Alle beoordelingen

Vastgoedkoper

Zwijndrecht

Adresgegevens
Zwijndrecht
Laan van Nederhoven 20
3334BL
Tel: 085 2731853
info@vastgoedkoper.com



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

8 , 8
Kantoor:
Vastgoedkoper
Datum:
21 augustus 2019
Door:
C. Maas

Detailscore

Onze ervaringen met Pieter zijn uitstekend. Hij is vlot beschikbaar voor bezichtigingen, denkt actief mee over de geschiktheid en waarde van woningen, voert de onderhandelingen netjes, effectief en waar nodig creatief, en begeleidt actief het hele proces tot en met de levering. Zijn juridische kundigheid is bepaald een pre. We hebben Pieters gevoel voor humor ook enorm gewaardeerd.

9 , 8
Kantoor:
Vastgoedkoper
Datum:
07 augustus 2019
Door:
M. Chen

Detailscore

Goede ervaring! Pieter is erg deskundig en heeft verstand van zaken. Als starter op de huizenmarkt was veel voor mij nieuw en ik had dan ook veel vragen. Pieter was geduldig en compleet in het beantwoorden van vragen waardoor ik me goed geinformeerd voelde bij de uiteindelijke aankoop van mijn huis. Een zeer fijn gevoel! Pieter was altijd stipt op tijd bij de bezichtigingen en je kan op hem rekenen. Aanrader!

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-07 09:21:51
Reactie:
Vastgoedkoper

Dank voor de mooie beoordeling. Ja, we zijn inderdaad wel even bezig geweest maar het resultaat is er ook naar!

9 , 0
Kantoor:
Vastgoedkoper
Datum:
06 augustus 2019
Door:
Ron Pruimers

Detailscore

Uitermate prettige ervaring opgedaan met Pieter Maclaine Pont. Hij was voor ons op zeer korte termijn beschikbaar, was zeer klantgericht en heeft geen 9 tot 5 mentaliteit. Ook heeft hij snel een goed onderhandelingsresultaat bereikt. Kortom: een aanrader!

Reactie makelaar
Datum:
2019-08-06 14:49:44
Reactie:
Vastgoedkoper

Ook van mijn kant heel graag gedaan. Het was een leuke ervaring. Dank voor het in ons gestelde vertrouwen.

9 , 1
Kantoor:
Vastgoedkoper
Datum:
19 januari 2019
Door:
Irène Francort

Detailscore

Positieve ervaring. Op afstand moesten we een appartement in Amsterdam vinden. Pieter ging de appartementen bekijken. Hij gaf een degelijk en realistisch verslag van zijn bevindingen. Hij gaf ons deskundig advies voor het uitbrengen van een bod. Ondanks het feit dat in Amsterdam sprake is van een overspannen woningmarkt, bleef hij in zijn adviezen aan de reële kant. Een makelaar waarmee het zeer prettig is om mee samen te werken.

Reactie makelaar
Datum:
2019-01-19 18:10:57
Reactie:
Vastgoedkoper

Zeker in Amsterdam is het zaak om je hoofd koel te houden. Soms betekent dat een wat langere adem en moet je vooral met beide benen op de grond blijven staan. En uiteindelijk telt het resultaat. Dank voor jullie fijne reactie.

9 , 3
Kantoor:
Vastgoedkoper
Datum:
18 december 2018
Door:
Mina

Detailscore

We are very happy with the service Pieter provided us with. He was flexible and helpful, always open for questions. He came along to all our house visits and advised us accordingly. (He also did so in English, which was important for us as expats). We can only recommend his services!

Reactie makelaar
Datum:
2018-12-18 21:02:14
Reactie:
Vastgoedkoper

Thanks for your review. I'm very pleased that you are so satisfied with the result..

10 , 0
Kantoor:
Vastgoedkoper
Datum:
11 december 2018
Door:
Deb Mishra

Detailscore

Extremely competent and professional. Went out of is way to help me out when the seller was giving me a really hard time. It's because of him I have a house. I would recommend him to any new buyer and especially any expats interestedin buying a house. Thanks a lot Peter.

Reactie makelaar
Datum:
2018-12-11 14:59:52
Reactie:
Vastgoedkoper

Thanks a lot. It was an unusual experience but we came to a good end. And thanks again for your hospitality!

