij o.g. en Assurantien V.O.F.
Datum:
19 juli 2017
Door:
Bert

Detailscore

Goede kennis van de lokale woningmarkt. Realistische visie op waarde van de woning. Zorgvuldigheid in keuze verkoopstrategie / -moment. Met beide benen op de grond, geen poeha. Zorgvuldig verkoop traject met prima resultaat, zowel opbrengst in relatie tot voorspelde opbrengst als opleverdatum.

9 , 8
Kantoor:
Willems en Steinvoort Makelaardij o.g. en Assurantien V.O.F.
Datum:
18 juli 2017
Door:
Kim Roest

Detailscore

Voor mijn aankoop contact gehad met Ruud Willems als verkoopmakelaar. Maar in die constructie is een compliment hier des te meer op zijn plaats. Zonder de belangen van zijn eigen klant uit het oog te verliezen, was hij ook voor mij als koper zeer vriendelijk, flexibel, uitermate meedenkend en betrouwbaar in zijn afspraken. Een hele fijne vent, wanneer ik ooit een makelaar nodig heb, zal ik zonder nadenken hem bellen.

10 , 0
Kantoor:
Willems en Steinvoort Makelaardij o.g. en Assurantien V.O.F.
Datum:
13 juni 2017
Door:
Henk

Detailscore

Ik kijk zeer tevreden terug over het verkoopproces van mijn eerste woning. Bij de makelaarsselectie had ik drie makelaars uitgenodigd. Ruud was één van de weinige makelaars die zich goed verdiept had in de omgeving en het appartementencomplex. Een makelaar die vooraf zijn huiswerk doet! Ruud wilde de woning het 'duurst' in de markt zetten en wist mij te overtuigen waarom de door hem voorgestelde waarde realistisch was/is. Hij legde het hele proces van A t/m Z uit. Was [Meer]

Ik kijk zeer tevreden terug over het verkoopproces van mijn eerste woning. Bij de makelaarsselectie had ik drie makelaars uitgenodigd. Ruud was één van de weinige makelaars die zich goed verdiept had in de omgeving en het appartementencomplex. Een makelaar die vooraf zijn huiswerk doet! Ruud wilde de woning het 'duurst' in de markt zetten en wist mij te overtuigen waarom de door hem voorgestelde waarde realistisch was/is. Hij legde het hele proces van A t/m Z uit. Was altijd bereikbaar (of reageerde binnen een uur). Ik kreeg het gevoel dat hij de tijd voor de klant nam. Vervolgens is mijn appartement ook nog eens in 1 dag verkocht en om het nog mooier te maken boven de vraagprijs, chapeau! Ik kan deze makelaar aan iedereen aanbevelen. Na de bezichtigingen uitleg van de opmerkingen van de potentiele kopers, inschatting van interesse, overleg over de verschillende biedingen. Samenvattend zou ik Ruud willen kenmerken als: Kundig, gedreven en (niet onbelangrijk) betrouwbaar! Kortom hij was elke euro meer dan waard! Minder

10 , 0
Kantoor:
Willems en Steinvoort Makelaardij o.g. en Assurantien V.O.F.
Datum:
07 april 2017
Door:
F. Krijnen

Detailscore

Goede marktkennis, goede persoonlijke adviezen, betrokken, communicatief, afspraken worden uitstekend nagekomen. Het was een heel prettig contact met een uitstekend verkoopresultaat.

