Adresgegevens
Venlo
Nassaustraat 1
5911 BS
Tel: 0773542929
paul@schreinemachers.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 3
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
22 mei 2020
Door:
Carolien Berger van Cleef

Detailscore

Paul heeft veel ervaring,denkt mee,heel aangenaam in gesprek. Ben zeer tevreden!

Reactie makelaar
Datum:
2020-05-22 19:39:46
Reactie:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV

Beste Carolien, Bedankt voor de mooie referentie en het in ons kantoor gestelde vertrouwen in de afgelopen periode. Hierbij nogmaals gefeliciteerd met de definitieve verkoop van jouw woning. Met vriendelijke groet, Team Makelaarskantoor Paul Schreinemachers

10 , 0
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
11 mei 2020
Door:
Gabor

Detailscore

Szia! Ez így jó? We zijn met Michel hele tevreden. Veel kennis van de buurt en een goede kennis van de huidige markt. Dankjewel Michel voor alles.

Reactie makelaar
Datum:
2020-05-11 10:45:20
Reactie:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV

Beste Gábor, bedankt voor de mooie referentie en veel geluk in jullie nieuwe woning! Met vriendelijke groet, Team Makelaarskantoor Paul Schreinemachers

9 , 7
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
16 april 2020
Door:
H van Opbergen

Detailscore

zeer open communicatie, met eerlijk en open advies. zeer korte lijntjes. ps. complimenten voor Genevieve altijd snelle en correcte terugkoppeling.

Reactie makelaar
Datum:
2020-04-16 13:00:53
Reactie:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV

Beste Harold, Bedankt voor jouw mooie en leuke referentie, wij en met name Genevieve zijn er erg blij mee ;-) Met vriendelijke groet, Team Makelaarskantoor Paul Schreinemachers

10 , 0
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
03 maart 2020
Door:
Fam Houben

Detailscore

Super goed

10 , 0
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
02 maart 2020
Door:
Joep Litjens

Detailscore

Luisterde goed naar mijn uitgangspositie. Goed benaderbaar. Geen 9-5 mentaliteit. Zeer ervaren voor zijn jonge leeftijd

Reactie makelaar
Datum:
2020-03-02 18:25:56
Reactie:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV

Beste heer Litjens, Bedankt voor het door u in ons kantoor gestelde vertrouwen en de mooie referentie welke u aan onze collega Michel van Hezel heeft gegeven. Met vriendelijke groet, Team Makelaarskantoor Paul Schreinemachers

9 , 9
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
27 januari 2020
Door:
Zevenbergen

Detailscore

Uitstekend, zeer transparant, duidelijke uitleg vooraf, geduldig

9 , 3
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
15 januari 2020
Door:
R. Verstegen

Detailscore

Als verkopend makelaar heeft Paul ons deskundig, snel en met veel enthousiasme begeleid tijdens de verkoop. Het was een soepele en prettige samenwerking. Ook de betrokkenen van kantoor waren zeer behulpzaam.

Reactie makelaar
Datum:
2020-01-15 21:24:14
Reactie:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV

Beste Rick en Joyce, enorm bedankt voor deze mooie en goede referentie. Namens het hele team willen wij jullie bedankt voor het in ons kantoor gestelde vertrouwen en de prettige samenwerking. Met vriendelijke groet team Makelaarskantoor Paul Schreinemachers

10 , 0
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
23 december 2019
Door:
Eric Jacobs

Detailscore

Zeer professioneel en gezellig persoon. Mooi om mee samen te werken.

Reactie makelaar
Datum:
2019-12-23 19:48:03
Reactie:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV

Beste Meneer Jacobs, Bedankt voor de mooie en leuke referentie, proficiat met de verkoop van uw woning en de bij ons aangekochte woning. Wij wensen u heel veel geluk en gezondheid voor 2020 in uw nieuwe woning. Met vriendelijke groet, Team Schreinemachers

10 , 0
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
22 december 2019
Door:
Jay Janssen

Detailscore

Een een woord GEWELDIG! Super service! Alles snel geregeld !