9 , 0
Kantoor:
Vastgoedkoper
Datum:
03 juli 2018
Door:
Markus

Detailscore

Goed, Pieter heeft ons goed geholpen met de onderhandelingen over de prijs en de voorwaarden. Het was een complex traject en hij is er altijd heel geduldig bij gebleven en heeft zijn ervaring ingebracht waar nodig

9 , 3
Kantoor:
Vastgoedkoper
Datum:
15 mei 2018
Door:
Laurien en Jeffrey

Detailscore

Via een collega aan het telefoonnummer van Pieter gekomen. Pieter is in Rotterdam naar meerdere huizen meegeweest. Hij is stipt en helder in zijn afspraken. Daarnaast is hij erg eerlijk, zeker ook als het zijn advies is om geen bod te doen. Hij heeft ons al het werk (contact met verkopend makelaars) uit handen genomen. Ook nadat ons bod geaccepteerd was bleef hij contact houden en betrokken bij het hele proces. Daarnaast echt een zeer scherpe prijs voor regio [Meer]

Via een collega aan het telefoonnummer van Pieter gekomen. Pieter is in Rotterdam naar meerdere huizen meegeweest. Hij is stipt en helder in zijn afspraken. Daarnaast is hij erg eerlijk, zeker ook als het zijn advies is om geen bod te doen. Hij heeft ons al het werk (contact met verkopend makelaars) uit handen genomen. Ook nadat ons bod geaccepteerd was bleef hij contact houden en betrokken bij het hele proces. Daarnaast echt een zeer scherpe prijs voor regio Rotterdam. Wat ons betreft zeker een aanbeveling waard! Minder

8 , 6
Kantoor:
Vastgoedkoper
Datum:
15 mei 2018
Door:
A & J uit Beekstraat

Detailscore

Op zoek naar ons eerste huis samen, kwamen we na een korte zoektocht terecht bij Pieters Vastgoedkoper als onze aankoopmakelaar. Hij ging direct op korte termijn mee met de tweede bezichtiging, nadat we de eerste op eigen houtje hadden georganiseerd: top dus! Aangezien dit het huis van onze dromen was (en nog steeds is!) heeft Pieter ons kundig door het aankoopproces geleid, waarbij we soms toch eigenwijs onze eigen weg volgden (bijvoorbeeld door een financieël adviseur via internet in te [Meer]

Op zoek naar ons eerste huis samen, kwamen we na een korte zoektocht terecht bij Pieters Vastgoedkoper als onze aankoopmakelaar. Hij ging direct op korte termijn mee met de tweede bezichtiging, nadat we de eerste op eigen houtje hadden georganiseerd: top dus! Aangezien dit het huis van onze dromen was (en nog steeds is!) heeft Pieter ons kundig door het aankoopproces geleid, waarbij we soms toch eigenwijs onze eigen weg volgden (bijvoorbeeld door een financieël adviseur via internet in te huren). Dat laaste verliep overigens ook uitstekend. De communicatie met Vastgoedkoper verliep verder in vrijwel alle gevallen vlot, kort en krachtig, en Pieter is op tijd bij zijn afspraken. Wij zullen zeker weer gebruik maken van Vastgoedkoper als we uit ons huidige huis gegroeid zijn! Minder

10 , 0
Kantoor:
Vastgoedkoper
Datum:
08 maart 2018
Door:
mevrouw en de heer boender

Detailscore

Ik heb de gegevens van Pieter Maclaine Pont van een vriendin gehad. Zij had een goede ervaring een aantal jaar gelden met Pieter. In augustus 2017 heb ik contact opgenomen met Pieter. Een week daarna zat hij al bij mij aan tafel om onze wensen te bespreken. Pieter is op elke bezichtiging geweest. Stipt en betrouwbaar is hij. Verder is hij eerlijk met zijn advies. Hij heeft ons enkele woningwn afgeraden omdat de veaagprijs te hoog was. Na de [Meer]

