Alle beoordelingen

Emil NVM Makelaars

Voorburg

Adresgegevens
Voorburg
Parkweg 18
2271AJ
Tel: 070-3555722
info@emilmakelaars.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 9
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
25 maart 2020
Door:
Stephan de Jonge

Detailscore

Fred is een uitstekende makelaar die goed meeleeft en zich inleeft in de koper. Dit helpt in zijn goede adviesen bij de huizen en hij geeft de koper bewust ruimte om de keuze zelf te maken in zijn of haar eigen tijd. Al met al een zeer prettige ervaring

9 , 5
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
06 januari 2020
Door:
Francisca Meester

Detailscore

Zeer goed

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
30 december 2019
Door:
Karel Bogaard

Detailscore

Perfecte aankoopbegeleiding! Na lang zelf opzoek te zijn geweest toch de stap genomen een makelaar in de arm te nemen en dit bleek de juiste keuze, want met de hulp van Emil & Fred was in binnen 2 maanden geslaagd!

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
30 december 2019
Door:
Kelly de Hond

Detailscore

Geweldige ervaring met Emil NVM Makelaars! Ze hebben ons goed geholpen bij zowel de aan- als verkoop van onze woning. Ze zijn snel, deskundig, persoonlijk en altijd bereikbaar voor vragen! Een absolute aanrader dus!

1 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
30 december 2019
Door:
Lisa

Detailscore

Na de koop moeten we zelf opknappen wat de makelaar beloofde voor ons te regelen. In het begin was de communicatie goed, en werd alles geregeld, maar zodra ons bod was geaccepteerd gebeurde er niks meer en werden we niet meer teruggebeld.

1 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
30 december 2019
Door:
Frank Doolaard

Detailscore

Fred Imholz was erg vriendelijk maar heeft ons zeer teleurgesteld. Hij bleef ons vertellen dat al onze eisen voor de oplevering geregeld waren; maar uiteindelijk bleek dat hij helemaal niks had gecommuniceerd met de verkopende partij. Dat kost ons nu veel geld en gedoe, om de zaken te regelen waar we hem voor betaald hebben.

9 , 3
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
19 december 2019
Door:
Rene

Detailscore

Goed, het begin waren even wat opstart problemen, maar daarna geen problemen meer. Ik raad iedereen dit makelaars bedrijf aan.

9 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
10 december 2019
Door:
Nicolette Alewijn

Detailscore

Zeer prettig contact; reageert snel, duidelijk, concreet en vriendelijk

9 , 5
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
06 december 2019
Door:
Michael

Detailscore

Vanaf het eerste contact met Fred voelde het al heel goed. Hij heeft ons goed geholpen in onze zoektocht naar ons eerste koophuis. Zijn vriendelijkheid, deskundigheid en vooral ook rust heeft er voor gezorgd dat we de beste beslissingen hebben genomen en ons droomhuis hebben gevonden. Contact was altijd goed en snel. Alle zaken werden goed geregeld en waren op orde. Heel erg bedankt voor alle hulp en het zeer prettige contact!

8 , 9
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
03 december 2019
Door:
Myrte Berkvens

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
02 december 2019
Door:
Ron

Detailscore

Beiden makelaars Emil en Fred zijn heerlijke enthousiaste personen die weten hoe de markt in elkaar zit en je huis binnen korte tijd voor de beste prijs hebben verkocht.

8 , 8
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
23 november 2019
Door:
Jimmy

Detailscore

Heel fijn, meedenkend, staat altijd klaar en goed in het opbouwen van een vertrouwensband.

9 , 1
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
30 oktober 2019
Door:
Jessie & Bart

Detailscore

We hebben een waanzinnig goede ervaring met Fred gehad. Het huis dat we op het oog hadden was zeer gewild - het is Fred gelukt er met ons tussen te komen, met een prima bod. Hij heeft ons kundig geadviseerd, was diplomatiek richting de verkopers en hun makelaar en is zelfs met de koopakte naar de bruiloft van onze vrienden gereden, zodat we tóch voor het weekend konden tekenen. We zouden samenwerking met Fred aan iedereen aanraden.

