Alle beoordelingen

Emil NVM Makelaars

Voorburg

Adresgegevens
Voorburg
Parkweg 18
2271AJ
Tel: 070-3555722
info@emilmakelaars.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
13 december 2018
Door:
Leo

Detailscore

Goed makelaarskantoor. Zeer tevreden. Wij werden getipt over Emil makelaars door vrienden. Prettig in de omgang, reële vraagprijs en ze hebben de woning voor een hele goede prijs verkocht.

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
10 december 2018
Door:
Job

Detailscore

Zeer tevreden met de afhandeling van de verkoop van ons appartement in Voorburg. Mooie en gelikte presentatie, goede en duidelijke communicatie, flexibel en goede onderhandelaars. Kortom ons volgende huis verkopen wij weer via Emil makelaars en wij raden Emil Makelaars ook zeker aan!

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
02 december 2018
Door:
Jeffrey toorenburg

Detailscore

Zoveel kwaliteit en kennis . Super vriendelijk en geen vraag is te veel . Ik zou ze iedereen aanraden. Dank je wel voor alles .

9 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
22 november 2018
Door:
Deirdre van der Valk

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
19 november 2018
Door:
Rob Hormes

Detailscore

Altijd veel humor en gelachen ook al praten we niet over het kopen van een broodje kaas. Heel snel geschakeld met betrekking tot de verkoop van een woning in Voorburg. Met goed resultaat!! Heel blij!

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
19 november 2018
Door:
F. Malanczuk

Detailscore

I can only recommend this person. He has been very professional and extremely helpful throughout the selling process. He is always ready to answer your questions and help you when needed.

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
19 november 2018
Door:
Celine

Detailscore

Eindelijk hebben we met succes een huis kunnen kopen en dat allemaal dankzij Emil Makelaars! Zonder de kundige hulp van Emil en team waren we nog steeds aan het zoeken. Een aanrader voor iedereen!

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
16 november 2018
Door:
Edward

Detailscore

Emil heeft ons fantastisch geholpen bij de verkoop van onze woning. Hij heeft ons de juiste en slimme tips gegeven. Hij is erg professioneel, gedreven en fijn om mee te werken. Altijd goed bereikbaar. Zeker als we hem vergelijken met de andere makelaars die we tegen zijn gekomen steekt hij er met kop en schouders boven uit. Dat geldt natuurlijk voor het hele kantoor van Emil makelaars.

8 , 9
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
16 november 2018
Door:
C. en J.

Detailscore

Positief! Enthousiaste betrokken makelaar die met je meedenkt en goede adviezen geeft.

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
14 november 2018
Door:
Dirk

Detailscore

Hele goede ervaring zowel met Emil als het team van Emil Makelaars! Emil heeft met goede zorg ons huis verkocht. Altijd vriendelijk, goede kennis van de huidige markt, goede tips voor het verkoop klaar maken, op de social media erg actief ook na het passeren van de woning kan je altijd terecht voor vragen. Ik raad Emil Makelaars bij iedereen aan!

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
14 november 2018
Door:
Esmee Hammerstein

Detailscore

We hebben in september met succes ons huis verkocht via Emil Makelaars. Onze ervaring met Emil en Fred is zeer positief. Erg fijne en ontspannen makelaars die ons goed hebben geadviseerd bij de verkoop van ons huis. Ze maakten een schitterende verkooppresentatie van onze woning met hun nieuwste virtual 3D tour, waardoor ons huis gelijk opviel bij de potentiële kopers. Wij kregen geregeld updates over de vorderingen. Ook de back office staat altijd klaar en verzorgt je pro actief [Meer]

We hebben in september met succes ons huis verkocht via Emil Makelaars. Onze ervaring met Emil en Fred is zeer positief. Erg fijne en ontspannen makelaars die ons goed hebben geadviseerd bij de verkoop van ons huis. Ze maakten een schitterende verkooppresentatie van onze woning met hun nieuwste virtual 3D tour, waardoor ons huis gelijk opviel bij de potentiële kopers. Wij kregen geregeld updates over de vorderingen. Ook de back office staat altijd klaar en verzorgt je pro actief van informatie. Al met al een erg persoonlijk gevoel en een goede keuze van ons geweest. Het resultaat was boven verwachting. Minder