Ik heb de gegevens van Pieter Maclaine Pont van een vriendin gehad. Zij had een goede ervaring een aantal jaar gelden met Pieter. In augustus 2017 heb ik contact opgenomen met Pieter. Een week daarna zat hij al bij mij aan tafel om onze wensen te bespreken. Pieter is op elke bezichtiging geweest. Stipt en betrouwbaar is hij. Verder is hij eerlijk met zijn advies. Hij heeft ons enkele woningwn afgeraden omdat de veaagprijs te hoog was. Na de bezichtiging brengt pieter de volgende dag in kaart wat de woning die je bezicht hebt waard is. Wij hebben onze woning in september gevonden. In die tussentijd van augustus 2017 tot en met september 2017 hebben we 7 bezichtigen gehad met Pieter erbij. Wij hebben ons droomhuis gevonden en niet boven de vraagprijs geboden. Pieter heeft heel snel gehandeld mer de verkopende makelaar waardoor wij de woning hebben gekregen. Kortom, wil je eerlijk advies, betrouwbaarheid en iemand die snel handelt dan is Pieter Maclaine Pont de persoon voor je! Verder heeft hij alle akten en gelezen en voorzien van commentaar, via hem een naam gehad die de bouwkundige keuring heeft gedaan, was hij bij de overdracht bij de notaris aanwezig en in de ochtend van de overdracht bij de inspectie van de woning aanwezig. Tenslotte is de prijs die Pieter voor zijn werkzaamheden vraagt niet hoog. Minder

10 , 0
Kantoor:
Vastgoedkoper
Datum:
28 oktober 2017
Door:
Marieke Eggermont

Detailscore

Vastgoedkopermakelaar Pieter MacLaine Pont heeft op meer dan voortreffelijke wijze geholpen bij mijn zoektocht naar een nieuwe woning. Daadkrachtig, behulpzaam, snel, deskundig, oprecht en betrouwbaar, en daarbij ook nog eens erg aardig en met gevoel voor humor. Dezelfde eigenschappen vond ik overigens ook bij zijn collega Geert Groeneveld die Pieter enkele malen verving. We hebben met plezier samengewerkt, ik had me geen betere aankoopmakelaar kunnen wensen.

9 , 2
Kantoor:
Vastgoedkoper
Datum:
06 november 2016
Door:
Fenna

Detailscore

Mijn vriend en ik hebben net een huis gekocht in Utrecht. Door de drukte op de huizenmarkt was het niet makkelijk en hebben we veel huizen bezocht. Geert Groeneveld was geduldig en is veel met ons komen kijken. Hij heeft ons ook geholpen om nuchter te blijven en niet te hard in de gekte mee te gaan, maar realistisch en optimistisch te blijven. Uiteindelijk hebben we een heel leuk huis gevonden in een super wijk. Geert is tot het [Meer]

Mijn vriend en ik hebben net een huis gekocht in Utrecht. Door de drukte op de huizenmarkt was het niet makkelijk en hebben we veel huizen bezocht. Geert Groeneveld was geduldig en is veel met ons komen kijken. Hij heeft ons ook geholpen om nuchter te blijven en niet te hard in de gekte mee te gaan, maar realistisch en optimistisch te blijven. Uiteindelijk hebben we een heel leuk huis gevonden in een super wijk. Geert is tot het tekenen bij de notaris erbij geweest. Zou hem zeker aanraden! Minder

10 , 0
Kantoor:
Vastgoedkoper
Datum:
04 november 2016
Door:
Nathalie Langendorff

Detailscore

Als docente ben ik best kritisch en geef niet gauw een 10 aan mijn studenten. Maar in een enkel geval kan ik niet anders beslissen. Waarom een 10: - prettig in de omgang, informeel, maar ook formeel - zeer dienstgericht op een prettige en eerlijke manier - gedegen kennis, Pieter heeft me na de 2e bezichtiging heel goed geïnformeerd over het hele traject van aankoop, maar ook tegelijkertijd over wat me als huizenverkoper allemaal te wachten stond - ik had meteen vertrouwen in zijn [Meer]

Als docente ben ik best kritisch en geef niet gauw een 10 aan mijn studenten. Maar in een enkel geval kan ik niet anders beslissen. Waarom een 10: - prettig in de omgang, informeel, maar ook formeel - zeer dienstgericht op een prettige en eerlijke manier - gedegen kennis, Pieter heeft me na de 2e bezichtiging heel goed geïnformeerd over het hele traject van aankoop, maar ook tegelijkertijd over wat me als huizenverkoper allemaal te wachten stond - ik had meteen vertrouwen in zijn deskundigheid - ik werd goed op de hoogte gehouden en heb goede adviezen gekregen over keuze taxateur en notaris ( ook mbt de kosten) en de bouwkundige. - er werd heel snel contact opgenomen toen ik op een vrijdagmiddag belde, dat vond ik heel prettig - ik voelde me heel serieus genomen, echt als 'klant'behandeld,en niet als iemand waar geld aan te verdienen is. Dus daarom de 10 Minder