9 , 5
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
17 oktober 2019
Door:
Vera

Detailscore

Hele fijne aankoopmakelaar! Fred is heel betrokken en denkt met je mee. Hij gaf ons eerlijk advies waar we iets mee konden. Zou Emil zeker aanraden.

9 , 9
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
04 oktober 2019
Door:
Guus Roeloffzen

Detailscore

Wat een genot om je huis door Fred en Emil te laten verkopen. Ze zijn zeer kundig en lekker snel! Weten precies waar ze het over hebben en luisteren goed naar je wensen. Met veel up en downs hebben wij ons huis verkocht, waarbij Fred echt onze steun en toeverlaat was. Een rasechte makelaar met humor! Hij heeft echt geholpen in het rustig blijven en vertrouwen houden in een goede afloop. Het team was ook echt betrokken en deed [Meer]

Wat een genot om je huis door Fred en Emil te laten verkopen. Ze zijn zeer kundig en lekker snel! Weten precies waar ze het over hebben en luisteren goed naar je wensen. Met veel up en downs hebben wij ons huis verkocht, waarbij Fred echt onze steun en toeverlaat was. Een rasechte makelaar met humor! Hij heeft echt geholpen in het rustig blijven en vertrouwen houden in een goede afloop. Het team was ook echt betrokken en deed er alles aan om je huis te verkopen. Leuk posts op social media en actieve inzet op ontwikkelingen! Erg fijn om samen met hun je huis te verkopen! Minder

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
27 september 2019
Door:
m van wouw

Detailscore

super ervaring en alles duidelijk overlegt en tot de puntjes geregeld

8 , 7
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
23 september 2019
Door:
M. Span

Detailscore

9 , 4
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
18 september 2019
Door:
Yannick Franssen

Detailscore

Fijn ervaring met Emil makelaars bij zowel aankoop als verkoop. Het kantoor let erg goed op alle belangrijke details en men is pro actief.

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
05 september 2019
Door:
Leo

Detailscore

Zeer goede ervaring gehad met Emil Makelaars. In het verleden wel vaker een huis verkocht via een makelaar maar Emil Makelaars is echt een toegevoegde waarde. Goed en duidelijk advies. Ze denken mee. Qua presentatie ook een 10, mooie en aansprekende foto's en aansprekende omschrijving. Actieve aanpak, niet alleen de woning op funda plaatsen en dan maar afwachten. Ook op de social media werd mijn woning goed gepresenteerd. Resultaat: 25 bezichtiging en een verkoopprijs boven de vraagprijs (hoger dan [Meer]

Zeer goede ervaring gehad met Emil Makelaars. In het verleden wel vaker een huis verkocht via een makelaar maar Emil Makelaars is echt een toegevoegde waarde. Goed en duidelijk advies. Ze denken mee. Qua presentatie ook een 10, mooie en aansprekende foto's en aansprekende omschrijving. Actieve aanpak, niet alleen de woning op funda plaatsen en dan maar afwachten. Ook op de social media werd mijn woning goed gepresenteerd. Resultaat: 25 bezichtiging en een verkoopprijs boven de vraagprijs (hoger dan wij zelf hadden gedacht en gehoopt). Wil je je huis verkopen bel Emil Makelaars, echt een aanrader. Minder

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
15 augustus 2019
Door:
Marcel & Esther

Detailscore

Uitstekende makelaar en een fijn kantoor. We kregen meteen bij de eerste ontmoeting al een goed gevoel, ze doen niet moeilijk en doen niet uit de hoogte, ze zijn punctueel, duidelijk, zeer klantvriendelijk en denken me je mee. Maakte een mooie presentatie van onze woning. Zeer actieve en geen traditionele aanpak. We verkochten onze woning voor een stuk hogere prijs dan waar we zelf vanuit waren gegaan en hadden gehoopt dankzij de actieve inzet van Emil Makelaars. Ga je [Meer]