9 , 0
Kantoor:
Willems en Steinvoort Makelaardij o.g. en Assurantien V.O.F.
Datum:
12 maart 2017
Door:
Myrthe Schmidt

Detailscore

Zowel Marton Steinvoort als Ruud Willems hebben mij zeer goed geholpen bij de aankoop van mijn eerste woning. Zij zijn meegeweest naar alle bezichtigingen en hebben mij daarbij goed geadviseerd. Zij namen de tijd voor mij en gaven ook eerlijk aan wanneer een woning minder geschikt was. Ook de afhandeling van de koopovereenkomst wordt goed begeleid. Ruud is zelfs meegeweest naar de notaris toen ik definitief mocht tekenen. De benadering is heel persoonlijk. Je voelt je absoluut geen nummer. [Meer]

Zowel Marton Steinvoort als Ruud Willems hebben mij zeer goed geholpen bij de aankoop van mijn eerste woning. Zij zijn meegeweest naar alle bezichtigingen en hebben mij daarbij goed geadviseerd. Zij namen de tijd voor mij en gaven ook eerlijk aan wanneer een woning minder geschikt was. Ook de afhandeling van de koopovereenkomst wordt goed begeleid. Ruud is zelfs meegeweest naar de notaris toen ik definitief mocht tekenen. De benadering is heel persoonlijk. Je voelt je absoluut geen nummer. Dit komt ook door de dames van de binnendienst. Wanneer ik belde wisten zij direct wie ik was en welke zaken er speelden. Zij maken super snel een afspraak voor een bezichtiging, denken met je mee en komen hun afspraken na. Al met al heb ik de dienstverlening als zeer prettig ervaren en heb ik Willems en Steinvoort maakelaardij inmiddels al aan een aantal collega's en kennissen aangeraden. Minder

10 , 0
Kantoor:
Willems en Steinvoort Makelaardij o.g. en Assurantien V.O.F.
Datum:
27 februari 2017
Door:
Roel van de Kraats

Detailscore

Ik loop al heel wat jaartjes mee in het makelaarsgebeuren, maar ben no nooit zo'n goed kantoor tegengekomen. Van de makelaar tot z'n secretaresse, allemaal even vriendelijk, behulpzaam en toegewijd. Mijn dochter had hen als aankoopmakelaar gekozen en daar heeft ze geen spijt van gehad. Met alle geduld werd er gezocht naar de juiste woning die voldeed aan haar eisen. De makelaar gaf gerust aan als de woning niet goed was of de buurt beter kon, terwijl hij er wel bij [Meer]

Ik loop al heel wat jaartjes mee in het makelaarsgebeuren, maar ben no nooit zo'n goed kantoor tegengekomen. Van de makelaar tot z'n secretaresse, allemaal even vriendelijk, behulpzaam en toegewijd. Mijn dochter had hen als aankoopmakelaar gekozen en daar heeft ze geen spijt van gehad. Met alle geduld werd er gezocht naar de juiste woning die voldeed aan haar eisen. De makelaar gaf gerust aan als de woning niet goed was of de buurt beter kon, terwijl hij er wel bij gebaat was een woning aan te kopen. \dit heb ik nog nooit meegemaakt. Een aanrader zeker voor jouw aankoop maar ook voor je verkoop. Minder

9 , 8
Kantoor:
Willems en Steinvoort Makelaardij o.g. en Assurantien V.O.F.
Datum:
27 februari 2017
Door:
M. vd Kraats

Detailscore

In een overspannen woningmarkt als Utrecht, kom je tegenwoordig niet ver meer zonder aankoopmakelaar. Maar wie kies je uit? Op aanraden van een collega kwam ik bij Marton van Willems & Steinvoort terecht. Vanaf het eerste gesprek was er sprake van een klik: een rustig en kundige makelaar die de waarheid niet schuwt en je geen beloftes doet die hij niet kan waarmaken, maar wel kan beloven zijn uiterste best voor je te gaan doen. En die belofte heeft [Meer]

