Alle beoordelingen

Huizenpartner.nl

Venlo

Adresgegevens
Venlo




  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

8 , 2
Kantoor:
Huizenpartner.nl
Datum:
08 januari 2016
Door:
Carin Komijn

Detailscore

Ik ben zeer tevreden! Ons huis is snel verkocht door de DIRECT RAAK aanpak! Dat je je huis op alle sociale media kan aanbieden met je persoonlijke link/domeinnaam. En ze zetten je huis op alle online verkoopwebsites als Funda, Huislijn en Jaap.nl. Goede service en begeleiding bij de verkoop! Dit is inderdaad de nieuwe manier van mond-op-mond reclame! Vele mensen zijn willicht nog wat huiverig voor een internetmakelaar, en kiezen liever een plaatselijke makelaar, maar met de moderne communicatiemiddelen kun je [Meer]

Ik ben zeer tevreden! Ons huis is snel verkocht door de DIRECT RAAK aanpak! Dat je je huis op alle sociale media kan aanbieden met je persoonlijke link/domeinnaam. En ze zetten je huis op alle online verkoopwebsites als Funda, Huislijn en Jaap.nl. Goede service en begeleiding bij de verkoop! Dit is inderdaad de nieuwe manier van mond-op-mond reclame! Vele mensen zijn willicht nog wat huiverig voor een internetmakelaar, en kiezen liever een plaatselijke makelaar, maar met de moderne communicatiemiddelen kun je heel veel zelf. Je bent inderdaad zelf de beste expert van je eigen huis om rondleidingen te doen e.d. Bij het onderhandelen ondersteunen ze je prima! En het is prettig dat zij de noodzakelijke papierafwikkeling voor hun rekening nemen. En last but not least, het bespaart een hoop onnodige kosten! Minder

8 , 6
Kantoor:
Huizenpartner.nl
Datum:
28 december 2015
Door:
JItske Nipius

Detailscore

Ik heb veel contact gehad met Marjolein. Hoewel ze op afstand zit / per mail werkt en we elkaar dus niet ontmoet hebben, gaf ze me tóch een gevoel van een persoonlijke benadering. Iedere vraag die ik had, werd snel en vakkundig beantwoord. Vooraf had ik zo mijn twijfels over een 'doe-het-zelf-makelaar', maar alle twijfels zijn weg. Fijne manier van huizen verkopen, ik zou het zo weer doen!

8 , 6
Kantoor:
Huizenpartner.nl
Datum:
08 december 2015
Door:
M. van der Horst - den Hollander

Detailscore

Zeer goede service en voorwaarden. Goede ondersteuning bij het zelf verkopen van je huis.

7 , 0
Kantoor:
Huizenpartner.nl
Datum:
04 december 2015
Door:
Roerdink

Detailscore

Value for money. Bij energielabel is iets meer assistentie gewenst.

7 , 0
Kantoor:
Huizenpartner.nl
Datum:
18 mei 2015
Door:
Bart Honing

Detailscore

We hebben goede en snelle ondersteuning op verschillende vragen. Het systeem waarbij je een eigen website voor je huis krijgt en waarbij dit ook zichtbaar op het verkoopbord komt te staan heeft naar onze mening een positieve bijdrage aan de verkoop geleverd.

9 , 0
Kantoor:
Huizenpartner.nl
Datum:
28 maart 2015
Door:
Els

Detailscore

Ik heb het contact met Huizenpartner als zeer prettig en deskundig ervaren. Ik vond het spannend om een internetmakelaar 'in de arm te nemen'. De kosten zijn beperkt, daar staat tegenover dat je zelf het één en ander moet doen zoals foto's maken, verkooptekst schrijven, plattegronden tekenen en de bezichtigingen in de woning leiden. Huizenpartner leidt je op een perfecte manier door het hele verkoopproces heen. Informatie wordt op het juiste moment verstrekt, de bereikbaarheid per mail en telefoon [Meer]

Ik heb het contact met Huizenpartner als zeer prettig en deskundig ervaren. Ik vond het spannend om een internetmakelaar 'in de arm te nemen'. De kosten zijn beperkt, daar staat tegenover dat je zelf het één en ander moet doen zoals foto's maken, verkooptekst schrijven, plattegronden tekenen en de bezichtigingen in de woning leiden. Huizenpartner leidt je op een perfecte manier door het hele verkoopproces heen. Informatie wordt op het juiste moment verstrekt, de bereikbaarheid per mail en telefoon is uitstekend. Mijn complimenten voor mevrouw Bull die vriendelijk is, met je meedenkt en daar waar nodig met oplossingen komt. De verkoopakte wordt binnen een dag opgesteld. Door de unieke werkwijze die Huizenpartner heeft ontwikkeld, waarbij iedere verkoper een eigen website krijgt, is mijn huis binnen drie maanden verkocht! Minder

