Bericht

Peter Pals Makelaardij o/g b.v.

Zaandam

Adresgegevens
Vestiging: Zaandam
De Weer 79
1504AK

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Laatste 1 beoordelingen

 • 9 , 6
  Datum:
  24 dec 2012
  Beoordelaar:
  Willy Fastenau-Nierop

  In verband met de verkoop van een pand in Zaandam moesten wij een ...

  In verband met de verkoop van een pand in Zaandam moesten wij een makelaar in die plaats inschakelen. Van een bevriende relatie kregen wij de naam op van Peter Pals Makelaardij og. Onmiddellijk nadat wij de opdracht hadden verstrekt werd met ons contact opgenomen over de te volgen strategie (adverteren, plaatsing op Internet, plaatsing in de vitrines van makelaars in de regio etc). Alles heel duidelijk. Wij hadden verwacht dat de verkoop wel enige tijd in beslag zou nemen, gezien de huidige situatie op de huizenmarkt. Niets was echter minder waar. Binnen een dag of tien was er een serieuze gegadigde. Van elke stap werden wij keurig op de hoogte gehouden. Bij een tweede bezoek aan de flatwoning bleek dat er door toedoen van derden waterschade was toegebracht aan de woning. Uiteraard was dit voor de koper en ons als verkoper een enorme domper. De makelaar heeft alles gedaan om tot een oplossing te komen. Hij heeft de veroorzaker van de schade benaderd, de verzekeringsmaatschappij ingeschakeld, rapporten opgesteld etc, kortom alles in het werk gesteld om de verkoop en overdracht toch op een voor beide partijen bevredigende wijze te realiseren. Kortom een efficient, vriendelijk en zeer professioneel makelaarskantoor

Claimen

Hallo -en super dat je graag jouw pagina gratis wilt claimen. Vul hieronder het formulier in en we gaan jouw claim zsm voor je verwerken!

Met een geclaimde pagina krijg je veel extra mogelijkheden. De belangrijkste:

 • je kan reageren op ontvangen beoordelingen
 • overzicht van de geleverde diensten en je werkgebied
 • getoond worden bij zoekresultaten in jouw werkgebied (bij premium account)
 • overzicht van makelaars en medewerkers met individuele beoordelingen per makelaar

Na een handmatige en zorgvuldige persoonlijke controle wordt de toegang geactiveerd. Je ontvangt daar per e-mail een bevestiging van.
Uit ervaring weten we dat een geclaimde pagina extra business oplevert!


Uw naam *
Telefoonnummer
Email *

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.