In een overspannen woningmarkt als Utrecht, kom je tegenwoordig niet ver meer zonder aankoopmakelaar. Maar wie kies je uit? Op aanraden van een collega kwam ik bij Marton van Willems & Steinvoort terecht. Vanaf het eerste gesprek was er sprake van een klik: een rustig en kundige makelaar die de waarheid niet schuwt en je geen beloftes doet die hij niet kan waarmaken, maar wel kan beloven zijn uiterste best voor je te gaan doen. En die belofte heeft hij meer dan waargemaakt. Je weet dat je niet de enige bent die zoekende is naar een woning in Utrecht. En dat je ook niet de enige klant bent bij een makelaarskantoor. Maar het is de kunst van dit kantoor je het gevoel te geven dat je dat wél bent! Marjan en Simone, de medewerkers van de binnendienst, denken met je mee. Ze hebben haarfijn en snel in de gaten wat jij zoekt en bellen je met suggesties: "heb je deze woning al gezien?" Of, toen ik na afloop van een bezichtiging belde dat ik afzag van een vervolg en hier een toelichting op gaf, zei Marjan eens: "ik had daar zelf ook al een minder goed gevoel bij, dat is niet het type huis wat ik bij je vind passen." Ze kon me precies uitleggen waarom niet en ik was oprecht verbaasd hoe ze dat zo scherp weet te krijgen in de paar keer dat we elkaar telefonisch hadden gesproken. Dan kun je met recht zeggen dat je goed bent in je vak. Die betrokkenheid heb ik gewaardeerd en is zeer bijzonder in de snelle markt van vandaag de dag. Engelengeduld heeft Marton met mij gehad. We hebben heel wat woningen bekeken, ik voelde me er soms zelfs bezwaard bij, maar dat gevoel heeft Marton me nooit gegeven. In een overspannen woningmarkt heb je soms het gevoel concessies te moeten gaan doen op je wensen. Toen we bij een woning waren wezen kijken waar 80% aan klopte en slechts een paar puntjes van mijn woonwensen niet aanwezig waren, zei ik tegen Marton: "misschien moet ik een bod doen." Marton zei: "dat gaan we dus niet doen. Je geduld wordt op de proef gesteld, maar bij zo'n grote aankoop moet het gevoel direct goed zijn, dat moet kloppen. Jouw woning komt nog voorbij, daar gaan we voor." Dit zegt voor mij genoeg over deze makelaar. Hij zag dat het echte enthousiasme over deze woning ontbrak en liet me dat inzien. Als hij had willen cashen, had hij namens mij een bod gedaan. Maar hij dacht op dat moment niet aan zijn eigen portemonnee en agenda, maar aan mijn woonwens en tevredenheid. En hij kreeg gelijk. Enkele weken later kwam dé woning voorbij. En het toeval wilde dat het te koop kwam bij mijn aankoopmakelaar Willems & Steinvoort. In het vervolgtraject veranderde daarmee de rol van mijn aankoopmakelaar in die van de verkoopmakelaar van de woning die ik wilde gaan aankopen. Ondanks dat hij vanaf dat moment mijn belang niet meer kon behartigen, was er een dermate stevige vertrouwensband ontstaan, dat dit ook in het vervolgtraject van toegevoegde waarde voor mij is geweest. Ik had het volste vertrouwen op een goede aankoop van deze woning dat ik dit traject met een gerust hart heb doorlopen. Dat is bij zo'n grote aankoop, maar zeker in een overspannen woningmarkt, ontzettend veel waard. Ben jij op zoek naar een stabiele, betrouwbare en kundige "anker" in dit avontuur op open zee van het aankopen van een woning in Utrecht? Hecht je waarde aan persoonlijk contact, maatwerk en oprechte betrokkenheid? Dan kan ik je Willems & Steinvoort van harte aanbevelen! Met Marton (en ook Ruud, waar ik ook naar tevredenheid 2x mee op pad ben geweest bij het bezichtigen van een woning) en zijn collega's van de binnendienst aan je zijde wordt dit traject een plezierig avontuur en begeleiden zij je naar jouw nieuwe bestemming. Succes! Minder

9 , 6
Kantoor:
Willems en Steinvoort Makelaardij o.g. en Assurantien V.O.F.
Datum:
16 februari 2017
Door:
Linda van Os