9 , 0
Kantoor:
Huizenpartner.nl
Datum:
20 februari 2015
Door:
Ed de Haan

Detailscore

Wij zijn zeer tevreden, goed contact, snelle reactie op mails en betrokken en mee denken met en over de verkoop. Helaas is via de iPad het blauwe logo niet te verschuiven, maar ze krijgen van mij een 9

7 , 6
Kantoor:
Huizenpartner.nl
Datum:
18 februari 2015
Door:
Angelique Hesen

Detailscore

Huizenpartner is veel goedkoper dan een makelaar die de gehele verkoop voor je doet. Je moet veel zelf doen (foto's maken, verkooptekst schrijven, bezichtigingen doen, onderhandelen), maar hierin word je wel begeleid. Tip: Controleer alles goed wat er op de verschillende verkoopsites geplaatst word en maak geen gebruik van het aangeboden verkoopfilmpje. Dit filmpje is van zeer slechte kwaliteit. (Wij hebben zelf een filmpje gemaakt en de youtube link aangeleverd.)

8 , 2
Kantoor:
Huizenpartner.nl
Datum:
12 januari 2015
Door:
Paula van Dijnen

Detailscore

Huizenpartner is duidelijk in wat ze aanbieden, doet dit tegen een prima prijs en was zeer bereikbaar en behulpzaam gedurende de tijd dat ons huis te koop stond.

8 , 8
Kantoor:
Huizenpartner.nl
Datum:
29 december 2014
Door:
Tijmen van Voorthuijsen

Detailscore

- Duidelijke formule, geen onverwachte kosten - Zeer goede communicatie via email, reactie op dezelfde dag - Komen alle afspraken na - Origineel om een eigen website te hebben die je kan verspreiden - De brochure sprak mij erg aan en kwam als beste uit mijn eigen vergelijking van internet makelaars.

7 , 2
Kantoor:
Huizenpartner.nl
Datum:
24 december 2014
Door:
Siemon de Jong

Detailscore

Ik ben tevreden over deze makelaar omdat het hele verkoopproces naar mijn wens is verlopen en dat voor een veel lager bedrag dan een 'gewone' makelaar. Snelle reactie op vragen via de mail, altijd duidelijke en volledige antwoorden / instructies. Zo kan iedereen zelf zijn huis verkopen. Een lokale makelaar kan een waardebepaling van de woning gratis uitvoeren. Er worden praktische instructies geleverd over het maken van foto's en de verkoop tekst. Doordat dit een NVM makelaar is staat de [Meer]

Ik ben tevreden over deze makelaar omdat het hele verkoopproces naar mijn wens is verlopen en dat voor een veel lager bedrag dan een 'gewone' makelaar. Snelle reactie op vragen via de mail, altijd duidelijke en volledige antwoorden / instructies. Zo kan iedereen zelf zijn huis verkopen. Een lokale makelaar kan een waardebepaling van de woning gratis uitvoeren. Er worden praktische instructies geleverd over het maken van foto's en de verkoop tekst. Doordat dit een NVM makelaar is staat de woning niet onderaan op Funda! Eén nadeel van deze makelaar vind ik dat iemand die de woning wil bezichtigen een 0900-nummer moet bellen en dan eerst een bandje te horen krijgt. In mijn ervaring wordt er niet altijd opgenomen. Wel wordt de belangstellende snel terug gebeld bij geen gehoor. Bij bij gingen de meeste bezichtiging aanvragen via de mail, en daar ben ik tevreden over. Uiteindelijk dus dik tevreden Minder

8 , 8
Kantoor:
Huizenpartner.nl
Datum:
16 december 2014
Door:
Duncan

Detailscore

Huizenpartner.nl is een zeer prettige internetmakelaar welke tegen een aantrekkelijk makelaarstarief onze wonining in de verkoop wilde zetten. Doordat ik niet al te veel kosten kwijt wilde aan het verkopen van onze woning heb ik ervoor gekozen om huizenpartner in te schakelen. Via het "doe het zelf"concept van huizenpartner.nl is het eenvoudig om zelf je woning te koop te zetten. Zo kun je zelf foto's maken en teksten schrijven en deze via een eigen portal op huizenpartner.nl beheren. De bezichtigingen [Meer]

