Adresgegevens
Venlo
Nassaustraat 1
5911 BS
Tel: 0773542929
paul@schreinemachers.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 6
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
21 september 2019
Door:
Pim Bossink

Detailscore

Goed, betrokken, deskundig en betrouwbaar makelaarskantoor. De combinatie met Vestiquair maakt het plaatje helemaal compleet.

Reactie makelaar
Datum:
2019-09-21 15:49:23
Reactie:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV

Beste Pim, Bedankt voor de prettige samenwerking en de moeite welke je hebt genomen om deze mooie referentie af te geven! Met vriendelijke groet, Team Makelaarskantoor Paul Schreinemachers

9 , 4
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
16 september 2019
Door:
Peter Saak

Detailscore

Prettige communicatie en professionele houding. Afspraak = afspraak.

Reactie makelaar
Datum:
2019-09-16 14:45:25
Reactie:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV

Geachte heer Saak, enorm bedankt voor de mooie referentie! Mvg, Team Schreinemachers

8 , 8
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
09 september 2019
Door:
Inge Willems

Detailscore

Heel goed. Vriendelijk. Punctueel. houdt zich aan afspraken. Kortom een hele goede makelaar

Reactie makelaar
Datum:
2019-09-09 19:20:08
Reactie:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV

Beste Mevrouw Willems, Bedankt voor de mooie referentie en prettige samenwerking! Mvg, Team Schreinemachers

10 , 0
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
09 september 2019
Door:
L. Oosterbaan

Detailscore

Een ontspannen, betrokken en fijne ervaring. Paul Schreinemachers kent zijn markt en staat het gehele traject tot je beschikking. Hij verkocht al eerder een huis voor me en deze maand het huidige huis. Well Done!!!

9 , 1
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
23 augustus 2019
Door:
Petra Langen

Detailscore

Marly is een topper, ze pakt door en is erg energiek en enthousiast. Ze denkt mee met de klant en is eerlijk, en dat vonden wij een prettig gevoel.

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-23 11:30:41
Reactie:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV

Beste Petra, Nogmaals enorm bedankt voor het wederom in ons kantoor gestelde vertrouwen en proficiat met de definitieve verkoop van het appartement gelegen aan de Craneveldstraat 159 te Venlo. Mvg, Team Makelaarskantoor Paul Schreinemachers

9 , 0
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
16 augustus 2019
Door:
M Maesen

Detailscore

Prettige, vriendelijke makelaar

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-16 08:04:26
Reactie:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV

Beste Marieke, Bedankt voor het in ons kantoor gestelde vertrouwen in de afgelopen periode net zo als deze mooie referentie! Met vriendelijke groet, Team Makelaarskantoor Paul Schreinemachers

9 , 8
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
08 augustus 2019
Door:
Frans en Ans

Detailscore

Michel van Hezel is een goed geïnformeerde en ter zake kundige makelaar. Hij luistert goed naar wat de klant wenst en denkt mee. Hij is positief kritisch en formuleert met respect naar koper en verkoper. Hij is zeer enthousiast en komt afspraken na. Kortom: we zijn zeer tevreden en hebben heel prettig met hem samengewerkt.

9 , 8
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
06 augustus 2019
Door:
Maria luiza Batista Gomes van Hezel

Detailscore

Zeer prettige omgang,heeft overal een passende oplossing voor,vriendelijk en zakelijke jonge man met passie voor zijn vak. Komt ook buiten kantoortijden langs als dat nodig is en heeft echt tijd voor je. Al het papier werk klopt ook allemaal en hij belt ook iedereen snel en direkt na.

8 , 6
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
04 augustus 2019
Door:
Niels Thijssen

Detailscore

Hebben goed geholpen, duidelijk in de afspraken en meedenken tijdens verkoop onderhandeling

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-04 09:36:51
Reactie:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV

Geachte heer Thijssen, beste Niels, Bedankt voor de leuke en mooie beoordeling en nogmaals proficiat met de verkoop en aankoop van jullie nieuwe woning! Met vriendelijke groet, Team Makelaarskantoor Paul Schreinemachers

9 , 5
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
15 juni 2019
Door:
Frank van Golstein Brouwers

Detailscore

Fijne persoon. Reageerde snel en goed op onze wensen en ideeën.

9 , 0
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
13 mei 2019
Door:
Marion Appelhans

Detailscore

Zeer prettig. Michel is heel vriendelijk en actief. Ook bereid, om na 18.00 uur nog af te spreken.

9 , 5
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
30 april 2019
Door:
Kim stolp

Detailscore

Aangename ervaring , vakkundig en service gericht

Reactie makelaar
Datum:
2019-04-30 12:51:10
Reactie:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV

Hoi Kim en Mohamend, bedankt voor jullie mooie en leuke referentie, we zijn er erg blij mee! Tot 3 juni bij de eindinspectie. Mvg, Team Schreinemachers

9 , 4
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
14 maart 2019
Door:
Angèle Nissen

Detailscore

Professioneel, vakbekwaam en enthousiast.

Reactie makelaar
Datum:
2019-03-14 19:56:14
Reactie:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV

Beste Angèle, Allereerst proficiat met de definitieve verkoop van jouw woning nu de financiering van de kopers finaal akkoord is bevonden. Ook willen wij jou bedanken voor het door jou in ons kantoor gestelde vertrouwen en het afgeven van de mooie en leuke referentie! Met vriendelijke groet, Team Schreinemachers

9 , 1
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
23 februari 2019
Door:
Tom de Wit

Detailscore

Onze ervaring met Michel was zeer positief. Veel kennis van de buurt en een goede kennis van de huidige markt. Dankzij Michel hebben wij ons appartement zeer snel kunnen verkopen.

