Adresgegevens
Venlo
Noorderpoort 11



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

7 , 0
Kantoor:
Hauzer & Partners Makelaardij
Datum:
18 januari 2015
Door:
Jacqueline steegh

Detailscore

Goed geholpen

9 , 4
Kantoor:
Hauzer & Partners Makelaardij
Datum:
08 oktober 2013
Door:
R. Wissingh

Detailscore

Bij de aankoop van een woning, goed mee gedacht, rustig de tijd genomen, afspraken perfect nagekomen.

8 , 6
Kantoor:
Hauzer & Partners Makelaardij
Datum:
03 november 2012
Door:
Kessels

Detailscore

Wij hebben ons oude huis verkocht en kort daarna ons nieuwe huis gekocht via Hauzer. Goede verkenning van wensen, kennis, ervaring, meedenken, heldere uitleg en betrokkenheid zijn een aantal zaken die maakten dat we erg tevreden zijn over Hauzer Makelaardij!

9 , 6
Kantoor:
Hauzer & Partners Makelaardij
Datum:
09 oktober 2012
Door:
Jeroen & Stephanie van der Goot

Detailscore

Goede service, prima makelaar! Uitstekende verkoopbegeleiding tegen een goede prijs! Ons appartement binnen 4 maanden verkocht, wij zijn meer dan tevreden en zouden zonder aarzeling direct weer zaken doen met Hauzer & Partners. Dick Uiting bedankt!

9 , 0
Kantoor:
Hauzer & Partners Makelaardij
Datum:
08 oktober 2012
Door:
Alan

Detailscore

goede en eerlijke begeleiding.

9 , 0
Kantoor:
Hauzer & Partners Makelaardij
Datum:
04 oktober 2012
Door:
Lei Wolters

Detailscore

De Hr Frank Blok was zeer betrokken in de verkoop , er was regelmatig overleg ook toen er ingebroken was en alle leidingen uit het pand waren gesloopt en mijn schoonzus tegen elke prijs wilde verkopen ,bleef hij rustig onder de situatie . Hij ging niet het pand voor een schrotprijs op de markt zetten , om maar te scoren dit heeft er toe geleid dat het pand ondanks de slechte staat toch een in de ogen van de familie [Meer]

De Hr Frank Blok was zeer betrokken in de verkoop , er was regelmatig overleg ook toen er ingebroken was en alle leidingen uit het pand waren gesloopt en mijn schoonzus tegen elke prijs wilde verkopen ,bleef hij rustig onder de situatie . Hij ging niet het pand voor een schrotprijs op de markt zetten , om maar te scoren dit heeft er toe geleid dat het pand ondanks de slechte staat toch een in de ogen van de familie een redelijke prijs heeft opgebracht dit heeft de familie erg gewaardeert ook mijn commerciele inbreng werd op prijs gesteld . als ik mijn huis zou verkopen was hij de eerste waarmee ik contact zou zoeken ondanks dat ze niet in Roermond gevestigd zijn Grandioos Minder

9 , 2
Kantoor:
Hauzer & Partners Makelaardij
Datum:
04 oktober 2012
Door:
Rob van Grinsven

Detailscore

Persoonlijke benadering, profesioneel, gewoon goed!

9 , 0
Kantoor:
Hauzer & Partners Makelaardij
Datum:
04 oktober 2012
Door:
G.H.P. Franssen

Detailscore

Vakkundig werk en vakbekwaam makelaar. Duidelijke informatie en goede begeleiding.

9 , 6
Kantoor:
Hauzer & Partners Makelaardij
Datum:
26 juli 2012
Door:
aalbert vermaak

Detailscore

De realistische benadering van de stand van het pand in de markt, geeft een goed beeld van de mogelijkheden voor verkoop. Ook een goed advies over verkoop strategie is belangrijk naar de verkoper toe. De persoonlijk betrokkenheid van Frank Blok en zijn rustige aanpak en doortastendheid geeft een koper tijd om tot een positief besluit te komen. het is fijn onderhandelen met frank, en zou het zo weer bij hem neer durven leggen als ik een makelaar zou zoeken.

