Alle beoordelingen

Poels Makelaars

Venlo

Adresgegevens
Venlo
Brandnetel 2
5913DN


  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Poels Makelaars
Datum:
30 juni 2016
Door:
Fam vd Koelen

Detailscore

Heb de woning nadat 3 makelaars de woning hebben bekeken voor Poels gekozen. En daar hebben wij geen moment spijt van. Zeer goede ervaringen. En je merkt dat hier een team staat. Samen hebben ze de verkoop voor elkaar gekregen. Top SUPER tevreden.

10 , 0
Kantoor:
Poels Makelaars
Datum:
31 maart 2016
Door:
Dhr. Janssen

Detailscore

Gewoon vanaf het eerste moment tevreden en ze hebben me uitstekend geholpen. Wat betreft afspraken nakomen en over het meedenken hoe de verkoop aan te pakken kan ik alleen maar zeggen Top. Begeleiding uitstekend en enthousiasme is gewoon een dikke 10 en dat geldt voor het hele team van Poels.

5 , 8
Kantoor:
Poels Makelaars
Datum:
26 maart 2016
Door:
andy smits

Detailscore

heb in augustus 2012 bijzonder enthousiast mijn woning ondergebracht bij Poels Makelaars waarbij ik alleen maar positief kan zijn als het gaat om het ontvangstgesprek en de eerste kennismakingen, maar helaas heb ik de pech gehad dat mijn woning tot op heden (nog) niet verkocht is, de exacte reden kan ik niet geven daar de prijs markt conform was.Heb in mijn optiek als ik links en rechts hoor toch te weinig bezoekers gehad evenals de zgn. open huizen route [Meer]

heb in augustus 2012 bijzonder enthousiast mijn woning ondergebracht bij Poels Makelaars waarbij ik alleen maar positief kan zijn als het gaat om het ontvangstgesprek en de eerste kennismakingen, maar helaas heb ik de pech gehad dat mijn woning tot op heden (nog) niet verkocht is, de exacte reden kan ik niet geven daar de prijs markt conform was.Heb in mijn optiek als ik links en rechts hoor toch te weinig bezoekers gehad evenals de zgn. open huizen route welke in mijn ogen geen toegevoegde waarde heeft met betrekking tot een evt. vekoop. Misschien ben ik een pechvogel maar waar het exact aan ligt kan ik niet zeggen maar heb wel de samenwerking opgezegd bij Poels daar ik het gevoel heb dat het misschien bijen of een andere manier wel lukt. Minder

10 , 0
Kantoor:
Poels Makelaars
Datum:
09 maart 2016
Door:
K. Driessen

Detailscore

Vanaf het eerste moment een zeer goed en prettig kontakt. Enthousiasme en waar het om gaat een succesvolle correcte verkoop. Goed ingeschat wie er intereese zou hebben. Top.

10 , 0
Kantoor:
Poels Makelaars
Datum:
13 oktober 2015
Door:
Laura Bouten

Detailscore

Zijn klant- en servicegericht, professioneel en vriendelijk. Appartement was binnen twee maanden verkocht terwijl er nog een heleboel andere "dezelfde" appartementen te koop stonden.

10 , 0
Kantoor:
Poels Makelaars
Datum:
31 maart 2015
Door:
Peter

Detailscore

Via Poels hebben wij onze nieuwe woning aangekocht. Het hele team van Poels stond te allen tijde voor ons klaar, absoluut geen 9-5 mentaliteit. Daarnaast denken ze goed met je mee, zijn ze enthousiast en erg klantvriendelijk. Bedankt!

9 , 8
Kantoor:
Poels Makelaars
Datum:
29 december 2014
Door:
A. Rooijackers

Detailscore

Door omstandigheden moesten we de woning verkopen. Poels makelaars gaf aan bij de waardebepaling dat dit een gewilde woning was waarvoor ze geïnteresseerde kopers hadden Ja denk je dan, dat zeiden die andere twee makelaars ook, alleen kwam dit wel zeer vertrouwd en overtuigend over. En niet voor niets, dat werd 's middags al bewaarheid voor vier bezichtigingsafspraken. Tijd om het huis perfect op orde te brengen De tweede bezichtiging volgde twee dagen later en met succes. Dus geen [Meer]

