De Huizenbemiddelaar Drechtsteden

Zwijndrecht


Adresgegevens
Vestiging: Zwijndrecht
Ballade 46
3335 EN Zwijndrecht

Over De Huizenbemiddelaar Drechtsteden

Niets zo vervelend als niet weten waar je aan toe bent als het aankomt op de verkoop van je huis. Bij ons is dat afgelopen. Wij komen langs, bepalen de waarde en samen zetten we de woning te koop. Tegen een vooraf bepaald VAST tarief met de bijbehorende verkoopstrategie welteverstaan. Je weet dus direct wat het kost -of liever gezegd- oplevert. Want onze prijzen zijn de laagste van het land, in vergelijking met reguliere courtagemakelaars. Wij kunnen dit doen dankzij een slimme franchise-formule, waarmee wij een landelijk kennisplatform vormen met meer dan 15 jaar ervaring in het vak en toch lokale kennis van de markt hebben.
Landelijk groot geworden door lokaal klein te blijven. Betrokken, persoonlijk makelen met het hoogst haalbare rendement voor onze klanten. Zo snel mogelijk, en zo soepel mogelijk. En uiterst professioneel. Geen internet maar een persoonlijke makelaar. Zo weet je waar je aan toe bent: De Huizenbemiddelaar!


ServicesAangesloten bij


Vestiging

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Laatste 0 beoordelingen

    Geen beoordeling gevonden

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.