Detailscore

We zijn ontzettend tevreden met de hulp van Ruud Willems en zijn team die we hebben gehad bij het kopen van ons huis. HEt was nooit een probleem om bezichtigingen te plannen, aan te passen of af te zeggen en er werd echt hun best gedaan om voor ons het juiste moment te kiezen. Ruud heeft altijd heel fijn advies gegeven en heel veel verteld over wat hij zag als hij door een huis liep. Alle voor- en nadelen [Meer]

We zijn ontzettend tevreden met de hulp van Ruud Willems en zijn team die we hebben gehad bij het kopen van ons huis. HEt was nooit een probleem om bezichtigingen te plannen, aan te passen of af te zeggen en er werd echt hun best gedaan om voor ons het juiste moment te kiezen. Ruud heeft altijd heel fijn advies gegeven en heel veel verteld over wat hij zag als hij door een huis liep. Alle voor- en nadelen werden besproken. Als je voor het eerst een huis koopt is dat heel prettig want hij ziet dingen waar je zelf niet op let. ook had hij een hele persoonlijke benadering en wilde echt voor ons het beste huis kopen. Hij heeft ons letterlijk begeleid in het proces en de zoektocht die je doormaakt bij het kopen van een huis. We zijn dik tevreden met hem en zijn team. Minder

9 , 4
Kantoor:
Willems en Steinvoort Makelaardij o.g. en Assurantien V.O.F.
Datum:
13 januari 2017
Door:
Yolanda

Detailscore

We zijn als kopende partij in contact geweest met Willems & Steinvoort Makelaardij. De verkopende partij had de makelaar ingeschakeld. Het contact met de makelaar was erg prettig. Je merkt dat de makelaar veel waarde hecht aan een goede verkoop waarbij beide partijen zeer tevreden zijn en met een goed gevoel terug kijken op de deal en het proces. Ondanks dat wij de kopers waren kregen we heldere en uitgebreide antwoorden op al onze vragen. De makelaar was toegankelijk [Meer]

We zijn als kopende partij in contact geweest met Willems & Steinvoort Makelaardij. De verkopende partij had de makelaar ingeschakeld. Het contact met de makelaar was erg prettig. Je merkt dat de makelaar veel waarde hecht aan een goede verkoop waarbij beide partijen zeer tevreden zijn en met een goed gevoel terug kijken op de deal en het proces. Ondanks dat wij de kopers waren kregen we heldere en uitgebreide antwoorden op al onze vragen. De makelaar was toegankelijk en gaf veel nuttige en open informatie. Een hele tijd later hebben we nog eens contact gezocht met Willems & Steinvoort, omdat we met een vraag over ons huis rondliepen. We vroegen ons af wat de invloed zou zijn van de aanleg van een dakterras op onze woningwaarde. Er werd direct met ons mee gedacht. Echt top! Je merkt dat deze makelaar werkt vanuit passie voor het vak en dat woonplezier voorop staat. Minder

10 , 0
Kantoor:
Willems en Steinvoort Makelaardij o.g. en Assurantien V.O.F.
Datum:
09 december 2016
Door:
Richard Beverwijk

Detailscore

Wij werken al sinds 2001 tot onze volle tevredenheid samen met Ruud Willems. Ruud heeft ons diverse bijgestaan, zowel als verkoopmakelaar en aankoopmakelaar. Ruud kent de stad en de markt goed. Hij bereid zich altijd goed voor en is zeer alert en opmerkzaam tijdens de bezichtiging. Ruud geeft eerlijk zijn mening, het belang van de klant staat daarbij voorop. Onze laatste aankoop met Ruud betrof een beleggingspand. Ook op dit terrein heeft hij veel expertise.

