Alle beoordelingen

Emil NVM Makelaars

Voorburg

Adresgegevens
Voorburg
Parkweg 18
2271AJ
Tel: 070-3555722
info@emilmakelaars.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 5
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
06 december 2019
Door:
Michael

Detailscore

Vanaf het eerste contact met Fred voelde het al heel goed. Hij heeft ons goed geholpen in onze zoektocht naar ons eerste koophuis. Zijn vriendelijkheid, deskundigheid en vooral ook rust heeft er voor gezorgd dat we de beste beslissingen hebben genomen en ons droomhuis hebben gevonden. Contact was altijd goed en snel. Alle zaken werden goed geregeld en waren op orde. Heel erg bedankt voor alle hulp en het zeer prettige contact!

8 , 9
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
03 december 2019
Door:
Myrte Berkvens

Detailscore

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
02 december 2019
Door:
Ron

Detailscore

Beiden makelaars Emil en Fred zijn heerlijke enthousiaste personen die weten hoe de markt in elkaar zit en je huis binnen korte tijd voor de beste prijs hebben verkocht.

8 , 8
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
23 november 2019
Door:
Jimmy

Detailscore

Heel fijn, meedenkend, staat altijd klaar en goed in het opbouwen van een vertrouwensband.

9 , 1
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
30 oktober 2019
Door:
Jessie & Bart

Detailscore

We hebben een waanzinnig goede ervaring met Fred gehad. Het huis dat we op het oog hadden was zeer gewild - het is Fred gelukt er met ons tussen te komen, met een prima bod. Hij heeft ons kundig geadviseerd, was diplomatiek richting de verkopers en hun makelaar en is zelfs met de koopakte naar de bruiloft van onze vrienden gereden, zodat we tóch voor het weekend konden tekenen. We zouden samenwerking met Fred aan iedereen aanraden.

9 , 5
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
17 oktober 2019
Door:
Vera

Detailscore

Hele fijne aankoopmakelaar! Fred is heel betrokken en denkt met je mee. Hij gaf ons eerlijk advies waar we iets mee konden. Zou Emil zeker aanraden.

9 , 9
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
04 oktober 2019
Door:
Guus Roeloffzen

Detailscore

Wat een genot om je huis door Fred en Emil te laten verkopen. Ze zijn zeer kundig en lekker snel! Weten precies waar ze het over hebben en luisteren goed naar je wensen. Met veel up en downs hebben wij ons huis verkocht, waarbij Fred echt onze steun en toeverlaat was. Een rasechte makelaar met humor! Hij heeft echt geholpen in het rustig blijven en vertrouwen houden in een goede afloop. Het team was ook echt betrokken en deed [Meer]

Wat een genot om je huis door Fred en Emil te laten verkopen. Ze zijn zeer kundig en lekker snel! Weten precies waar ze het over hebben en luisteren goed naar je wensen. Met veel up en downs hebben wij ons huis verkocht, waarbij Fred echt onze steun en toeverlaat was. Een rasechte makelaar met humor! Hij heeft echt geholpen in het rustig blijven en vertrouwen houden in een goede afloop. Het team was ook echt betrokken en deed er alles aan om je huis te verkopen. Leuk posts op social media en actieve inzet op ontwikkelingen! Erg fijn om samen met hun je huis te verkopen! Minder

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
27 september 2019
Door:
m van wouw

Detailscore

super ervaring en alles duidelijk overlegt en tot de puntjes geregeld

8 , 7
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
23 september 2019
Door:
M. Span

Detailscore

9 , 4
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
18 september 2019
Door:
Yannick Franssen

Detailscore

Fijn ervaring met Emil makelaars bij zowel aankoop als verkoop. Het kantoor let erg goed op alle belangrijke details en men is pro actief.

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
05 september 2019
Door:
Leo

Detailscore

Zeer goede ervaring gehad met Emil Makelaars. In het verleden wel vaker een huis verkocht via een makelaar maar Emil Makelaars is echt een toegevoegde waarde. Goed en duidelijk advies. Ze denken mee. Qua presentatie ook een 10, mooie en aansprekende foto's en aansprekende omschrijving. Actieve aanpak, niet alleen de woning op funda plaatsen en dan maar afwachten. Ook op de social media werd mijn woning goed gepresenteerd. Resultaat: 25 bezichtiging en een verkoopprijs boven de vraagprijs (hoger dan [Meer]

