Alle beoordelingen

Emil NVM Makelaars

Voorburg

Adresgegevens
Voorburg
Parkweg 18
2271AJ
Tel: 070-3555722
info@emilmakelaars.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 1
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
02 april 2019
Door:
Jacques

Detailscore

Fijn contact gehad met Fred Irmholz. Zijn expertise en sociale bewogenheid maken hem als makelaar compleet.

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
31 maart 2019
Door:
Anja Hepkema

Detailscore

Emil is een heel prettige makelaar om mee samen te werken: deskundig, ervaren, to the point, realistisch, geen luchtkastelen of commerciële praatjes, snel in reageren, goed in informeren en terugkoppelen, korte en persoonlijke lijnen, gerichte en waardevolle feedback en tips, een goed team, humor en resultaatgericht.

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
19 februari 2019
Door:
Bjorn K.

Detailscore

Emil Makelaars kantoor heeft ons begeleid in het aankoop traject. Contact ervaren als zeer plezierig, vakkundig en met veel enthousiasme. Belangrijkste vonden wij dat Emil ons altijd het gevoel gaf onze belangen te behartigen!

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
18 februari 2019
Door:
Monique Visscher

Detailscore

Vanaf eerste moment dat ik belde voor een afspraak voor verkoop van appartement tot aan de definitieve overdracht was geen enkele vraag teveel en altijd erg vriendelijk en zeer behulpzaam. Super begeleiding en altijd van alles op de hoogte. Super team

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
15 februari 2019
Door:
Rob Hormes

Detailscore

Het hele kantoor ademt passie voor het makelaarschap. Serieus op het juiste moment , een dolletje op zijn tijd. Perfect begeleid van start tot finish dus voor mij een 10 plus.

9 , 4
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
05 februari 2019
Door:
Rebecca Krüger

Detailscore

Ontzettende positieve ervaring. Korte lijntjes en fijne communicatie! Emil heeft ons goed geholpen en zijn uiterste best gedaan voor ons. Absoluut een aanrader!

9 , 7
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
31 januari 2019
Door:
Danny van Rooyen

Detailscore

Erg goed. We hadden Fred Imholz als makelaar en hij is prettig in de omgang nuchter vriendelijk. Ook erg snel met alles. Als er zakelijk stukken ingeleverd moesten worden werd dat snel gevraagd of doorgegeven. Maar ook vragen via kantoor of via de makelaar werden snel beantwoord. Prettige en professionele omgang met klanten met een persoonlijke touch. Kan Emil makelaars zeker aanbevelen. Ze zijn heel enthousiast en ook onze makelaar Fred straalde veel plezier uit met wat hij deed en [Meer]

Erg goed. We hadden Fred Imholz als makelaar en hij is prettig in de omgang nuchter vriendelijk. Ook erg snel met alles. Als er zakelijk stukken ingeleverd moesten worden werd dat snel gevraagd of doorgegeven. Maar ook vragen via kantoor of via de makelaar werden snel beantwoord. Prettige en professionele omgang met klanten met een persoonlijke touch. Kan Emil makelaars zeker aanbevelen. Ze zijn heel enthousiast en ook onze makelaar Fred straalde veel plezier uit met wat hij deed en brengt dat dan ook over op de opdrachtgever en op de mensen die hij rondleid tijdens bezichtigen. Minder

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
31 december 2018
Door:
Sander Swart

Detailscore

Emil Makelaars heeft zeer goede kennis van de huidige huizenmarkt en mede daardoor is ons huis binnen 5 dagen verkocht. Ze kwamen hun afspraken goed na, goed bereikbaar (ook buiten kantooruren), handige app voor het digitale dossier en hebben een mooie presentatie over ons huis gemaakt. Ze zijn heel klantvriendelijk, professioneel, laagdrempelig en hebben verstand van zaken. Kortom, een fijne makelaar die absoluut aan te bevelen is.

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
21 december 2018
Door:
Esther en Marcel

Detailscore

Wij zijn zeer tevreden over Emil en Fred die ons huis hebben verkocht. Door hun persoonlijke werkwijze hebben wij de verkoop van onze woning als zeer prettig ervaren. Hun visie op de verkoop en marktwaarde en de aantrekkelijke provisie is geweldig en geeft vertrouwen. Ook de foto's van ons huis zijn zeer professioneel en zorgen voor een mooie uitstraling. Al met al een 10 plus voor de inzet! Emil makelaars raden wij dan ook zeker aan!

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
13 december 2018
Door:
Leo

Detailscore

Goed makelaarskantoor. Zeer tevreden. Wij werden getipt over Emil makelaars door vrienden. Prettig in de omgang, reële vraagprijs en ze hebben de woning voor een hele goede prijs verkocht.

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
10 december 2018
Door:
Job

Detailscore

Zeer tevreden met de afhandeling van de verkoop van ons appartement in Voorburg. Mooie en gelikte presentatie, goede en duidelijke communicatie, flexibel en goede onderhandelaars. Kortom ons volgende huis verkopen wij weer via Emil makelaars en wij raden Emil Makelaars ook zeker aan!

9 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
22 november 2018
Door:
Deirdre van der Valk

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
19 november 2018
Door:
Rob Hormes

Detailscore

Altijd veel humor en gelachen ook al praten we niet over het kopen van een broodje kaas. Heel snel geschakeld met betrekking tot de verkoop van een woning in Voorburg. Met goed resultaat!! Heel blij!

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
19 november 2018
Door:
F. Malanczuk

Detailscore

I can only recommend this person. He has been very professional and extremely helpful throughout the selling process. He is always ready to answer your questions and help you when needed.