Reactie makelaar
Datum:
2019-12-22 13:52:08
Reactie:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV

Beste Jay, Bedankt voor de leuke en goede referentie en proficiat met de snelle verkoop van jouw woning. Het formulier van de courtage actie bij VastgoedPro hebben wij goed ontvangen en wij zullen jou hier vandaag als deelnemen voor aanmelden. Met vriendelijke groet, Team Makelaarskantoor Paul Schreinemachers

9 , 9
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
09 december 2019
Door:
Andre Aarntzen

Detailscore

We hebben te maken gehad met een zeer adequate makelaar. Zijn respons op onze vragen, zijn klantvriendelijkheid en zijn betrokkenheid waren van een hoogstaand niveau. Daarnaast hebben we te maken gehad met een iemand die kennis van zaken heeft. De ervaring, kennis en plezierige houding geven vertrouwen in de grote stap die je van plan bent te gaan maken als klant. Daarnaast viel ons op dat ook de medewerkers op het kantoor zeer vriendelijk en kundig op ons over kwamen.

Reactie makelaar
Datum:
2019-12-09 20:26:12
Reactie:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV

Beste Andre, Proficiat met de aankoop van de mooiste woning van Venlo en enorm bedankt voor deze leuke en mooie referentie! Met vriendelijke groet, Team Makelaarskantoor Paul Schreinemachers

9 , 9
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
09 december 2019
Door:
Pien Brand

Detailscore

Perfecte, zakelijke, kundige begeleiding.

Reactie makelaar
Datum:
2019-12-09 15:28:52
Reactie:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV

Beste Pien, Bedankt voor deze mooie referentie, we zijn er enorm blij mee. We gaan weer ons uiterste best doen om de titel beste makelaar van Noord-Limburg in de wacht te slepen. Met vriendelijke groet, Team Makelaarskantoor Paul Schreinemachers

9 , 9
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
06 december 2019
Door:
Jan Hermans

Detailscore

Prima, goed advies en goed onderhandeld.

Reactie makelaar
Datum:
2019-12-06 10:03:13
Reactie:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV

Beste Jan en Marianne, Nogmaals willen wij jullie bedanken voor het door jullie in ons kantoor gestelde vertrouwen. Wij wensen jullie heel veel succes met de bouw van jullie nieuwbouwwoning. Met vriendelijke groet, Team Makelaarskantoor Paul Schreinemachers

10 , 0
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
05 december 2019
Door:
Maurice Rutten

Detailscore

Een echte professional! Deskundig, eerlijk, enthousiast, adviserend, snel, aandacht voor detail en afspraken nakomend, zonder uitzondering. Dat typeert de persoonlijke service die Paul ons als aan- en verkopend makelaar heeft verleend! Het geeft een heel vertrouwd en gerust gevoel een partner te hebben die jou zo goed begeleid tijdens de grootste aan- en verkoop in je leven! Niet te onderschatten hoe belangrijk dat is! Paul en zijn collega’s van Makelaarskantoor Schreinemachers zijn de benchmark, zonder twijfel!

Reactie makelaar
Datum:
2019-12-05 22:34:34
Reactie:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV

Beste Maurice, Enorm bedankt voor het door jouw in ons kantoor gestelde vertrouwen. Proficiat met de onvoorwaardelijke verkoop van jouw verkochte woning en wensen jou heel veel succes met de verbouwing van jouw nieuw aangekochte woning. Met vriendelijke groet, Team Makelaarskantoor Paul Schreinemachers

10 , 0
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
22 november 2019
Door:
Maik Jacobs

Detailscore

Prima, professionele hulp en goede inzet

Reactie makelaar
Datum:
2019-11-22 11:23:53
Reactie:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV

Beste Maik, Bedankt voor het vertrouwen in ons kantoor en deze mooie referentie! Team Makelaarskantoor Paul Schreinemachers

8 , 8
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
23 oktober 2019
Door:
Rob

Detailscore

Goede ervaring, 1x als koper en 1x als verkoper

Reactie makelaar
Datum:
2019-10-23 22:40:14
Reactie:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV

Geachte heer Kuijpers, Bedankt voor uw leuke referentie! Met vriendelijke groet, Team Makelaarskantoor Paul Schreinemachers

10 , 0
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
26 september 2019
Door:
J.J.Kurvers-Bouma

Detailscore

Paul is heel actief met de verkoop bezig , en heel vriendelijk .

