Bericht

Coppelmans Makelaardij

Waalre

Adresgegevens
Vestiging: Waalre
Raadhuisstraat 1
5582JA

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Laatste 1 beoordelingen

 • 1 , 0
  Datum:
  18 okt 2012
  Beoordelaar:
  Widdershoven

  We waren aan het zoeken naar een huis in Waalre. Na rond gekeken ...

  We waren aan het zoeken naar een huis in Waalre. Na rond gekeken te hebben op internet vonden we een huis wat te koop stond via Coppelmans makelaardij. Eerste indruk was goed. Hij leek een aardige betrouwbare man. De onderhandelingen gingen in principe redelijk voorspoedig. Alleen werd er nooit iets per mail bevestigd, tevens kwam hij ook nooit echt met oplossingen voor problemen. Zoals bijv tav een vergunning. Moeilijk moeilijk allemaal. Allemaal verhalen dat hij mensen kende en daarna toch weer niet, etc... Om een lang verhaal kort te maken. Hij vond dat we best een huis konden kopen van bijna 4 ton en dat die vergunning voor een ingrijpende verbouwing er best zou kunnen komen. Of te wel. Voorbehoud van vergunning was niet echt logisch vond hij. Maar na uitonderhandeld te zijn over de prijs en voorbehouden (incl het vergunnings voorbehoud) hebben wij een architecte ingeschakeld. Kosten 2500,- euro voor de gehele verbouwings tekeningen. Nadat wij bekend hadden gemaakt dat de tekeningen opgestuurd konden worden, Komt meneer de makelaar aan dat hij het toch nog even over de voorbehouden wil hebben. Hier zijn we uiteindelijk niet meer uitgekomen. Wij dachten dat we eruit waren. Maar omdat we nog niks op papier hadden, waar we wel al enkele malen om gevraagd hadden, hadden we uiteraard geen poot om op te staan. Omdat er haast was bij de aankoop hebben het gevoel gehad dat hij misbruik heeft gemaakt van onze voortvarendheid. Kortom. Wij voelen ons behoorlijk opgelicht door deze makelaar. (2500,- voor niks uitgegeven) En we weten zeker dat als de verkopende partij een andere makelaar had gehad, we er zeker uit waren gekomen. Dus zeker wegblijven bij Coppelmans!!!!

Claimen

Hallo -en super dat je graag jouw pagina gratis wilt claimen. Vul hieronder het formulier in en we gaan jouw claim zsm voor je verwerken!

Met een geclaimde pagina krijg je veel extra mogelijkheden. De belangrijkste:

 • je kan reageren op ontvangen beoordelingen
 • overzicht van de geleverde diensten en je werkgebied
 • getoond worden bij zoekresultaten in jouw werkgebied (bij premium account)
 • overzicht van makelaars en medewerkers met individuele beoordelingen per makelaar

Na een handmatige en zorgvuldige persoonlijke controle wordt de toegang geactiveerd. Je ontvangt daar per e-mail een bevestiging van.
Uit ervaring weten we dat een geclaimde pagina extra business oplevert!


Uw naam *
Telefoonnummer
Email *

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.