9 , 8
Kantoor:
Vastgoedkoper
Datum:
18 september 2016
Door:
Anneloes

Detailscore

Voor het kopen van mijn 1ste woning, heb ik na goed overwegen besloten gebruik te maken van een aankoopmakelaar. Over mijn keuze voor Pieter Maclaine Pont van Vastgoedkoper te vragen ik totaal geen twijfels of spijt van gehad. Tijdens het gehele traject van bezichtiging tot en met de notaris, heb ik Pieter als een betrokken en vriendelijke adviseur ervaren, die rustig en duidelijk blijft als het spannend wordt. Zijn oprechtheid, kennis van zaken en de informatie die ik kreeg, [Meer]

Voor het kopen van mijn 1ste woning, heb ik na goed overwegen besloten gebruik te maken van een aankoopmakelaar. Over mijn keuze voor Pieter Maclaine Pont van Vastgoedkoper te vragen ik totaal geen twijfels of spijt van gehad. Tijdens het gehele traject van bezichtiging tot en met de notaris, heb ik Pieter als een betrokken en vriendelijke adviseur ervaren, die rustig en duidelijk blijft als het spannend wordt. Zijn oprechtheid, kennis van zaken en de informatie die ik kreeg, hebben mij op verschillende momenten in het traject goed geholpen bij het maken van keuzes. Tijdens zijn vakantie werden de zaken goed overgenomen door zijn collega, wat heel fijn was. En eenmaal weer aan het werk, pakte Pieter het ook vlot weer op. Zelfs toen er op de dag van de overdracht zaken iets anders liepen dan verwacht, heeft hij mij goed begeleid en geadviseerd (bijv. bij de niet alledaagse verrassing van de notaris). Kortom, het was een prettige samenwerking. Mocht ik t.z.t. een nieuwe woning willen gaan kopen, dan zal ik zeker Vastgoedkoper opnieuw benaderen. Minder

10 , 0
Kantoor:
Vastgoedkoper
Datum:
30 juli 2016
Door:
Johan en Carina

Detailscore

We hebben hele goede ervaringen met Mr. Pieter Maclaine Pont als makelaar: - hij komt altijd stipt op tijd - hij heeft een scherpe blik en is deskundig op een breed terrein - hij geeft tientallen tips over allerlei zaken Pieter is een goede bemiddelaar voor ons geweest t.o.v. de verkoopmakelaar en waarschuwt ook voor eventuele valkuilen m.b.t. bijvoorbeeld hypotheek, taxatie en bouwkundig rapport, alsmede voor de keuze van een notaris. Mocht het in de toekomst noodzakelijk zijn om ooit weer te verhuizen, [Meer]

We hebben hele goede ervaringen met Mr. Pieter Maclaine Pont als makelaar: - hij komt altijd stipt op tijd - hij heeft een scherpe blik en is deskundig op een breed terrein - hij geeft tientallen tips over allerlei zaken Pieter is een goede bemiddelaar voor ons geweest t.o.v. de verkoopmakelaar en waarschuwt ook voor eventuele valkuilen m.b.t. bijvoorbeeld hypotheek, taxatie en bouwkundig rapport, alsmede voor de keuze van een notaris. Mocht het in de toekomst noodzakelijk zijn om ooit weer te verhuizen, dan gaan we weer terug naar Pieter Maclaine. Wij kunnen hem van harte aanbevelen! Minder

9 , 4
Kantoor:
Vastgoedkoper
Datum:
26 juli 2016
Door:
Jannie Mudde

Detailscore

Wijs geworden na een aantal keren achter het net gevist te hebben, zocht ik met spoed een nieuwe aankoopmakelaar. Pieter was bij het eerste telefoontje bereid de volgende dag met me mee te gaan naar het appartement dat net werd aangeboden op Funda. No cure no pay, en verder financieel een goede deal! Pieter maakt goed contact, niet alleen met mij maar ook met de verkopend makelaar! Ik kreeg weer het vertrouwen in een fair deal en ging op de [Meer]

