Adresgegevens
Zaltbommel
Gamerschestraat 49  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

8 , 6
Kantoor:
Hofstede Makelaardij
Datum:
28 maart 2011
Door:
chris

Detailscore

wij hadden bij deze makelaar een zeer goede indruk. we werden zowel persoonlijk als telefonisch goed te woord gestaan en geholpen.

9 , 4
Kantoor:
Hofstede Makelaardij
Datum:
06 februari 2011
Door:
Frits en Yvonne Verhoeven

Detailscore

Wij zijn zeer tevreden over deze makelaar en met name dhr Nico v Vliet deze man heeft ons met alles fantasties geholpen en het maakte niet uit hoe laat het was, we zullen als iemand ons vraagt om een goede makelaar zullen wij zeker deze aanbevelen, ook als we zelf in de toekomst misschien nog eens een makelaar nodig hebben is deze eerste die we bellen.

9 , 4
Kantoor:
Hofstede Makelaardij
Datum:
27 januari 2011
Door:
Heidi Goemaat-Schouten

Detailscore

Het persoonlijk contact met Nico van Vliet stelden wij zeer op prijs. Deze week was de overdracht van ons huis en wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van Hofstede Makelaardij. Men heeft terdege kennis van zaken en je wordt snel en accuraat geholpen.

9 , 6
Kantoor:
Hofstede Makelaardij
Datum:
26 januari 2011
Door:
Arina van der Sluis

Detailscore

Wij hebben ons huis verkocht bij Hofstede en dat is prima verlopen! De makelaar is altijd erg betrokken en behulpzaam geweest, en heeft ons huis naar volle tevredenheid verkocht.

9 , 0
Kantoor:
Hofstede Makelaardij
Datum:
14 januari 2011
Door:
Jolijn

Detailscore

We hebben ons huis twee jaar geleden in de verkoop gezet bij een andere makelaar, omdat deze een hogere opbrengstprijs had genoemd. Na een jaar zijn we overgestapt naar Hofstede Makelaardij en met het stellen van de juiste vraagprijs was ons huis na een half jaar verkocht. Dit was erg fijn omdat we al een aantal maanden dubbele lasten betaalden. De makelaar Jan Bunt hield ons goed op de hoogte en reageerde gelijk als we vragen hadden.

8 , 2
Kantoor:
Hofstede Makelaardij
Datum:
11 januari 2011
Door:
Bert van der Linden

Detailscore

Wij hebben vorig jaar november onze woning verkocht via Hofstede. Mijn partner en ik zijn erg tevreden over de no-nonsense aanpak van deze makelaardij. In tegenstelling tot 2 andere makelaars die we hadden uitgenodigd voor eventuele verkoop van ons huis stelde Jan Bunt een realistische opbrengstverwachting naar ons achteraf bleek. Wij hebben gekozen voor het concept van Hofstede omdat dit ons het meest aansprak en garant stond voor een gerichte en actieve aanpak. Met name het inhuren van een [Meer]

Wij hebben vorig jaar november onze woning verkocht via Hofstede. Mijn partner en ik zijn erg tevreden over de no-nonsense aanpak van deze makelaardij. In tegenstelling tot 2 andere makelaars die we hadden uitgenodigd voor eventuele verkoop van ons huis stelde Jan Bunt een realistische opbrengstverwachting naar ons achteraf bleek. Wij hebben gekozen voor het concept van Hofstede omdat dit ons het meest aansprak en garant stond voor een gerichte en actieve aanpak. Met name het inhuren van een professionele fotograaf, de prima presentatie op funda en commercieel correct gestelde vraagprijs bracht ons binnen een maand in contact met de kopers van ons huis. Minder

3 , 4
Kantoor:
Hofstede Makelaardij
Datum:
07 januari 2011
Door:
corstiaan

Detailscore

Bij het aanvragen om een bezichtiging te plannen werd ik totaal niet serieus genomen cq werd niet uitgelegd waarom dit niet mogelijk was. De moeite om naam en adres op te nemen was eigenlijk al te veel. voor de duidelijkheid naar makelaar toe, het betrof een pand aan de hendrikstraat in gameren (gld) Uiteindelijk maar via funda een aanvraag gedaan voor bezichtiging, nooit meer wat van gehoord, en het huis staat nog steeds te koop op funda(2 maanden geleden gebeurd)

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.