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
01 november 2018
Door:
Daphne

Detailscore

Erg goed en fijn. Vragen konden altijd gesteld worden en niks was gek of raar. Iedereen is echt enthousiast en oprecht blij of teleurgesteld voor jou als klant. Hele fijne ervaring en zou hen iedereen aanraden

9 , 4
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
08 oktober 2018
Door:
Toon van Velzen

Detailscore

Zeer kundige en prettige benadering, waarbij er ook een zekere nuchterheid aanwezig is om in deze overspannen huizenmarkt geen overhaaste beslissingen te nemen. Het resultaat een prachtige parterre kunnen kopen en mijn eigen woning voor een mooie prijs verkocht.

9 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
05 oktober 2018
Door:
Marcel

Detailscore

Professioneel, weloverwogen en met een goed gevoel voor humor. Blinkt uit in adequate terugkoppeling. Uiteraard commercieel, maar met een fijn gevoel voor de mens achter zijn klant die centraal staat in het hele avontuur van aan- en verkoop.

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
02 oktober 2018
Door:
Anita Geilman

Detailscore

Onze ervaring was heel goed. Emil geeft een vertrouwd gevoel. Hij is heel enthousiast, goed voorbereid en beurt je goed op na een teleurstelling.

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
25 september 2018
Door:
idrissif

Detailscore

Ik ben super tevreden over Emil Makelaars !!! Ik heb recentelijk mijn woning verkocht. Het hele traject verliep soepel en snel vanaf de eerste dag. Emil is klantgericht, luister goed naar de klant en denkt mee. Wat ik tevens zeer heb gewaardeerd in de service is de bereikbaarheid en de snelheid van handelen… chapeau !!! Ik geeft je een 10 met het vertrouwen om dit niveau te blijven behouden voor de komende jaren.

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
24 september 2018
Door:
Bernadette Heaps

Detailscore

<p>I was advised by a friend that I should go with EMIL Makelaars from Voorburg. Not having much experience with Makelaars, I took his word for it, after all, he wanted the best for me and the sale of my house. I am happy I took his advice. My contact from EMIL was Fred Omholze. I found him to be very confident and realistic in his approach to selling my house. He gave me sound advice, if I had [Meer]

<p>I was advised by a friend that I should go with EMIL Makelaars from Voorburg. Not having much experience with Makelaars, I took his word for it, after all, he wanted the best for me and the sale of my house. I am happy I took his advice. My contact from EMIL was Fred Omholze. I found him to be very confident and realistic in his approach to selling my house. He gave me sound advice, if I had a question, he answered in detail and honestly. He knows this business like the back of his hand, and the proof was in the very quick sale of my house. I was very impressed with the company as a whole. They have invested in themselves, with the latest technology, to reach as many people as possible. I was amazed at the amount of people had viewed my house. Now I consider Fred & the Team as good friends, and I have already reccommended them to other people who intend to sell their homes. Success for the future, Bernadette</p> Minder

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
20 september 2018
Door:
Luc Meessen

Detailscore

Enkel positieve ervaringen met Emil en zijn collega's / gehele kantoor. Emil heeft veel marktkennis en staat open voor alle vragen. Door zijn hulp hebben wij heel snel een nieuw huis gevonden en zelfs onder de vraagprijs! Zeker een aanrader voor verkoop en aankoop.

9 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
18 september 2018
Door:
Jacky Lee

Detailscore

Wij zijn zeer tevreden over de service. Vooral de bereikbaarheid van de medewerkers is ongeloofelijk. De makelaar reageert meestal dezelfde dag maar zeker de dag daarna. Vandaag de dag is flexibiliteit "een must" voor een optimale service en dat doet Emil zeker. In de toekomst voor de aankoop of verkoop van mijn woning weet ik wel bij wie ik moet zijn. Wij geven Emil een 9 en geen 10 omdat er anders geen ruimte meer is om nog beter [Meer]

Wij zijn zeer tevreden over de service. Vooral de bereikbaarheid van de medewerkers is ongeloofelijk. De makelaar reageert meestal dezelfde dag maar zeker de dag daarna. Vandaag de dag is flexibiliteit "een must" voor een optimale service en dat doet Emil zeker. In de toekomst voor de aankoop of verkoop van mijn woning weet ik wel bij wie ik moet zijn. Wij geven Emil een 9 en geen 10 omdat er anders geen ruimte meer is om nog beter te worden dan ze al zijn. Minder

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
17 september 2018
Door:
Esther van den Bergh

Detailscore

Enorm klantgericht, snel en veel kennis van de markt. Erg plezierig aankooptraject door de samenwerking met Emil, Fred en Mieke. Ga zo door!