Huizenpartner.nl is een zeer prettige internetmakelaar welke tegen een aantrekkelijk makelaarstarief onze wonining in de verkoop wilde zetten. Doordat ik niet al te veel kosten kwijt wilde aan het verkopen van onze woning heb ik ervoor gekozen om huizenpartner in te schakelen. Via het "doe het zelf"concept van huizenpartner.nl is het eenvoudig om zelf je woning te koop te zetten. Zo kun je zelf foto's maken en teksten schrijven en deze via een eigen portal op huizenpartner.nl beheren. De bezichtigingen zelf doen waren in het begin spannend, maar deze pakten zeer positief uit. De kijkers die ik gehad heb gaven aan dat ze het als zeer prettig ervaarden dat de bewoner zelf de rondleiding gaf. Vragen zoals; hoe is de buurt en het contact met de buren kunnen nu ineens wel beantwoord worden..... De Service van Huizenpartner is boven verwachting en er is veel ervaring en kennis aanwezig over hoe de woning het beste aangeboden kan worden. Tegen alle verwachtingen in heb ik onze woning binnen 3 maanden kunnen verkopen. Ik zou het de volgende keer zeker weer doen via het "doe het zelf" concept van Huizenpartner en kan het anderen ook zeker aanraden. Minder

7 , 6
Kantoor:
Huizenpartner.nl
Datum:
05 december 2014
Door:
Ronald Hooijenga

Detailscore

Prima eigen website, herkenbaar verkoopbord, uitstekende vraagprijsbepaling, goede begeleiding, snelle verkoop: binnen vier maanden verkocht.

7 , 8
Kantoor:
Huizenpartner.nl
Datum:
11 november 2014
Door:
Fluks

Detailscore

Goede prijs en alle benodigde ondersteuning om zelf je huis te verkopen. Gericht op verhogen online zichtbaarheid, wat tegenwoordig eerste kanaal is voor menig huizenzoeker.

9 , 0
Kantoor:
Huizenpartner.nl
Datum:
14 oktober 2014
Door:
Ceryl Benjamins

Detailscore

Huizenpartner heeft mij, ondanks dat het een online makelaar is, goed geholpen met alle facetten van de verkoop. Zowel via email als via de telefoon stond de medewerker altijd direct klaar. Voor een relatief goedkoop initieel en een kleine maandelijkse vergoeding doet Huizenpartner.nl heel veel. Het verschil met een lokale makelaar is minimaal, zeker als je het verschil in vergoeding daar tegenover stelt.

9 , 4
Kantoor:
Huizenpartner.nl
Datum:
06 oktober 2014
Door:
Ruud en Madeleine Voortallen

Detailscore

Een reguliere makelaar zagen we niet zitten. Slechte ervaringen met reguliere makelaars hebben ons doen besluiten met Huizenpartner in zee te gaan. We kunnen niet anders zeggen dan: „petje af”.Een reguliere makelaar kan veel van hen leren. Snelle reactie, adequate informatie, kennis van zaken en zeer, zeer betrokken en buitengewoon flexibel. Dikke pluim voor Marjolein Bul die we vaak bestookt hebben met de vragen die op ons af kwamen. Mochten we ooit weer gaan verkopen dan wederom bij Huizenpartner.

8 , 8
Kantoor:
Huizenpartner.nl
Datum:
17 september 2014
Door:
Johan Fonville

Detailscore

Ben van af het beging op een zeer prettige en correcte manier behandeld en ook tijdens het hele proces van verkoop staan tot opmaken verkoopakte.

6 , 8
Kantoor:
Huizenpartner.nl
Datum:
02 september 2014
Door:
Jeroen Poulissen

Detailscore

Huizenpartner is een prima internetmakelaar en doet wat het belooft. Via je eigen website is het middels een gebruikersvriendelijke interface zeer gemakkelijk om je eigen huis te promoten en in de verkoop te zetten. Deze promotie kan vervolgens met gemak op elk gewenst moment worden aangepast naar wens. Ik kan huizenpartner aan iedereen aanraden die kosten wil besparen t.o.v. een traditionele NVM makelaar. Het zelf in de hand nemen van de verkoop is ons zeer goed bevallen. Met [Meer]