Wijs geworden na een aantal keren achter het net gevist te hebben, zocht ik met spoed een nieuwe aankoopmakelaar. Pieter was bij het eerste telefoontje bereid de volgende dag met me mee te gaan naar het appartement dat net werd aangeboden op Funda. No cure no pay, en verder financieel een goede deal! Pieter maakt goed contact, niet alleen met mij maar ook met de verkopend makelaar! Ik kreeg weer het vertrouwen in een fair deal en ging op de net daarvoor geboekte last minute vakantie omdat ik de huizenmarkt eigenlijk helemaal zat was. Met de mail en Whatsapp hield Pieter contact met mij in Gran Canaria. Na 5 dagen was de deal gesloten! De verdere afwikkeling is heel goed verlopen. Ik kreeg goede adviezen, ook over zaken in het gekochte huis. Het was fijn dat hij ook bij de oplevering en daarna bij de notaris was. De eigenaar had namelijk een gigantische kledingkast niet verwijderd uit het huis. Dat is alsnog gerealiseerd op de volgends dag zodat het klussen niet hoefde te wachten. Minder

9 , 4
Kantoor:
Vastgoedkoper
Datum:
14 april 2016
Door:
Tony Lemans

Detailscore

Pieter Mclain Pont heeft ons zeer goed geholpen bij het vinden en de aankoop van onze woning. Pieter toonde zich in het hele traject betrouwbaar en integer. Hij is altijd bereikbaar en komt zijn afspraken na. Hij heeft ons op uitstekende wijze geadviseerd. Uiteindelijk heeft hij bij de onderhandelingen voor ons een goede koopprijs weten te bedingen.

9 , 4
Kantoor:
Vastgoedkoper
Datum:
08 september 2015
Door:
Pauline Koetsier

Detailscore

Ik heb Pieter MacLaine Pont ervaren als een zeer betrouwbare en integere man die mij uitstekend heeft begeleid in de aankoop van mijn woning. Hij is kundig en komt afspraken snel en goed na. Ook toen in het aankoopproces de druk op liep reageerde hij accuraat en was flexibel en out of de box. Ik ben erg blij met het resultaat!

9 , 6
Kantoor:
Vastgoedkoper
Datum:
24 augustus 2015
Door:
Henry Kammer

Detailscore

Werkt accuraat, reageert onmiddellijk indien je contact met hem wilt opnemen, begeleidt het hele aankoopproces met aandacht en op deskundige wijze, beheerst de kunst van het bieden en is niet te beroerd om wat extra's te doen als hem hierom wordt verzocht. Wij zijn erg tevreden over deze makelaar die ons veel steun bood bij het moeilijke proces van de aankoop van een huis.

9 , 4
Kantoor:
Vastgoedkoper
Datum:
19 augustus 2015
Door:
Dennis Agusi

Detailscore

Pieter heeft ons geholpen met de aankoop van ons eerste huis. De gesprekken en telefoongesprekken waren zeer prettig en hij was zeer deskundig. Bereid om bij ons thuis te komen en waar nodig een extra stap te zetten om al onze vragen te beantwoorden. Zelfs in de avonduren is hij bereikbaar en bereid om ons te woord te staan.

9 , 4
Kantoor:
Vastgoedkoper
Datum:
03 augustus 2014
Door:
Sanne Griffioen

Detailscore

Pieter Maclaine Pont heeft ons naar alle tevredenheid geholpen in de zoektocht en aankoop van ons allereerste koophuis. Wij vonden het kopen van zo’n eerste huis best spannend! We waren soms onzeker over allerlei beslissingen en hadden dan ook vaak veel vragen. Hier heeft Pieter altijd alle tijd voor genomen en hij was altijd bereikbaar als we hem nodig hadden. We hebben best een lange zoektocht gehad, met veel bezichtigingen en Pieter heeft dan ook veel geduld met ons [Meer]

Pieter Maclaine Pont heeft ons naar alle tevredenheid geholpen in de zoektocht en aankoop van ons allereerste koophuis. Wij vonden het kopen van zo’n eerste huis best spannend! We waren soms onzeker over allerlei beslissingen en hadden dan ook vaak veel vragen. Hier heeft Pieter altijd alle tijd voor genomen en hij was altijd bereikbaar als we hem nodig hadden. We hebben best een lange zoektocht gehad, met veel bezichtigingen en Pieter heeft dan ook veel geduld met ons moeten hebben. Pieter heeft vaak tegen ons gezegd; “je koopt geen broodje kaas en het gaat om een hoop geld, dus het moet helemaal goed voelen”. Hierdoor hebben wij ons nooit opgejaagd gevoeld en hebben wij uiteindelijk het voor ons perfecte huis gevonden! Pieter is professioneel, vriendelijk en heeft verstand van zaken. Wij vonden hem heel betrokken bij onze zoektocht en aankoop naar ons eerste huis en wij bevelen Pieter dan ook zeker aan bij iedereen die opzoek is naar een betrouwbare makelaar. Minder

