Adresgegevens
Zwartsluis
Sportlaan 2



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 4
Kantoor:
Bonthuis Vaartjes NVM Makelaars
Datum:
28 oktober 2016
Door:
Miranda Oosting

Detailscore

Fijne hulp. Duidelijke uitleg en staan altijd voor je klaar.

8 , 6
Kantoor:
Bonthuis Vaartjes NVM Makelaars
Datum:
02 februari 2016
Door:
Tim van der Roest

Detailscore

Correcte en open houding bij het beantwoorden van vragen. Flexibiliteit bij waardering van woningen. Goed financieel advies.

10 , 0
Kantoor:
Bonthuis Vaartjes NVM Makelaars
Datum:
11 januari 2016
Door:
Niek Hammer

Detailscore

Super Makkelaar, Heeft mij meerdere malen uitstekend geholpen. Hartstikke eerlijk. heel erg behulpzaam. Altijd goed bereikbaar telefonische en binnen 5 minuten antwoord op e-mails

10 , 0
Kantoor:
Bonthuis Vaartjes NVM Makelaars
Datum:
06 januari 2016
Door:
Peter & Sandra

Detailscore

Bonthuis Vaartjes heeft ons geholpen met de aankoop van een woning in Vollenhove. Deze woning werd verkocht door een andere makelaar en Bonthuis Vaartjes heeft hierin bemiddeld. Uiteraard alles in goed overleg met ons. Ook de verdere afhandeling, zoals een passende hypotheek, is verzorgd door Bonthuis Vaartjes. Een All-In pakket waarover we zeer tevreden zijn.

8 , 6
Kantoor:
Bonthuis Vaartjes NVM Makelaars
Datum:
27 mei 2014
Door:
jan

Detailscore

geweldige service vriendelijk, en neemt de tijd voor je als klant

8 , 4
Kantoor:
Bonthuis Vaartjes NVM Makelaars
Datum:
27 februari 2014
Door:
martin pastink

Detailscore

zeer tevreden korte lijnen,adequaat in reactie's, goed bereikbaar

9 , 2
Kantoor:
Bonthuis Vaartjes NVM Makelaars
Datum:
01 februari 2013
Door:
Francien

Detailscore

In 2011 hebben wij ons huis in Hasselt verkocht met Bonthuis en Vaartjes. Wij hebben destijds 3 makelaarskantoren uitgenodigd. Met Bonthuis en Vaartjes hadden wij direct 'een klik' en ze zijn heel actief bij ons in de buurt. Ze hadden als enige een duidelijke uitleg over de prijs van ons huis en ze legden heel goed uit wat zij allemaal gingen doen. Al met al verkochten zij ons huis binnen 4 maanden, dat was echt heel fijn.

8 , 8
Kantoor:
Bonthuis Vaartjes NVM Makelaars
Datum:
11 januari 2013
Door:
willeke de boer

Detailscore

Ben zeer tevreden over de dienstverlening van Bert Vaartjes. Hij is actief en bruist van de energie. Om de mooiste foto's te maken schroomt ie niet om een bootje te pakken om naar de overkant te peddelen.. Ook is hij zeer vaardig op het gebied van sociale media en dat heb je tegenwoordig ook nodig om op een snelle manier je huis te verkopen. En in deze markt een huis verkopen in deze prijsklasse binnen een halfjaar, daarvoor zeg ik: [Meer]

Ben zeer tevreden over de dienstverlening van Bert Vaartjes. Hij is actief en bruist van de energie. Om de mooiste foto's te maken schroomt ie niet om een bootje te pakken om naar de overkant te peddelen.. Ook is hij zeer vaardig op het gebied van sociale media en dat heb je tegenwoordig ook nodig om op een snelle manier je huis te verkopen. En in deze markt een huis verkopen in deze prijsklasse binnen een halfjaar, daarvoor zeg ik: Petje AF! Minder

8 , 4
Kantoor:
Bonthuis Vaartjes NVM Makelaars
Datum:
23 november 2012
Door:
henrie en danielle kuiper

Detailscore

wij zijn erg tevreden over bonthuis vaartjes. bert heeft ons goed geinfomeerd over de verkoop van ons huis en hij help ons nu nog met het nieuwe huis. hij heeft ons eigenlijk altijd goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. dit is namelijk er prettig ga zo door

10 , 0
Kantoor:
Bonthuis Vaartjes NVM Makelaars
Datum:
31 oktober 2012
Door:
Ritsma

Detailscore

Er wordt echt tijd voor je genomen om alle zaken te bespreken. Wij voelde ons meteen op ons gemak. Bij vragen hadden we altijd zeer snel een antwoord of er werd al actie voor ons ondernomen. Geen gladde praatjes maar gewoon duidelijkheid over de mogelijkheden. Echt top, ik kan dit iedereen aanraden.

9 , 8
Kantoor:
Bonthuis Vaartjes NVM Makelaars
Datum:
27 september 2012
Door:
fam. Hoen

Detailscore

Prettige makelaar die de tijd neemt om het kopen van je huis erg goed te begeleiden,duidelijk en transparant!!