9 , 4
Kantoor:
Willems en Steinvoort Makelaardij o.g. en Assurantien V.O.F.
Datum:
23 oktober 2016
Door:
Joep Kuijper

Detailscore

Ik kwam bij Ruud Willems met een moeilijke vraag: binnen een beperkt budget een geweldige woonplek in Utrecht. Het werd een maandenlange zoektocht, waarin ik mij regelmatig afvroeg of ik niet naar het onmogelijke zocht. Samen met Ruud heb ik uiteindelijk kunnen vatten waar ik nu precies naar op zoek was; waar het grootste woonplezier in zou zitten, maar ook waar de concessies vandaan moesten komen. De stijl van Ruud is direct en uitgesproken. Hij zegt waar het op [Meer]

Ik kwam bij Ruud Willems met een moeilijke vraag: binnen een beperkt budget een geweldige woonplek in Utrecht. Het werd een maandenlange zoektocht, waarin ik mij regelmatig afvroeg of ik niet naar het onmogelijke zocht. Samen met Ruud heb ik uiteindelijk kunnen vatten waar ik nu precies naar op zoek was; waar het grootste woonplezier in zou zitten, maar ook waar de concessies vandaan moesten komen. De stijl van Ruud is direct en uitgesproken. Hij zegt waar het op staat, dat is even wennen, maar het is ook verfrissend. Hij waait niet met de wind mee en geeft je iets om je toe te verhouden. Na een flinke portie geduld, kwam de gewenste woning uiteindelijk via Ruud zelf. Ik denk dat hij er voor alle partijen een win-win van heeft weten te maken, een mooie verdienste. Uiteindelijk dus toch gelukt in het onmogelijke Utrecht. Thanks Ruud. Minder

10 , 0
Kantoor:
Willems en Steinvoort Makelaardij o.g. en Assurantien V.O.F.
Datum:
22 september 2016
Door:
Wendy Vernooij

Detailscore

Ik ben zeer tevreden over Makelaarskantoor Willems & Steinvoort Makelaardij. Via Ruud Willems heb ik mijn huis voor een hele goede prijs op korte termijn verkocht. De communicatie met Ruud en zijn kantoor waren snel, direct en helder. Omdat ik zo tevreden was over het verkoopproces heb ik Ruud ook als aankoopmakelaar gevraagd. Bij alle bezichtigingen gaf hij veel informatie over de staat van de huizen en de locatie in de stad. Hij nam hier ook goed de tijd [Meer]

Ik ben zeer tevreden over Makelaarskantoor Willems & Steinvoort Makelaardij. Via Ruud Willems heb ik mijn huis voor een hele goede prijs op korte termijn verkocht. De communicatie met Ruud en zijn kantoor waren snel, direct en helder. Omdat ik zo tevreden was over het verkoopproces heb ik Ruud ook als aankoopmakelaar gevraagd. Bij alle bezichtigingen gaf hij veel informatie over de staat van de huizen en de locatie in de stad. Hij nam hier ook goed de tijd voor. Hij heeft meegedacht en ook goed ingeschat waar ik precies na opzoek was. Met de inzet van Ruud en zijn creativiteit heb ik uiteindelijk op hele korte termijn mijn droomhuis kunnen kopen. Ik zou deze makelaar iedereen aanraden. Minder

4 , 2
Kantoor:
Willems en Steinvoort Makelaardij o.g. en Assurantien V.O.F.
Datum:
14 september 2016
Door:
Sylvia

Detailscore

Heel andere ervaringen dan de meeste reacties. Allereerst geen bevestiging van de telefonische taxatie-afspraak gekregen (maakte nonchalante indruk) Bij de taxatie van de woning geen oog voor de sfeer en een lage inschatting, (180.000 euro) met de opmerking: 'iedere makelaar die een hogere prijs voorstelt is niet te vertrouwen'. Vervolgens werden wijzelf aan het werk gezet om een stukje over de wijk te schrijven. Vervolgens nooit meer wat gehoord. Hebben we dus niet gedaan. Wij zijn in zee gegaan met een tweede makelaar die [Meer]

