Pieter Maclaine Pont

Vastgoedkoper, Zwijndrecht


Contactinformatie
Laan van Nederhoven 20
3334BL Zwijndrecht

Over Pieter Maclaine Pont

Pieter is de initiatiefnemer en oprichter van Vastgoedkoper. Als aankoopmakelaar is Pieter door heel het land te vinden. Pieter heeft een juridische achtergrond en is onderhandelingsspecialist. Als jurist werpt Pieter zich op de koopakte en alle andere juridische zaken waar u mee te maken gaat krijgen.


Makelaarskantoor

Vastgoedkoper

Zwijndrecht

Score

Beoordeling geven

Detailscore

Eigenschappen:

Meest recente beoordelingen

Sinds kort is het mogelijk om op individueel niveau te beoordelen. Dat hieronder mogelijk weinig beoordelingen staan komt doordat alle beoordelingen voorheen op naam van het kantoor stonden.

 • 9 , 1
  Makelaar:
  Pieter Maclaine Pont
  Datum:
  2019-01-19 18:10:57
  Beoordelaar:
  Irène Francort

  Positieve ervaring. Op afstand moesten we een appartement in Amsterdam vinden. Pieter ging ...

  Positieve ervaring. Op afstand moesten we een appartement in Amsterdam vinden. Pieter ging de appartementen bekijken. Hij gaf een degelijk en realistisch verslag van zijn bevindingen. Hij gaf ons deskundig advies voor het uitbrengen van een bod. Ondanks het feit dat in Amsterdam sprake is van een overspannen woningmarkt, bleef hij in zijn adviezen aan de reële kant. Een makelaar waarmee het zeer prettig is om mee samen te werken.

 • 9 , 3
  Makelaar:
  Pieter Maclaine Pont
  Datum:
  2018-12-18 21:02:14
  Beoordelaar:
  Mina

  We are very happy with the service Pieter provided us with. He was ...

  We are very happy with the service Pieter provided us with. He was flexible and helpful, always open for questions. He came along to all our house visits and advised us accordingly. (He also did so in English, which was important for us as expats). We can only recommend his services!

  Thanks for your review. I'm very pleased that you are so satisfied with the result..

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Pieter Maclaine Pont
  Datum:
  2018-12-11 14:59:52
  Beoordelaar:
  Deb Mishra

  Extremely competent and professional. Went out of is way to help me out ...

  Extremely competent and professional. Went out of is way to help me out when the seller was giving me a really hard time. It's because of him I have a house. I would recommend him to any new buyer and especially any expats interestedin buying a house. Thanks a lot Peter.

  Thanks a lot. It was an unusual experience but we came to a good end. And thanks again for your hospitality!

 • 10 , 0
  Makelaar:
  Pieter Maclaine Pont
  Datum:
  2018-03-08 10:44:12
  Beoordelaar:
  mevrouw en de heer boender

  Ik heb de gegevens van Pieter Maclaine Pont van een vriendin gehad. Zij ...

  Ik heb de gegevens van Pieter Maclaine Pont van een vriendin gehad. Zij had een goede ervaring een aantal jaar gelden met Pieter. In augustus 2017 heb ik contact opgenomen met Pieter. Een week daarna zat hij al bij mij aan tafel om onze wensen te bespreken. Pieter is op elke bezichtiging geweest. Stipt en betrouwbaar is hij. Verder is hij eerlijk met zijn advies. Hij heeft ons enkele woningwn afgeraden omdat de veaagprijs te hoog was. Na de bezichtiging brengt pieter de volgende dag in kaart wat de woning die je bezicht hebt waard is. Wij hebben onze woning in september gevonden. In die tussentijd van augustus 2017 tot en met september 2017 hebben we 7 bezichtigen gehad met Pieter erbij. Wij hebben ons droomhuis gevonden en niet boven de vraagprijs geboden. Pieter heeft heel snel gehandeld mer de verkopende makelaar waardoor wij de woning hebben gekregen. Kortom, wil je eerlijk advies, betrouwbaarheid en iemand die snel handelt dan is Pieter Maclaine Pont de persoon voor je! Verder heeft hij alle akten en gelezen en voorzien van commentaar, via hem een naam gehad die de bouwkundige keuring heeft gedaan, was hij bij de overdracht bij de notaris aanwezig en in de ochtend van de overdracht bij de inspectie van de woning aanwezig. Tenslotte is de prijs die Pieter voor zijn werkzaamheden vraagt niet hoog.

Contact-Makelaar-WIDBM

Contact-Makelaar WIDBM

Invalid Input
Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Invalid Input
Invalid Input

Commissie van Toezicht

 • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
 • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
 • Diederik Briedé - Advocaat
 • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.