Reactie makelaar
Datum:
2019-09-26 19:04:49
Reactie:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV

Beste Mevrouw Kurvers, Enorm bedankt voor deze hele mooie en leuke beoordeling! Mvg, Team Makelaarskantoor Paul Schreinemachers

9 , 7
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
25 september 2019
Door:
Andre Kuijpers

Detailscore

Zeer positieve en correctie wijze van bemiddelen met alle betrokkenen van het kantoor

Reactie makelaar
Datum:
2019-09-25 12:30:23
Reactie:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV

Beste Andre, Proficiat met de definitieve verkoop van jullie woning nu de ontbindende voorwaarden van de koper is vervallen. Wij bedanken jullie voor het in ons kantoor gestelde vertrouwen en het afgeven van deze mooie referentie! Met vriendelijke groet, Paul Schreinemachers

9 , 8
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
24 september 2019
Door:
Triet Banh

Detailscore

We hebben hele goede ervaringen met dit makelaarskantoor. Ze handelen zeer snel en professioneel.

Reactie makelaar
Datum:
2019-09-24 16:10:01
Reactie:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV

Beste Triet en Annika, Nogmaals bedankt voor de prettige samenwerking en het door jullie in ons kantoor gestelde vertrouwen in de afgelopen periode. Ook willen we jullie bedanken voor de mooie referentie welke jullie ons hebben gegeven! Met vriendelijke groet, Team Schreinemachers

9 , 6
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
21 september 2019
Door:
Pim Bossink

Detailscore

Goed, betrokken, deskundig en betrouwbaar makelaarskantoor. De combinatie met Vestiquair maakt het plaatje helemaal compleet.

Reactie makelaar
Datum:
2019-09-21 15:49:23
Reactie:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV

Beste Pim, Bedankt voor de prettige samenwerking en de moeite welke je hebt genomen om deze mooie referentie af te geven! Met vriendelijke groet, Team Makelaarskantoor Paul Schreinemachers

9 , 4
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
16 september 2019
Door:
Peter Saak

Detailscore

Prettige communicatie en professionele houding. Afspraak = afspraak.

Reactie makelaar
Datum:
2019-09-16 14:45:25
Reactie:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV

Geachte heer Saak, enorm bedankt voor de mooie referentie! Mvg, Team Schreinemachers

8 , 8
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
09 september 2019
Door:
Inge Willems

Detailscore

Heel goed. Vriendelijk. Punctueel. houdt zich aan afspraken. Kortom een hele goede makelaar

Reactie makelaar
Datum:
2019-09-09 19:20:08
Reactie:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV

Beste Mevrouw Willems, Bedankt voor de mooie referentie en prettige samenwerking! Mvg, Team Schreinemachers

10 , 0
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
09 september 2019
Door:
L. Oosterbaan

Detailscore

Een ontspannen, betrokken en fijne ervaring. Paul Schreinemachers kent zijn markt en staat het gehele traject tot je beschikking. Hij verkocht al eerder een huis voor me en deze maand het huidige huis. Well Done!!!

9 , 1
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
23 augustus 2019
Door:
Petra Langen

Detailscore

Marly is een topper, ze pakt door en is erg energiek en enthousiast. Ze denkt mee met de klant en is eerlijk, en dat vonden wij een prettig gevoel.

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-23 11:30:41
Reactie:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV

Beste Petra, Nogmaals enorm bedankt voor het wederom in ons kantoor gestelde vertrouwen en proficiat met de definitieve verkoop van het appartement gelegen aan de Craneveldstraat 159 te Venlo. Mvg, Team Makelaarskantoor Paul Schreinemachers

9 , 0
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
16 augustus 2019
Door:
M Maesen

Detailscore

Prettige, vriendelijke makelaar

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-16 08:04:26
Reactie:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV

Beste Marieke, Bedankt voor het in ons kantoor gestelde vertrouwen in de afgelopen periode net zo als deze mooie referentie! Met vriendelijke groet, Team Makelaarskantoor Paul Schreinemachers

9 , 8
Kantoor:
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
Datum:
08 augustus 2019
Door:
Frans en Ans

Detailscore

Michel van Hezel is een goed geïnformeerde en ter zake kundige makelaar. Hij luistert goed naar wat de klant wenst en denkt mee. Hij is positief kritisch en formuleert met respect naar koper en verkoper. Hij is zeer enthousiast en komt afspraken na. Kortom: we zijn zeer tevreden en hebben heel prettig met hem samengewerkt.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.