Heel andere ervaringen dan de meeste reacties. Allereerst geen bevestiging van de telefonische taxatie-afspraak gekregen (maakte nonchalante indruk) Bij de taxatie van de woning geen oog voor de sfeer en een lage inschatting, (180.000 euro) met de opmerking: 'iedere makelaar die een hogere prijs voorstelt is niet te vertrouwen'. Vervolgens werden wijzelf aan het werk gezet om een stukje over de wijk te schrijven. Vervolgens nooit meer wat gehoord. Hebben we dus niet gedaan. Wij zijn in zee gegaan met een tweede makelaar die een reëlere inschatting maakte, en hebben het huis binnen een week verkocht met een bod boven de vraagprijs van 192.500: 195.000 euro. Deze makelaar zou ons flink benadeeld hebben. Minder

9 , 0
Kantoor:
Willems en Steinvoort Makelaardij o.g. en Assurantien V.O.F.
Datum:
14 september 2016
Door:
Marie-José

Detailscore

Dankzij de professionele en adequate begeleiding van Ruud en zijn medewerkers heb ik op zeer korte termijn de aankoop van een appartement, wat helemaal aan mijn eisen voldoet, kunnen afronden. Met name het persoonlijke maatwerk en aandacht maakt dat ik erg tevreden ben.

9 , 4
Kantoor:
Willems en Steinvoort Makelaardij o.g. en Assurantien V.O.F.
Datum:
14 september 2016
Door:
Saskia

Detailscore

Mijn huis binnen 10 dagen verkocht voor een mooie prijs en een nieuw huis onder de beste voorwaarden aangekocht: voor mij een hectische periode waarbij Ruud het hoofd gelukkig koel hield en er zichtbaar lol in had om er alles uit te halen wat er in zat. Met succes! Daarnaast zijn de dames op kantoor ontzettend vriendelijk en behulpzaam en hebben ze mij overal goed in ondersteund. Wat zeg nou zelf: hoe vaak koop en verkoop je nou een [Meer]

Mijn huis binnen 10 dagen verkocht voor een mooie prijs en een nieuw huis onder de beste voorwaarden aangekocht: voor mij een hectische periode waarbij Ruud het hoofd gelukkig koel hield en er zichtbaar lol in had om er alles uit te halen wat er in zat. Met succes! Daarnaast zijn de dames op kantoor ontzettend vriendelijk en behulpzaam en hebben ze mij overal goed in ondersteund. Wat zeg nou zelf: hoe vaak koop en verkoop je nou een huis en wie weet er nou eigenlijk wat daar allemaal bij komt kijken en waar je op moet letten? Nou, Willems&Steinvoort dus! Minder

10 , 0
Kantoor:
Willems en Steinvoort Makelaardij o.g. en Assurantien V.O.F.
Datum:
14 september 2016
Door:
Mandy Tober

Detailscore

Samen met mijn vriend hebben wij Willems en Steinvoort Makelaardij ingeschakeld voor het aankopen van een appartement in Voordorp. Daardoor zijn wij in contact gekomen met Ruud Willems, die ons van begin tot eind goed geadviseerd heeft met als eindresultaat dat wij nu woonachtig zijn in een schitterend appartement in Voordorp! Zonder Ruud was dit nooit gelukt. Ruud heeft ons professioneel begeleid in verschillende appartementjes en wist precies waar onze keus op zal vallen. Het kantoor is bijna dag- en [Meer]