Uitstekende makelaar en een fijn kantoor. We kregen meteen bij de eerste ontmoeting al een goed gevoel, ze doen niet moeilijk en doen niet uit de hoogte, ze zijn punctueel, duidelijk, zeer klantvriendelijk en denken me je mee. Maakte een mooie presentatie van onze woning. Zeer actieve en geen traditionele aanpak. We verkochten onze woning voor een stuk hogere prijs dan waar we zelf vanuit waren gegaan en hadden gehoopt dankzij de actieve inzet van Emil Makelaars. Ga je je huis verkopen bel Emil makelaars! Minder

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
05 augustus 2019
Door:
K.K

Detailscore

Ik heb Emil Makelaardij ingeschakeld voor de verkoop van mijn woning. Deze was zeer snel en al op de eerste bezichtingsdag verkocht! Ze gingen zeer snel te werk met het maken van de foto's, de brochure en het plaatsen op Funda. Aangezien het de eerste keer was dat ik mijn huis verkocht had ik veel vragen. Ze vonden het geen probleem deze keer op keer te beantwoorden. De gehele afwikkeling ging heel soepel en ben dus zeer tevreden [Meer]

Ik heb Emil Makelaardij ingeschakeld voor de verkoop van mijn woning. Deze was zeer snel en al op de eerste bezichtingsdag verkocht! Ze gingen zeer snel te werk met het maken van de foto's, de brochure en het plaatsen op Funda. Aangezien het de eerste keer was dat ik mijn huis verkocht had ik veel vragen. Ze vonden het geen probleem deze keer op keer te beantwoorden. De gehele afwikkeling ging heel soepel en ben dus zeer tevreden over Emil Makelaardij, ik zal hun zeker aanraden bij andere. Minder

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
17 juni 2019
Door:
Iris van Beuzekom

Detailscore

Emil heeft ons ontzettend goed geholpen. Vanaf het eerste gesprek merkten we dat hij goed luisterde naar onze wensen en ook niet schroomde om aan te geven als welke wensen lastiger zouden zijn om te vinden. Daarnaast heeft hij heel veel kennis van zaken, ook van de regio Haaglanden, zorgde hij dat we met de juiste bril naar alle huizen keken, en hielp hij enorm in het hele biedingsproces. Zonder Emil hadden we ons nieuwe huis nooit voor zo'n [Meer]

Emil heeft ons ontzettend goed geholpen. Vanaf het eerste gesprek merkten we dat hij goed luisterde naar onze wensen en ook niet schroomde om aan te geven als welke wensen lastiger zouden zijn om te vinden. Daarnaast heeft hij heel veel kennis van zaken, ook van de regio Haaglanden, zorgde hij dat we met de juiste bril naar alle huizen keken, en hielp hij enorm in het hele biedingsproces. Zonder Emil hadden we ons nieuwe huis nooit voor zo'n goeie prijs kunnen krijgen; zeker niet in deze markt. Het kantoor van Emil Makelaars was ook top. Ze waren altijd beschikbaar om onze vragen te beantwoorden, ook als Emil er een keer niet was, en zorgden dat ze snel konden handelen op het moment dat dit nodig was. Kortom, echte aanrader! Minder

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
30 mei 2019
Door:
B.J. van den Broek

Detailscore

De zeer kundige en creatieve manier van de verkoop van onze woning doorspekt met een grote mate van humor maakten de verkoop die met vele emoties gepaard ging behapbaar. We danken Emil en zijn team voor de ondersteuning en de gegeven support; in één woord fantastisch. We raden Emil en zijn team zeker bij iedereen aan !

9 , 1
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
02 april 2019
Door:
Jacques

Detailscore

Fijn contact gehad met Fred Irmholz. Zijn expertise en sociale bewogenheid maken hem als makelaar compleet.

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
31 maart 2019
Door:
Anja Hepkema

Detailscore

Emil is een heel prettige makelaar om mee samen te werken: deskundig, ervaren, to the point, realistisch, geen luchtkastelen of commerciële praatjes, snel in reageren, goed in informeren en terugkoppelen, korte en persoonlijke lijnen, gerichte en waardevolle feedback en tips, een goed team, humor en resultaatgericht.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.