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
19 november 2018
Door:
Celine

Detailscore

Eindelijk hebben we met succes een huis kunnen kopen en dat allemaal dankzij Emil Makelaars! Zonder de kundige hulp van Emil en team waren we nog steeds aan het zoeken. Een aanrader voor iedereen!

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
16 november 2018
Door:
Edward

Detailscore

Emil heeft ons fantastisch geholpen bij de verkoop van onze woning. Hij heeft ons de juiste en slimme tips gegeven. Hij is erg professioneel, gedreven en fijn om mee te werken. Altijd goed bereikbaar. Zeker als we hem vergelijken met de andere makelaars die we tegen zijn gekomen steekt hij er met kop en schouders boven uit. Dat geldt natuurlijk voor het hele kantoor van Emil makelaars.

8 , 9
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
16 november 2018
Door:
C. en J.

Detailscore

Positief! Enthousiaste betrokken makelaar die met je meedenkt en goede adviezen geeft.

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
14 november 2018
Door:
Dirk

Detailscore

Hele goede ervaring zowel met Emil als het team van Emil Makelaars! Emil heeft met goede zorg ons huis verkocht. Altijd vriendelijk, goede kennis van de huidige markt, goede tips voor het verkoop klaar maken, op de social media erg actief ook na het passeren van de woning kan je altijd terecht voor vragen. Ik raad Emil Makelaars bij iedereen aan!

9 , 4
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
08 oktober 2018
Door:
Toon van Velzen

Detailscore

Zeer kundige en prettige benadering, waarbij er ook een zekere nuchterheid aanwezig is om in deze overspannen huizenmarkt geen overhaaste beslissingen te nemen. Het resultaat een prachtige parterre kunnen kopen en mijn eigen woning voor een mooie prijs verkocht.

9 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
05 oktober 2018
Door:
Marcel

Detailscore

Professioneel, weloverwogen en met een goed gevoel voor humor. Blinkt uit in adequate terugkoppeling. Uiteraard commercieel, maar met een fijn gevoel voor de mens achter zijn klant die centraal staat in het hele avontuur van aan- en verkoop.

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
02 oktober 2018
Door:
Anita Geilman

Detailscore

Onze ervaring was heel goed. Emil geeft een vertrouwd gevoel. Hij is heel enthousiast, goed voorbereid en beurt je goed op na een teleurstelling.

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
25 september 2018
Door:
idrissif

Detailscore

Ik ben super tevreden over Emil Makelaars !!! Ik heb recentelijk mijn woning verkocht. Het hele traject verliep soepel en snel vanaf de eerste dag. Emil is klantgericht, luister goed naar de klant en denkt mee. Wat ik tevens zeer heb gewaardeerd in de service is de bereikbaarheid en de snelheid van handelen… chapeau !!! Ik geeft je een 10 met het vertrouwen om dit niveau te blijven behouden voor de komende jaren.

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
24 september 2018
Door:
Bernadette Heaps

Detailscore

<p>I was advised by a friend that I should go with EMIL Makelaars from Voorburg. Not having much experience with Makelaars, I took his word for it, after all, he wanted the best for me and the sale of my house. I am happy I took his advice. My contact from EMIL was Fred Omholze. I found him to be very confident and realistic in his approach to selling my house. He gave me sound advice, if I had [Meer]

<p>I was advised by a friend that I should go with EMIL Makelaars from Voorburg. Not having much experience with Makelaars, I took his word for it, after all, he wanted the best for me and the sale of my house. I am happy I took his advice. My contact from EMIL was Fred Omholze. I found him to be very confident and realistic in his approach to selling my house. He gave me sound advice, if I had a question, he answered in detail and honestly. He knows this business like the back of his hand, and the proof was in the very quick sale of my house. I was very impressed with the company as a whole. They have invested in themselves, with the latest technology, to reach as many people as possible. I was amazed at the amount of people had viewed my house. Now I consider Fred & the Team as good friends, and I have already reccommended them to other people who intend to sell their homes. Success for the future, Bernadette</p> Minder

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
20 september 2018
Door:
Luc Meessen

Detailscore

Enkel positieve ervaringen met Emil en zijn collega's / gehele kantoor. Emil heeft veel marktkennis en staat open voor alle vragen. Door zijn hulp hebben wij heel snel een nieuw huis gevonden en zelfs onder de vraagprijs! Zeker een aanrader voor verkoop en aankoop.

9 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
18 september 2018
Door:
Jacky Lee

Detailscore

Wij zijn zeer tevreden over de service. Vooral de bereikbaarheid van de medewerkers is ongeloofelijk. De makelaar reageert meestal dezelfde dag maar zeker de dag daarna. Vandaag de dag is flexibiliteit "een must" voor een optimale service en dat doet Emil zeker. In de toekomst voor de aankoop of verkoop van mijn woning weet ik wel bij wie ik moet zijn. Wij geven Emil een 9 en geen 10 omdat er anders geen ruimte meer is om nog beter [Meer]

Wij zijn zeer tevreden over de service. Vooral de bereikbaarheid van de medewerkers is ongeloofelijk. De makelaar reageert meestal dezelfde dag maar zeker de dag daarna. Vandaag de dag is flexibiliteit "een must" voor een optimale service en dat doet Emil zeker. In de toekomst voor de aankoop of verkoop van mijn woning weet ik wel bij wie ik moet zijn. Wij geven Emil een 9 en geen 10 omdat er anders geen ruimte meer is om nog beter te worden dan ze al zijn. Minder

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.