Samen met mijn vriend hebben wij Willems en Steinvoort Makelaardij ingeschakeld voor het aankopen van een appartement in Voordorp. Daardoor zijn wij in contact gekomen met Ruud Willems, die ons van begin tot eind goed geadviseerd heeft met als eindresultaat dat wij nu woonachtig zijn in een schitterend appartement in Voordorp! Zonder Ruud was dit nooit gelukt. Ruud heeft ons professioneel begeleid in verschillende appartementjes en wist precies waar onze keus op zal vallen. Het kantoor is bijna dag- en nacht bereikbaar per e-mail, zelfs in de avond krijg je een reactie op de e-mail betreft de vragen die je hebt, beter kan het niet! De communicatie tussen Ruud en ons was uitstekend, soms al voordat wij de e-mail kregen met het 'nieuwe woningen aanbod', belde of mailde hij ons al met de mededeling dat er iets te koop komt en dat we het vanaf de buitenkant alvast kunnen bekijken! Al met al zijn wij dik tevreden met de service die Ruud Willems ons geboden heeft, als wij over 10 jaar gaan verhuizen en wat nieuws/groters gaan zoeken, schakelen wij zeker weer Willems en Steinvoort Makelaardij in! Minder

9 , 6
Kantoor:
Willems en Steinvoort Makelaardij o.g. en Assurantien V.O.F.
Datum:
15 augustus 2016
Door:
Jan D

Detailscore

Zeer positief contact met beide makelaars. Ook met de dames op kantoor uitstekende ervaringen. Woning werd best hoog ingeschat, maar toch goed en vlot verkocht. Zonder mopperen 35 bezichtigingen uitgevoerd, altijd positief gebleven. Goede adviezen ontvangen over het verkoopklaar maken van de woning. Na elke bezichtigingsdag telefonische terugkoppeling, en tijdens de onderhandelingen met de kopers ook weer goede adviezen en heldere terugkoppeling over de te nemen stappen. Bij overdracht een eindcontrole naar aller tevredenheid. Ze zijn hun nette prijs [Meer]

Zeer positief contact met beide makelaars. Ook met de dames op kantoor uitstekende ervaringen. Woning werd best hoog ingeschat, maar toch goed en vlot verkocht. Zonder mopperen 35 bezichtigingen uitgevoerd, altijd positief gebleven. Goede adviezen ontvangen over het verkoopklaar maken van de woning. Na elke bezichtigingsdag telefonische terugkoppeling, en tijdens de onderhandelingen met de kopers ook weer goede adviezen en heldere terugkoppeling over de te nemen stappen. Bij overdracht een eindcontrole naar aller tevredenheid. Ze zijn hun nette prijs meer dan waard gebleken, ik beveel ze zeker aan! Minder

9 , 0
Kantoor:
Willems en Steinvoort Makelaardij o.g. en Assurantien V.O.F.
Datum:
08 augustus 2016
Door:
Arjanna

Detailscore

De bezichting met Ruud voor de aankoop in van het was top. Ik was direct verliefd op het huis en alles werd snel geregeld. Nu 2 jaar later het huis met pijn in het hart weer verkocht. Ruud weer gebeld. Eerlijk en enthousiast. Alles wordt goed en snel geregeld net als bij de aankoop. Inmiddels het huis van mijn vriend ook in de verkoop in een andere deel van het land, dus een makelaar uit Utrecht was niet praktisch. Had [Meer]

De bezichting met Ruud voor de aankoop in van het was top. Ik was direct verliefd op het huis en alles werd snel geregeld. Nu 2 jaar later het huis met pijn in het hart weer verkocht. Ruud weer gebeld. Eerlijk en enthousiast. Alles wordt goed en snel geregeld net als bij de aankoop. Inmiddels het huis van mijn vriend ook in de verkoop in een andere deel van het land, dus een makelaar uit Utrecht was niet praktisch. Had het wel graag via Willems&Steinvoort gedaan! Zeker een aanrader deze makelaar. Minder

9 , 6
Kantoor:
Willems en Steinvoort Makelaardij o.g. en Assurantien V.O.F.
Datum:
04 april 2016
Door:
Jan-Joost Kroon

Detailscore

Wij zijn heel tevreden over deze makelaar omdat wij in een korte periode ons appartement wilde verkopen en alles wat de makelaar en zijn team deden is om dit proces soepel en snel te laten verlopen. Waarbij de communicatie met de makelaar en zijn kantoor snel, direct en helder verliep.

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.