Zeer goede ervaring gehad met Emil Makelaars. In het verleden wel vaker een huis verkocht via een makelaar maar Emil Makelaars is echt een toegevoegde waarde. Goed en duidelijk advies. Ze denken mee. Qua presentatie ook een 10, mooie en aansprekende foto's en aansprekende omschrijving. Actieve aanpak, niet alleen de woning op funda plaatsen en dan maar afwachten. Ook op de social media werd mijn woning goed gepresenteerd. Resultaat: 25 bezichtiging en een verkoopprijs boven de vraagprijs (hoger dan wij zelf hadden gedacht en gehoopt). Wil je je huis verkopen bel Emil Makelaars, echt een aanrader. Minder

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
15 augustus 2019
Door:
Marcel & Esther

Detailscore

Uitstekende makelaar en een fijn kantoor. We kregen meteen bij de eerste ontmoeting al een goed gevoel, ze doen niet moeilijk en doen niet uit de hoogte, ze zijn punctueel, duidelijk, zeer klantvriendelijk en denken me je mee. Maakte een mooie presentatie van onze woning. Zeer actieve en geen traditionele aanpak. We verkochten onze woning voor een stuk hogere prijs dan waar we zelf vanuit waren gegaan en hadden gehoopt dankzij de actieve inzet van Emil Makelaars. Ga je [Meer]

Uitstekende makelaar en een fijn kantoor. We kregen meteen bij de eerste ontmoeting al een goed gevoel, ze doen niet moeilijk en doen niet uit de hoogte, ze zijn punctueel, duidelijk, zeer klantvriendelijk en denken me je mee. Maakte een mooie presentatie van onze woning. Zeer actieve en geen traditionele aanpak. We verkochten onze woning voor een stuk hogere prijs dan waar we zelf vanuit waren gegaan en hadden gehoopt dankzij de actieve inzet van Emil Makelaars. Ga je je huis verkopen bel Emil makelaars! Minder

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
05 augustus 2019
Door:
K.K

Detailscore

Ik heb Emil Makelaardij ingeschakeld voor de verkoop van mijn woning. Deze was zeer snel en al op de eerste bezichtingsdag verkocht! Ze gingen zeer snel te werk met het maken van de foto's, de brochure en het plaatsen op Funda. Aangezien het de eerste keer was dat ik mijn huis verkocht had ik veel vragen. Ze vonden het geen probleem deze keer op keer te beantwoorden. De gehele afwikkeling ging heel soepel en ben dus zeer tevreden [Meer]

Ik heb Emil Makelaardij ingeschakeld voor de verkoop van mijn woning. Deze was zeer snel en al op de eerste bezichtingsdag verkocht! Ze gingen zeer snel te werk met het maken van de foto's, de brochure en het plaatsen op Funda. Aangezien het de eerste keer was dat ik mijn huis verkocht had ik veel vragen. Ze vonden het geen probleem deze keer op keer te beantwoorden. De gehele afwikkeling ging heel soepel en ben dus zeer tevreden over Emil Makelaardij, ik zal hun zeker aanraden bij andere. Minder

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
17 juni 2019
Door:
Iris van Beuzekom

Detailscore

Emil heeft ons ontzettend goed geholpen. Vanaf het eerste gesprek merkten we dat hij goed luisterde naar onze wensen en ook niet schroomde om aan te geven als welke wensen lastiger zouden zijn om te vinden. Daarnaast heeft hij heel veel kennis van zaken, ook van de regio Haaglanden, zorgde hij dat we met de juiste bril naar alle huizen keken, en hielp hij enorm in het hele biedingsproces. Zonder Emil hadden we ons nieuwe huis nooit voor zo'n [Meer]

Emil heeft ons ontzettend goed geholpen. Vanaf het eerste gesprek merkten we dat hij goed luisterde naar onze wensen en ook niet schroomde om aan te geven als welke wensen lastiger zouden zijn om te vinden. Daarnaast heeft hij heel veel kennis van zaken, ook van de regio Haaglanden, zorgde hij dat we met de juiste bril naar alle huizen keken, en hielp hij enorm in het hele biedingsproces. Zonder Emil hadden we ons nieuwe huis nooit voor zo'n goeie prijs kunnen krijgen; zeker niet in deze markt. Het kantoor van Emil Makelaars was ook top. Ze waren altijd beschikbaar om onze vragen te beantwoorden, ook als Emil er een keer niet was, en zorgden dat ze snel konden handelen op het moment dat dit nodig was. Kortom, echte aanrader! Minder

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
30 mei 2019
Door:
B.J. van den Broek

Detailscore

De zeer kundige en creatieve manier van de verkoop van onze woning doorspekt met een grote mate van humor maakten de verkoop die met vele emoties gepaard ging behapbaar. We danken Emil en zijn team voor de ondersteuning en de gegeven support; in één woord fantastisch. We raden Emil en zijn team zeker bij iedereen aan !