Huizenpartner is een prima internetmakelaar en doet wat het belooft. Via je eigen website is het middels een gebruikersvriendelijke interface zeer gemakkelijk om je eigen huis te promoten en in de verkoop te zetten. Deze promotie kan vervolgens met gemak op elk gewenst moment worden aangepast naar wens. Ik kan huizenpartner aan iedereen aanraden die kosten wil besparen t.o.v. een traditionele NVM makelaar. Het zelf in de hand nemen van de verkoop is ons zeer goed bevallen. Met name de rechtstreekse contacten met potentiele kopers tijdens de bezichtigingen en uiteindelijke onderhandelingen. Een financiële aanrader voor diegene die bereid zijn een aantal aspecten van de verkoop in eigen hand te nemen! Minder

9 , 4
Kantoor:
Huizenpartner.nl
Datum:
14 augustus 2014
Door:
Eric Megens

Detailscore

Huizenpartner doet wat het belooft. Voordat je het in de gaten hebt zijn ze al in actie gekomen en staat alles al op Internet. Bovendien is de eigen website die je van hem krijgt een prachtige manier om de verkoop van je huis te promoten. Deze website kan voortdurend door jezelf aangepast worden zoals het plaatsen van nieuwe foto's. De presentatie die huizenpartner op deze website plaatst is werkelijk top. Bovendien staan ze altijd klaar met adviezen als je [Meer]

Huizenpartner doet wat het belooft. Voordat je het in de gaten hebt zijn ze al in actie gekomen en staat alles al op Internet. Bovendien is de eigen website die je van hem krijgt een prachtige manier om de verkoop van je huis te promoten. Deze website kan voortdurend door jezelf aangepast worden zoals het plaatsen van nieuwe foto's. De presentatie die huizenpartner op deze website plaatst is werkelijk top. Bovendien staan ze altijd klaar met adviezen als je die nodig hebt en denken ze met je mee. In deze slechte tijd had ik mijn huis binnen 2,5 maand verkocht. En dat voor een bedrag die aanzienlijk lager ligt dan de traditionele makelaar. Wanneer het weer nodig is zal ik zeker weer voor jullie kiezen. Bedankt Huizenpartner !! Minder

8 , 8
Kantoor:
Huizenpartner.nl
Datum:
17 juli 2014
Door:
Natasja

Detailscore

Wij zijn uitstekend en vriendelijk geholpen door huizenpartner. Veranderingen werden snel doorgevoerd en vragen direct beantwoord. De persoonlijke benadering vonden we ook erg prettig. Zeker aan te raden als je een goede combinatie wilt van regelen wat je zelf kan en hulp daar waar nodig.

10 , 0
Kantoor:
Huizenpartner.nl
Datum:
04 juli 2014
Door:
fam De Graaf

Detailscore

We zijn echt super goed en snel geholpen!

9 , 2
Kantoor:
Huizenpartner.nl
Datum:
03 juni 2014
Door:
Rudy

Detailscore

Als je graag zelf de verkoop in eigen hand wil houden, dan is Huizenpartner zeer aan te bevelen. Vooral een groot voordeel is de eigen website van je huis. Met een zelf te kiezen domeinnaam. De ondersteuning op afstand is terzake kundig en de adviezen zeer bruikbaar en behulpzaam. Vragen, aanpassingen en wijzigingen worden adequaat en snel verwerkt. Kortom, als je graag zoals wij, je huis en de bezichtigingen zelf wil doen dan is Huizenpartner de beste keuze.

9 , 0
Kantoor:
Huizenpartner.nl
Datum:
25 april 2014
Door:
R. Zeeman

Detailscore

Snelle en prima service. Alles wat je zelf kunt doen, doe je zelf, de rest doen zij. Alles wordt keurig geregeld, ze maken nette plattegrondtekeningen en alles wordt ter goedkeuring overlegd. Praktische tips en uitstekende begeleiding bij het opstellen van het koopcontract.

8 , 2
Kantoor:
Huizenpartner.nl
Datum:
03 april 2014
Door:
Alex Snoeren

Detailscore

Goede reaktie tijd en antwoorden vanuit huizenpartner.nl.

9 , 4
Kantoor:
Huizenpartner.nl
Datum:
02 april 2014
Door:
Harnold Popma

Detailscore

Huizenpartner.nl biedt complete, snelle en kwalitatief goede service. Voor mensen met een basiskennis over woningverkoop een prachtige manier om zelf je huis te verkopen mét de voordelen van Funda! Belangrijk voor de zicht- en vindbaarheid van je woning.

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.