9 , 2
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
15 september 2018
Door:
Vincent

Detailscore

8 jaar geleden mijn huis gekocht via Emil en nu verkocht. Ze onderscheiden zich echt op het gebied van professionaliteit en persoonlijke aandacht. Zowel voor de verkopende als de kopende partij proberen zij echt tot de beste deal te komen.

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
03 september 2018
Door:
Josje

Detailscore

Emil werd ons viavia aangeraden toen we verhuisplannen kregen. Bij het bekijken van onze woning voor verkoop was hij zo enthousiast, dat we hem meteen in de arm genomen hebben. Bij het zoeken naar een nieuwe woning bleek Emil van grote waarde te zijn; meermaals heeft hij ons behoed voor een miskoop. In deze oververhitte markt is het fijn om iemand te hebben die het hoofd koel houdt en die weet waar hij over praat - en gewoon eerlijk [Meer]

Emil werd ons viavia aangeraden toen we verhuisplannen kregen. Bij het bekijken van onze woning voor verkoop was hij zo enthousiast, dat we hem meteen in de arm genomen hebben. Bij het zoeken naar een nieuwe woning bleek Emil van grote waarde te zijn; meermaals heeft hij ons behoed voor een miskoop. In deze oververhitte markt is het fijn om iemand te hebben die het hoofd koel houdt en die weet waar hij over praat - en gewoon eerlijk is als hij een huis niet ziet zitten. Toen we ons huis uiteindelijk vonden heeft Emil meer dan uitstekend voor ons bemiddeld en het huis aangekocht. De verkoop van ons eigen huis verliep ook erg prettig en vlotjes: mooie, profi foto's, goede teksten, uitgebreide rondleidingen met potentiële kopers etc. Erg fijn is dat Emilna iedere bezichtiging verslag uitbrengt. Nooit hoef je er zelf achteraan. Het enthousiasme waar Emil eea mee oppakt is echt prijzenswaardig. Binnen no-time verkocht hij ons huis. Kortom, look no further, voor zowel aan- als verkoop ben je bij Emil en zijn collega's aan het juiste adres. Minder

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
29 augustus 2018
Door:
Daphne

Detailscore

Heel erg goed. Allen even vriendelijk en niks was te veel. Wij zaten midden in de vakantieperiode maar het werd allemaal prima overgenomen van elkaar. Wij zijn heel erg blij dat we voor Emil hebben gekozen voor aan- en verkoop.

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
29 augustus 2018
Door:
Jeffrey toorenburg

Detailscore

Met emil hebben we het meest contact gehad en dat verliep zeer comfortabel . Ook toen hij op vakantie was regelde fred en mieke het helemaal top .

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
29 augustus 2018
Door:
Liza van der Linde

Detailscore

Fred was de verkopende makelaar toen wij ons huis kochten. Wij hebben Fred als een zeer professioneel en prettig persoon ervaren en hem daarom gevraagd om ons huis ook weer te verkopen 3 jaar later. Fred is een professional die op een hele persoonlijke en betrouwbare manier het meeste uit ons huis heeft gehaald. Door het inschakelen van adviseurs hebben wij ons huis zo goed mogelijk in de markt kunnen zetten en is de verkoop heel soepel verlopen. Bedankt [Meer]

Fred was de verkopende makelaar toen wij ons huis kochten. Wij hebben Fred als een zeer professioneel en prettig persoon ervaren en hem daarom gevraagd om ons huis ook weer te verkopen 3 jaar later. Fred is een professional die op een hele persoonlijke en betrouwbare manier het meeste uit ons huis heeft gehaald. Door het inschakelen van adviseurs hebben wij ons huis zo goed mogelijk in de markt kunnen zetten en is de verkoop heel soepel verlopen. Bedankt Fred voor de het prettige contact & de expertise! Groeten Guylian & Liza Minder

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.