9 , 2
Kantoor:
Vastgoedkoper
Datum:
21 april 2014
Door:
Els de Jong

Detailscore

Pieter Maclaine Pont is een aardige, bekwame makelaar die me goed heeft geholpen met de onderhandelingen en alles wat geregeld moest worden rondom de koop. Hij heeft me veel werk uit handen genomen. Pieter reageerde zeer snel op elk mailtje of telefoontje. Ik ben erg tevreden!

10 , 0
Kantoor:
Vastgoedkoper
Datum:
16 februari 2014
Door:
Bastiaan en Margo Vis Geelhoed

Detailscore

Wij wilden bij de aankoop van onze woning zorgen uit handen geven. En daar hebben wij de Vastgoedkoper voor benaderd. Direct bij het eerste contact had ik volledig vertrouwen in Pieter en dat is juist gebleken. Alles wat Pieter voor ons geregeld heeft is vlotjes en correct verlopen. Niet alleen de onderhandelingen heeft hij uit handen genomen maar hij heeft ons ook geadviseerd bij het in de arm nemen van externe partijen. Bij 1 partij waren wij eigenwijs en [Meer]

Wij wilden bij de aankoop van onze woning zorgen uit handen geven. En daar hebben wij de Vastgoedkoper voor benaderd. Direct bij het eerste contact had ik volledig vertrouwen in Pieter en dat is juist gebleken. Alles wat Pieter voor ons geregeld heeft is vlotjes en correct verlopen. Niet alleen de onderhandelingen heeft hij uit handen genomen maar hij heeft ons ook geadviseerd bij het in de arm nemen van externe partijen. Bij 1 partij waren wij eigenwijs en wilden dit zelf regelen. Dat is ook precies het enige geweest waar het fout is gelopen. Alles wat Pieter voor ons geregeld heeft was tot in de puntjes verzorgd. Daarnaast is hij ook nog eens een warme persoonlijkheid. Wij hopen nog jarenlang in onze woning te blijven wonen, maar mochten wij ooit nog eens verhuizen dan is Pieter de eerste die ik bel. Minder

8 , 6
Kantoor:
Vastgoedkoper
Datum:
14 januari 2014
Door:
Bart

Detailscore

Samen met mijn vriendin voor het eerst op woningjacht en opzoek naar een jaren ´30 bovenwoning: dan is het handig om een objectief iemand die kennis van zaken heeft mee op pad te nemen. Die persoon hebben we absoluut gevonden in Pieter Maclaine Pont van Vastgoedkoper. Op een prettige manier heeft hij ons geholpen en gezorgd dat we onze woning tegen een hele mooie prijs hebben kunnen aankopen.

10 , 0
Kantoor:
Vastgoedkoper
Datum:
31 oktober 2013
Door:
Alessandra

Detailscore

Ik heb net met tevreden een appartement gekocht dankzij Meneer McClain Pont! Ik zou alleen nooit zo goed de prijs kunnen onderhandelen. Hij is heel professioneel en vriendelijk, ontzettend behulpzaam, snel en altijd bereikbaar! Ik was zeker niet de gemakkelijkste client aangezien dat ik een buitenlander ben en de regels en weetjes rond huis-kopen in Nederland niet kende; hij heeft altijd alle mogelijk vragen en twijfels heel duidelijk beantwoorden en richten. De werkwijze is transparant, je kan alles [Meer]

Ik heb net met tevreden een appartement gekocht dankzij Meneer McClain Pont! Ik zou alleen nooit zo goed de prijs kunnen onderhandelen. Hij is heel professioneel en vriendelijk, ontzettend behulpzaam, snel en altijd bereikbaar! Ik was zeker niet de gemakkelijkste client aangezien dat ik een buitenlander ben en de regels en weetjes rond huis-kopen in Nederland niet kende; hij heeft altijd alle mogelijk vragen en twijfels heel duidelijk beantwoorden en richten. De werkwijze is transparant, je kan alles duidelijk in hun website lezen en wat je leest is echt wat je kan van deze mensen verwachten! Kortom, raad ik Vastgoedkoper heel sterk aan Minder

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.