Door omstandigheden moesten we de woning verkopen. Poels makelaars gaf aan bij de waardebepaling dat dit een gewilde woning was waarvoor ze geïnteresseerde kopers hadden Ja denk je dan, dat zeiden die andere twee makelaars ook, alleen kwam dit wel zeer vertrouwd en overtuigend over. En niet voor niets, dat werd 's middags al bewaarheid voor vier bezichtigingsafspraken. Tijd om het huis perfect op orde te brengen De tweede bezichtiging volgde twee dagen later en met succes. Dus geen loze beloftes en omdat alle partijen snel meewerkte is alles snel en naar uitermate tevredenheid afgehandeld. TOP. Minder

10 , 0
Kantoor:
Poels Makelaars
Datum:
02 december 2014
Door:
Anja

Detailscore

Heb via Poels Makelaars mijn huidige woning gekocht. Zeer goede begeleiding en een zaak waar ik onzeker over was super opgelost. Kortom een dikke tien.

9 , 2
Kantoor:
Poels Makelaars
Datum:
27 november 2014
Door:
Frans Cuppen

Detailscore

Ze hebben bij ons een gratis waarde bepaling gedaan. We hebben nog een paar keer telefonisch contact gehad vanwege verschillende vragen die wij hadden. Kortom niks was hun teveel.Dit terwijl we zelf ons huis konden verkopen,en via een andere makelaar een ander huis wilde kopen. Voor ons was dit een toppertje.

9 , 8
Kantoor:
Poels Makelaars
Datum:
24 november 2014
Door:
Fam Roodbeen

Detailscore

Accuraat, altijd bereikbaar en regelmatig contact contact gehad. Ons huis is binnen 4 maanden verkocht door het enthousiaste team van Poels makelaars. Altijd bereikbaar. En je kunt er altijd terecht met je vragen. Chapaeu team!

10 , 0
Kantoor:
Poels Makelaars
Datum:
23 november 2014
Door:
Karin

Detailscore

Woning twee weken geleden gekocht onder voorbehoud verkoop eigen woning Ook onze woning binnen no time verkocht door hun inzet. Top

10 , 0
Kantoor:
Poels Makelaars
Datum:
23 november 2014
Door:
creemers

Detailscore

Poels makelaars heeft ons professioneel begeleid gedurende de verkoop van ons huis. Een team van gedreven mensen, altijd bereikbaar en afspraken worden nagekomen. Ik kan iedereen die zijn huis wil verkopen of een huis wil aankopen Poels Makelaars aanbevelen.

10 , 0
Kantoor:
Poels Makelaars
Datum:
14 oktober 2013
Door:
Fam G. Roodbeen - Venlo

Detailscore

Enthousiast team. Zijn altijd te bereiken en gaan volop voor je aan de slag. Voor je het weet heb je de eerste bezichtigingen al binnen. Ons huis was binnen enkele weken verkocht voor een reële prijs. *** Chapeau Team Poels! *** Ook bij de aankoop van ons huis hebben we uitstekend support gehad.

9 , 4
Kantoor:
Poels Makelaars
Datum:
06 maart 2013
Door:
sjraar hulsman

Detailscore

ondanks de moeilijke woningmarkt slaagde poels makelaars er in onze woning in een zeer korte tijd te verkopen.de afspraken werden goed nagekomen en het contact met de makelaar werd als zeer goed ervaren.ook na de verkoop werd goed bemiddeld in het verkrijgen van een tijdelijke woning peter, chapeau!!!

9 , 4
Kantoor:
Poels Makelaars
Datum:
14 februari 2013
Door:
Peter Hoex

Detailscore

Hery Poels aan haar medewerkers zijn betrouwbaar, erg enthousiast, maken tijd voor je vrij, reageren snel op verzoeken en telefoontjes en denken mee bij het oplossen van problemen. Erg tevreden dus!

10 , 0
Kantoor:
Poels Makelaars
Datum:
21 november 2012
Door:
Jo en Hans

Detailscore

Woning werd voor de 2x bezocht op zaterdagmiddag. 's avonds werd een bod uitgebracht. Zaterdagavond laat werd weer een tegenbod uitgebracht. Zondagochtend werd overeenstemming bereikt en is de woning verkocht. Vanaf het begin: enthousiast, creatief (kopers werden door Poels zelf op onze woning gewezen, weten precies wat er speelt. En ondanks onze ongeruste telefoontjes over de mail of telefoon, we kregen altijd snel reactie terug en begrip. Bij ondertekening ook van de kopers vernomen dat al hun bezichtigingen, geheel ongedwongen [Meer]

