Alle beoordelingen

AB Makelaardij

Venlo

Adresgegevens
Venlo
St Martinusstraat 60
5911CK


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 6
Kantoor:
AB Makelaardij
Datum:
29 november 2012
Door:
Mitchel Theelen

Detailscore

Angelique heeft mij geholpen met de aankoop van mijn eerste woning. Zij was erg enthousiast en gedreven! Hierdoor heb ik snel een leuk huisje gevonden! AB dankjewel voor alle hulp tijdens de aankoop!

9 , 4
Kantoor:
AB Makelaardij
Datum:
20 september 2012
Door:
Cindy Peeters

Detailscore

Goede service. Doen veel moeite en komen met goede ideeen.

8 , 2
Kantoor:
AB Makelaardij
Datum:
30 augustus 2012
Door:
Marcel Brouwers

Detailscore

ik heb mijn huis verkocht via hun en ben super geholpen.

8 , 6
Kantoor:
AB Makelaardij
Datum:
26 augustus 2012
Door:
J.de Heer

Detailscore

enthousiast, eerlijk, reeël

9 , 8
Kantoor:
AB Makelaardij
Datum:
23 augustus 2012
Door:
g.borremans

Detailscore

Goede service.

8 , 0
Kantoor:
AB Makelaardij
Datum:
22 augustus 2012
Door:
Meijers

Detailscore

Heeft mijn vorige huis naar tevredenheid verkocht

8 , 6
Kantoor:
AB Makelaardij
Datum:
22 augustus 2012
Door:
M. Scherjon

Detailscore

Goede begeleiding bij een lastige koper. Daarna ook aankoopbegeleiding gedaan.

9 , 8
Kantoor:
AB Makelaardij
Datum:
20 augustus 2012
Door:
Paul Berden

Detailscore

Ik ben zeer tevreden over het feit dat ons huis zo snel verkocht is. Daarnaast zijn ze ongeveer dag en nacht bereikbaar.

9 , 6
Kantoor:
AB Makelaardij
Datum:
20 augustus 2012
Door:
F. Berden

Detailscore

Onlangs mijn huis verkocht via AB-Makelaardij, ondanks de moeilijke tijd is dit in 1 maand gelukt. Er werd snel gehandeld, goede foto's gemaakt en duidelijke omschrijving van het huis en de omgeving toegevoegd. Verder werd de verkoop van het begin tot het eind goed begeleid, wij waren hier erg tevreden over en kunnen dit zeer zeker aanbevelen aan anderen.

10 , 0
Kantoor:
AB Makelaardij
Datum:
10 maart 2011
Door:
W. Hendriks

Detailscore

Ik ben erg tevreden over AB Makelaardij in Venlo. Men denkt met de klant mee en gaan er creatief mee om. Ze zijn professioneel en gaan niet over een nacht ijs. Afspraken worden nagekomen; elk kwartaal is er een evaluatiegesprek. Ik vind dat erg belangrijk!

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.