9 , 1
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
02 april 2019
Door:
Jacques

Detailscore

Fijn contact gehad met Fred Irmholz. Zijn expertise en sociale bewogenheid maken hem als makelaar compleet.

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
31 maart 2019
Door:
Anja Hepkema

Detailscore

Emil is een heel prettige makelaar om mee samen te werken: deskundig, ervaren, to the point, realistisch, geen luchtkastelen of commerciële praatjes, snel in reageren, goed in informeren en terugkoppelen, korte en persoonlijke lijnen, gerichte en waardevolle feedback en tips, een goed team, humor en resultaatgericht.

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
19 februari 2019
Door:
Bjorn K.

Detailscore

Emil Makelaars kantoor heeft ons begeleid in het aankoop traject. Contact ervaren als zeer plezierig, vakkundig en met veel enthousiasme. Belangrijkste vonden wij dat Emil ons altijd het gevoel gaf onze belangen te behartigen!

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
18 februari 2019
Door:
Monique Visscher

Detailscore

Vanaf eerste moment dat ik belde voor een afspraak voor verkoop van appartement tot aan de definitieve overdracht was geen enkele vraag teveel en altijd erg vriendelijk en zeer behulpzaam. Super begeleiding en altijd van alles op de hoogte. Super team

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
15 februari 2019
Door:
Rob Hormes

Detailscore

Het hele kantoor ademt passie voor het makelaarschap. Serieus op het juiste moment , een dolletje op zijn tijd. Perfect begeleid van start tot finish dus voor mij een 10 plus.

9 , 4
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
05 februari 2019
Door:
Rebecca Krüger

Detailscore

Ontzettende positieve ervaring. Korte lijntjes en fijne communicatie! Emil heeft ons goed geholpen en zijn uiterste best gedaan voor ons. Absoluut een aanrader!

9 , 7
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
31 januari 2019
Door:
Danny van Rooyen

Detailscore

Erg goed. We hadden Fred Imholz als makelaar en hij is prettig in de omgang nuchter vriendelijk. Ook erg snel met alles. Als er zakelijk stukken ingeleverd moesten worden werd dat snel gevraagd of doorgegeven. Maar ook vragen via kantoor of via de makelaar werden snel beantwoord. Prettige en professionele omgang met klanten met een persoonlijke touch. Kan Emil makelaars zeker aanbevelen. Ze zijn heel enthousiast en ook onze makelaar Fred straalde veel plezier uit met wat hij deed en [Meer]

Erg goed. We hadden Fred Imholz als makelaar en hij is prettig in de omgang nuchter vriendelijk. Ook erg snel met alles. Als er zakelijk stukken ingeleverd moesten worden werd dat snel gevraagd of doorgegeven. Maar ook vragen via kantoor of via de makelaar werden snel beantwoord. Prettige en professionele omgang met klanten met een persoonlijke touch. Kan Emil makelaars zeker aanbevelen. Ze zijn heel enthousiast en ook onze makelaar Fred straalde veel plezier uit met wat hij deed en brengt dat dan ook over op de opdrachtgever en op de mensen die hij rondleid tijdens bezichtigen. Minder

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
31 december 2018
Door:
Sander Swart

Detailscore

Emil Makelaars heeft zeer goede kennis van de huidige huizenmarkt en mede daardoor is ons huis binnen 5 dagen verkocht. Ze kwamen hun afspraken goed na, goed bereikbaar (ook buiten kantooruren), handige app voor het digitale dossier en hebben een mooie presentatie over ons huis gemaakt. Ze zijn heel klantvriendelijk, professioneel, laagdrempelig en hebben verstand van zaken. Kortom, een fijne makelaar die absoluut aan te bevelen is.

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
21 december 2018
Door:
Esther en Marcel

Detailscore

Wij zijn zeer tevreden over Emil en Fred die ons huis hebben verkocht. Door hun persoonlijke werkwijze hebben wij de verkoop van onze woning als zeer prettig ervaren. Hun visie op de verkoop en marktwaarde en de aantrekkelijke provisie is geweldig en geeft vertrouwen. Ook de foto's van ons huis zijn zeer professioneel en zorgen voor een mooie uitstraling. Al met al een 10 plus voor de inzet! Emil makelaars raden wij dan ook zeker aan!

10 , 0
Kantoor:
Emil NVM Makelaars
Datum:
13 december 2018
Door:
Leo

Detailscore

Goed makelaarskantoor. Zeer tevreden. Wij werden getipt over Emil makelaars door vrienden. Prettig in de omgang, reële vraagprijs en ze hebben de woning voor een hele goede prijs verkocht.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.