Woning werd voor de 2x bezocht op zaterdagmiddag. 's avonds werd een bod uitgebracht. Zaterdagavond laat werd weer een tegenbod uitgebracht. Zondagochtend werd overeenstemming bereikt en is de woning verkocht. Vanaf het begin: enthousiast, creatief (kopers werden door Poels zelf op onze woning gewezen, weten precies wat er speelt. En ondanks onze ongeruste telefoontjes over de mail of telefoon, we kregen altijd snel reactie terug en begrip. Bij ondertekening ook van de kopers vernomen dat al hun bezichtigingen, geheel ongedwongen in een zeer prettig sfeer plaats vonden. Nu net geen 4 maanden te koop is onze woning verkocht....TOP.... Minder

3 , 8
Kantoor:
Poels Makelaars
Datum:
12 november 2012
Door:
Mitchel Theelen

Detailscore

Zeer slechte communicatie naar mij toe maar ook vooral onderling in het team! afspraken die niet na worden gekomen en aanvragen die te laat worden behandeld!

9 , 6
Kantoor:
Poels Makelaars
Datum:
12 november 2012
Door:
Alex

Detailscore

Bij Poels Makelaars kwamen we terecht via onze overburen en vrienden. Vervolgens nog de referenties op hun site gelezen en daar werden we bevestigd in osn gevoel. Drie makelaars uitgenodigt, maar het enthousiasme en de manier van aanpak spraken ons het meeste bij Poels aan. Bij de verkoop werden de onderhandelingen in een dag tot s avonds laat telefonisch besproken. Dus die avond nog met een gerust gevoel naar bed. Woning is in 4 maanden verkocht. We bedanken ieder [Meer]

Bij Poels Makelaars kwamen we terecht via onze overburen en vrienden. Vervolgens nog de referenties op hun site gelezen en daar werden we bevestigd in osn gevoel. Drie makelaars uitgenodigt, maar het enthousiasme en de manier van aanpak spraken ons het meeste bij Poels aan. Bij de verkoop werden de onderhandelingen in een dag tot s avonds laat telefonisch besproken. Dus die avond nog met een gerust gevoel naar bed. Woning is in 4 maanden verkocht. We bedanken ieder een in het team voor de goed zorg, correcte afwerking en met name de zeer goede presentatie en het enthousiasme. Minder

9 , 8
Kantoor:
Poels Makelaars
Datum:
12 november 2012
Door:
Marco Titulaer

Detailscore

Uitermate correcte wijze van benaderen. Zeer goed advies. Gedreven team die een woning willen verkopen. Snelle afhandeling bij verkoop. Super tevreden.

9 , 8
Kantoor:
Poels Makelaars
Datum:
12 november 2012
Door:
simons

Detailscore

Het gehele team van Poels Makelaar hebben wij als heel prettig ervaren, kundig, niks is teveel, goede inzet,bellen direct terug als ze dit beloven. Ze zijn enthousiast.Denken met je mee. Je kunt ze altijd bellen, ook in de avonduren met al je vragen. Zowel als de verkoop van onze woning en met de aankoop van onze nieuwe woning hebben wij een goede begeleiding gehad, en is alles voor ons geregeld. Wat we super vinden,dat ze ons huis verkocht hebben in [Meer]

Het gehele team van Poels Makelaar hebben wij als heel prettig ervaren, kundig, niks is teveel, goede inzet,bellen direct terug als ze dit beloven. Ze zijn enthousiast.Denken met je mee. Je kunt ze altijd bellen, ook in de avonduren met al je vragen. Zowel als de verkoop van onze woning en met de aankoop van onze nieuwe woning hebben wij een goede begeleiding gehad, en is alles voor ons geregeld. Wat we super vinden,dat ze ons huis verkocht hebben in 6 weken tijd, en dit in deze benarde tijden. Minder

9 , 8
Kantoor:
Poels Makelaars
Datum:
12 november 2012
Door:
Christian Simons

Detailscore

Het team van Poels Makelaar hebben wij ervaren als enthousiast, afspraken komen ze na , denken met je mee. Je kunt altijd bellen, al is het in de late avonduren. In deze moelijke tijd op de huizenmarkt heeft Poels Makelaar ons huis verkocht binnen 6-8 weken. Ook met de aankoop van onze nieuwe woning hebben ze ons de juiste begeleiding gegeven.Niks dan lof voor Heri en haar team.