7 , 4
Kantoor:
Hauzer & Partners Makelaardij
Datum:
03 april 2012
Door:
Helsper

Detailscore

De makelaar was duidelijk in zijn advies en heeft alle taken naar tevredenheid uitgevoerd. Een opmerking alleen: er werd niet altijd netjes teruggebeld als ik een vraag bij het secretariaat had neergelegd, zodat ik soms enkele malen moest bellen. Verder tevreden.

8 , 8
Kantoor:
Hauzer & Partners Makelaardij
Datum:
28 maart 2012
Door:
theo schlooz

Detailscore

goede service prima geholpen direct reactie op vragen top!!!!

10 , 0
Kantoor:
Hauzer & Partners Makelaardij
Datum:
27 maart 2012
Door:
wim schreurs

Detailscore

Goede inschatting van de huizen markt en de prijzen Doen geen beloftes die ze niet waar kunnen maken Enthousiast team, zeer correct met afspraken inplannen, verstrekken van informatie en wijzigingen doorvoeren. geen 8-5 types, laten niet los als er een bieding is gedaan ook al is het laat op de avond.

8 , 8
Kantoor:
Hauzer & Partners Makelaardij
Datum:
18 maart 2012
Door:
K. Feld

Detailscore

De werkwijze van de makelaar van Hauzer & Partners Makelaardij was zeer kundig en professioneel. Nam initiatief om de verkoop te bespoedigen, komt afspraken na en was altijd stipt op tijd. We hebben ons appartement binnen een half jaar verkocht!

8 , 6
Kantoor:
Hauzer & Partners Makelaardij
Datum:
14 maart 2012
Door:
Ine Hinssen-van der Vorst

Detailscore

Zeer tevreden! De communicatie was helder en duidelijk, afspraken werden perfect nagekomen, zorgvuldige afhandeling van diverse aandachtspunten!

8 , 0
Kantoor:
Hauzer & Partners Makelaardij
Datum:
14 maart 2012
Door:
Paul Gerrits

Detailscore

Goede service / klantvriendelijk

9 , 0
Kantoor:
Hauzer & Partners Makelaardij
Datum:
14 maart 2012
Door:
A.Kurstjens en H.Leermakers

Detailscore

Wij zijn heel tevreden, omdat ons huis snel verkocht was en de afhandeling vriendelijk en correct. Ook de informatievoorziening was prima.

9 , 0
Kantoor:
Hauzer & Partners Makelaardij
Datum:
14 maart 2012
Door:
H. Bosma

Detailscore

Klantvriendelijk, vertrouwd met oog voor de klant, eerlijk en deskundig, goede service. Weten ook in deze 'moeilijke tijd' op voortvarende wijze zaken te doen. (een 10 is alleen voor OLH)

9 , 4
Kantoor:
Hauzer & Partners Makelaardij
Datum:
06 maart 2012
Door:
Kevin Willems

Detailscore

Bij Hauzer & Partners ben ik de hypotheek gaan regelen. Perfect geregeld trouwens. De woning stond bij een andere makelaar te koop, de hypotheekadviseur heeft een makelaar ingeschakeld voor een eventuele aankoopbegeleiding. Dit kan ik iedereen aanbevelen: De makelaar heeft de woning eerst goed geïnspecteerd en aangegeven welke prijs hij haalbaar acht. Tijdens de onderhandelingen tussen Hauzer & Partners en de andere makelaar werd ik goed op de hoogte gehouden. Vooral de samenwerking tussen de de makelaar, hypotheekadviseur en mij liep perfect. Al met [Meer]

Bij Hauzer & Partners ben ik de hypotheek gaan regelen. Perfect geregeld trouwens. De woning stond bij een andere makelaar te koop, de hypotheekadviseur heeft een makelaar ingeschakeld voor een eventuele aankoopbegeleiding. Dit kan ik iedereen aanbevelen: De makelaar heeft de woning eerst goed geïnspecteerd en aangegeven welke prijs hij haalbaar acht. Tijdens de onderhandelingen tussen Hauzer & Partners en de andere makelaar werd ik goed op de hoogte gehouden. Vooral de samenwerking tussen de de makelaar, hypotheekadviseur en mij liep perfect. Al met al met een goed gevoel de woning gekocht. Minder

7 , 6
Kantoor:
Hauzer & Partners Makelaardij
Datum:
24 januari 2012
Door:
will

Detailscore

pure vakmanschap

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.