10 , 0
Kantoor:
Bonthuis Vaartjes NVM Makelaars
Datum:
24 september 2012
Door:
Fam HW Mones

Detailscore

In deze tijd je huis in ong 1 week verkopen, door een eerlijk verhaal en gelijk een scherpe prijs en fijne begeleiding, dat is gewoon super, ook het contact buiten kantooruren, in 1 woord super!!!! en dit alles in een ongedwongen gemoedelijke sfeer.

9 , 0
Kantoor:
Bonthuis Vaartjes NVM Makelaars
Datum:
22 september 2012
Door:
Aad Huijsman

Detailscore

Heel goed contact met de mensen van Bonthuis en Vaartjes. Goede adviezen in deze moeilijke markt op het ogenblik.

9 , 4
Kantoor:
Bonthuis Vaartjes NVM Makelaars
Datum:
24 augustus 2012
Door:
Johan en Cien

Detailscore

Geen standaard verhaal bij de kennismaking, goede uitleg over de waarde van onze woning. Woning binnen 4 maanden verkocht voor bijna de prijs die van te voren was ingeschat. Prettig in contact en omgang.

8 , 0
Kantoor:
Bonthuis Vaartjes NVM Makelaars
Datum:
09 augustus 2012
Door:
johwil boltje

Detailscore

Ze behandelen je netjes en je kunt voor alle vragen bij hun terecht zowel bouw technisch als financeel. Ik ben zeer tevreden.

8 , 0
Kantoor:
Bonthuis Vaartjes NVM Makelaars
Datum:
19 juli 2012
Door:
G. Klopstra

Detailscore

Tevreden, Wij zijn goed geadviseerd binnen onze grenzen en er is ruim de tijd voor genomen.

8 , 4
Kantoor:
Bonthuis Vaartjes NVM Makelaars
Datum:
19 juli 2012
Door:
Marc

Detailscore

Jarenlange ervaring in Zwartewaterland

10 , 0
Kantoor:
Bonthuis Vaartjes NVM Makelaars
Datum:
02 juli 2012
Door:
Wiebbe Anne Bonsink

Detailscore

Tevreden

9 , 0
Kantoor:
Bonthuis Vaartjes NVM Makelaars
Datum:
24 juni 2012
Door:
Remmelt & Inge Pluim

Detailscore

Ze zijn duidelijk in hun verhaal, begeleiden je goed van hypotheek tot aankoop en de rest. Allemaal zeer vriendelijk.

10 , 0
Kantoor:
Bonthuis Vaartjes NVM Makelaars
Datum:
22 juni 2012
Door:
Jan Lassche

Detailscore

Goede begeleiding Altijd bereikbaar

9 , 2
Kantoor:
Bonthuis Vaartjes NVM Makelaars
Datum:
13 juni 2012
Door:
Fam. Oving

Detailscore

BV Makelaars, bedankt dat jullie de afgelopen maanden zo jullie best gedaan hebben om ons huis te verkopen, om ons te begeleiden bij het kopen van een nieuw huis en dat jullie het voor elkaar gekregen hebben om de hypotheek te regelen. Na enorm veel tegenslagen en een slopende periode van een paar maanden, is het jullie toch gelukt. Door jullie wordt weer een droom werkelijkheid!! Joepie!!

9 , 0
Kantoor:
Bonthuis Vaartjes NVM Makelaars
Datum:
16 maart 2012
Door:
Patrick de Haan

Detailscore

Van begin af aan zeer prettig contact gehad met Bonthuis Vaartjes. Ze nemen uitgebreid de tijd voor je en alle aandacht die nodig is bij het aanschaffen van een huis. Super !!

9 , 4
Kantoor:
Bonthuis Vaartjes NVM Makelaars
Datum:
15 maart 2012
Door:
Gert Driessen

Detailscore

Wij zijn tevreden omdat ons huis binnen 2 weken is verkocht in een periode van recessie. De strategie van scherp in de markt zetten was een goede keuze. Ook de afhandeling en bemiddeling met verkopende partij van greente 157 en overdracht van greente 147 hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij willen Piet en Freek hiervoor bedanken !

8 , 8
Kantoor:
Bonthuis Vaartjes NVM Makelaars
Datum:
23 december 2011
Door:
Bastiaan Tamminga

Detailscore

Zeer actieve makelaar. Neemt zelf initiatieven op internet waar vele kopers van ons nieuwbouw project wat aan hebben. Daarnaast blijft hij ook na de koop nog actief en ondersteunend! Het is een Full service makelaar.

9 , 8
Kantoor:
Bonthuis Vaartjes NVM Makelaars
Datum:
22 december 2011
Door:
Wim & Ingrid Poelhekken

Detailscore

Vanaf dag 1 voelden wij ons thuis bij de makelaar, zeer vakkundig, zeer vriendelijk, geeft elke keer na hun actie feedback aan ons, zit meteen overal bovenop zodat wij z.s.m. mogelijk bij de notaris kunnen zitten om te tekenen i.v.m. einde deadline hypotheekofferte 5 januari 2012. Tot aan het tekenen bij de notaris alleen maar lof, dit vindt 30 december 2011 plaats.

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.