8 , 8
Kantoor:
Poels Makelaars
Datum:
29 mei 2012
Door:
Rob

Detailscore

Vanaf het eerste moment goed geholpen. Eerlijk, enthousiast neemt de tijd en laag drempelig. Je voelt je op je gemak en denkt mee

9 , 0
Kantoor:
Poels Makelaars
Datum:
29 maart 2012
Door:
Jos

Detailscore

Ondamks de moelijke woningmarkt straalt het enthousiasme er vanaf en is dit weer bij iedere bezichtiigng even groot. Diverse keren bezichtigingen gehad en zelfs verkocht onder voorbehoud. Helaas zijn de banken bij het verstrekking van een hypotheek aan een ondernemer veel voorzichtiger met als gevolg geen hypotheek en geen verkoop. Echter na een week komt er uit hun klantenbestand een nieuwe klant de woning bezichtigen. Deze heeft de woning ook uiteindelijk ook gekocht. Regelmatig kontakt gehad en niets is [Meer]

Ondamks de moelijke woningmarkt straalt het enthousiasme er vanaf en is dit weer bij iedere bezichtiigng even groot. Diverse keren bezichtigingen gehad en zelfs verkocht onder voorbehoud. Helaas zijn de banken bij het verstrekking van een hypotheek aan een ondernemer veel voorzichtiger met als gevolg geen hypotheek en geen verkoop. Echter na een week komt er uit hun klantenbestand een nieuwe klant de woning bezichtigen. Deze heeft de woning ook uiteindelijk ook gekocht. Regelmatig kontakt gehad en niets is te veel. Met name het bieden viel op, dit ging na 4 / 5 telefoontjes door tot s avonds 22.50 uur, en.....met een goed resultaat en een goede nachtrust. Zeer goede ervaring met een ongedwonge persoonlijke en zeer klantvriendelijke benadering, wat overigens ook zo door de kopers is ervaren. Minder

9 , 8
Kantoor:
Poels Makelaars
Datum:
16 maart 2012
Door:
Ralph Roodbeen

Detailscore

We zochten een makelaar waar we geen nummer zouden zijn en die niet alleen op kantoortijden bereikbaar was. Na rondgevraagd te hebben werden we door verschillende mensen getipt op Poels Makelaars. Professioneel en als bijkomend voordeel dat ze een lagere courtageprijs hanteert. Maar nog veel belangrijker is dat ze heel erg gedreven is. Ze blijft je informeren over de stand van zaken, de vorderingen etc...Ze komt haar beloftes en afspraken na en is super betrouwbaar en betrokken. Ons huis was binnen 2 [Meer]

We zochten een makelaar waar we geen nummer zouden zijn en die niet alleen op kantoortijden bereikbaar was. Na rondgevraagd te hebben werden we door verschillende mensen getipt op Poels Makelaars. Professioneel en als bijkomend voordeel dat ze een lagere courtageprijs hanteert. Maar nog veel belangrijker is dat ze heel erg gedreven is. Ze blijft je informeren over de stand van zaken, de vorderingen etc...Ze komt haar beloftes en afspraken na en is super betrouwbaar en betrokken. Ons huis was binnen 2 weken verkocht onder voorwaarde dat de kopers hun eigen huis zouden verkopen.Ook die mensen geloofden in Poels Makelaars en kozen Poels Makelaars als hun makelaar. Hun huis kwam in de verkoop en was binnen 1 week verkocht! We hebben Hery daarna ook ingeschakeld als aankopend makelaar. Ze heeft onze belangen behartigd bij de aankoop van onze nieuwe woning en bleek ook daarin zeer kundig. Wij... weten het zeker... Poels Makelaars een goede keus. Heel persoonlijk, altijd bereikbaar en vol enthousiasme. Dank je Hery !!! -Ralph en Luciëlle, verkopers Turkoois 4 te Venlo Minder

9 , 0
Kantoor:
Poels Makelaars
Datum:
16 maart 2012
Door:
Frank

Detailscore

Op aanraden van een kennis, die hun woning met succes verkocht hadden, heb ik kontakt op genomen met Poels makelaars. Wat me was verteld was in ieder geval absoluut waar. Ruimschoots de tijd om kennis te maken, geen snel praatje, realisme en meedenken. Resultaat was dat er zeker 5 bezichtigngen zijn geweest en bij de 6 bezichtiging was het raak. Traject verder keurig netjes afgewerkt en een zeer tevreden verkoper.

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.