9 , 4
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
19 februari 2019
Door:
Esther

Detailscore

zeer positief

Reactie makelaar
Datum:
2019-02-19 14:49:19
Reactie:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV

Hoi Esther, Bedankt voor de mooie referentie en nogmaals proficiat met de verkoop van jullie woning nu de koper een bindende hypotheekaanbieding heeft ontvangen. Mvg, Team Schreinemachers

10 , 0
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
04 februari 2019
Door:
marc domaniecki

Detailscore

zeer fijn ,blijft rustig in elke situatie

Reactie makelaar
Datum:
2019-02-04 19:46:53
Reactie:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV

Goedemorgen Marc, heel erg bedankt voor de mooie referentie en natuurlijk proficiat met de definitieve verkoop nu de financiering van de koper finaal akkoord is bevonden. Met vriendelijke groet, Team Schreinemachers

10 , 0
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
08 januari 2019
Door:
Jos Hermans

Detailscore

Correct, to the point en No nonsense

9 , 9
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
27 november 2018
Door:
J schaefer

Detailscore

Reactie makelaar
Datum:
2018-11-27 13:58:20
Reactie:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV

Beste Josph, Bedankt voor de mooie referentie! Mvg, Team Schreinemachers!

9 , 9
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
12 november 2018
Door:
Kenneth

Detailscore

Ik ben zeer goed en vakkundig geholpen door de heer Paul Schreinemachers.

Reactie makelaar
Datum:
2018-11-12 16:56:29
Reactie:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV

Beste Kenneth, allereerst proficiat met de definitieve verkoop van jouw woning nu de financiering van de kopers finaal akkoord is bevonden. Enorm bedankt voor de mooie en goede referentie op de website WIDBM, we zijn er enorm blij mee! Mvg, Paul Schreinemachers

10 , 0
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
10 november 2018
Door:
Hayke Meelkop

Detailscore

Super ervaring, alles werd vlot en goed geregeld!

Reactie makelaar
Datum:
2018-11-10 07:43:00
Reactie:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV

Hoi Hayke, bedankt voor de mooie referentie en proficiat met de definitieve verkoop! Mvg, team Schreinemachers

10 , 0
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
09 november 2018
Door:
ian cox

Detailscore

Perfect. Verkooptraject was zoals afgesproken, alles op tijd. Ook vanuit kantoor (via genevieve) alles snel en accuraat afgeleverd. Assistentie tevens met aankoop was correct, doortastend en plezierig. Super.

Reactie makelaar
Datum:
2018-11-09 16:41:47
Reactie:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV

Geachte heer Cox, enorm bedankt voor de mooie en leuke referentie we zijn er erg blij mee! Mvg, Team Makelaarskantoor Paul Schreinemachers

10 , 0
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
22 oktober 2018
Door:
Hovens

Detailscore

Enthousiast en tevens met gevoel onze woning verkocht.

Reactie makelaar
Datum:
2018-10-22 19:10:27
Reactie:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV

Beste Ellert en Eline, Bedankt voor jullie mooie en goede referentie en natuurlijk proficiat met de snelle verkoop en aankoop van jullie nieuwe woning! Mvg, Paul Schreinemachers

10 , 0
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
19 oktober 2018
Door:
Leroy Thurlings

Detailscore

Wederom perfect geregeld!

Reactie makelaar
Datum:
2018-10-19 19:53:26
Reactie:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV

Bedankt Charlotte en Leroy voor de mooie referentie en natuurlijk proficiat met de snelle verkoop van jullie woning! Met vriendelijk groet team Makelaarskantoor Paul Schreinemachers

8 , 6
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
10 oktober 2018
Door:
IW

Detailscore

Wij hebben reeds meerdere malen ons huis verkocht via Schreinemachers. Iedere keer mochten wij deze als succesvol en positief ervaren.

10 , 0
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
10 oktober 2018
Door:
Harwin Wilms

Detailscore

Een prettige en kundige partner om uw huis via te verkopen. Wij hebben in de zomer van 2018 ons huis te koop aangeboden via het makelaarkantoor Paul Schreinemachers. Onze woning is snel en tegen gunstige voorwaarden verkocht. Dit is mede te danken door het gevoel van vertrouwen en de persoonlijke aanpakken van alle medewerkers. Wij zijn ervan overtuigd dat de potentiële kopers, hierdoor sneller een besluit hebben genomen. Want zegt u nu zelf, bij een van de grootste aankopen [Meer]

Een prettige en kundige partner om uw huis via te verkopen. Wij hebben in de zomer van 2018 ons huis te koop aangeboden via het makelaarkantoor Paul Schreinemachers. Onze woning is snel en tegen gunstige voorwaarden verkocht. Dit is mede te danken door het gevoel van vertrouwen en de persoonlijke aanpakken van alle medewerkers. Wij zijn ervan overtuigd dat de potentiële kopers, hierdoor sneller een besluit hebben genomen. Want zegt u nu zelf, bij een van de grootste aankopen in uw leven is vertrouwen toch de absolute basis. Minder

Reactie makelaar
Datum:
2018-10-10 07:11:12
Reactie:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV

Hoi Harwin, enorm bedankt voor de mooie beoordeling op Wie Is De Beste Makelaar, we zijn er heel erg blij mee! Heel veel succes met de laatste loodjes in jullie nieuwe paleisje! Groetjes Paul

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.