Alle beoordelingen

House2Day Makelaars

Zwolle

Adresgegevens
Zwolle
Jufferenwal 30
8011le
Tel: 0384605430
info@house2day.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 8
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
05 oktober 2018
Door:
quincy

Detailscore

house2day heeft inmiddels al 2 huizen naar alle tevredenheid voor ons verkocht. We zullen house2day dan ook aan iedereen aanbevelen.

10 , 0
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
29 september 2018
Door:
lisa

Detailscore

We zijn heel blij met de keuze voor dit kantoor. Ze hebben echt een stap extra gezet waardoor we een huis hebben kunnen kopen. Wat we ook erg prettig vinden is de bereikbaarheid, ook 's avonds en in het weekend konden we ze bereiken. Ze schakelen erg snel waardoor we telkens onze concurrenten voor waren.

10 , 0
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
03 september 2018
Door:
alissa

Detailscore

Bij deze onze beoordeling; Via house2day hebben we ons huis verkocht, in korte tijd, boven de vraagprijs. Over het hele traject zijn we erg tevreden. Van begin tot eind hebben ze alles gedaan om het beste resultaat te behalen. Daarom een 10!

10 , 0
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
29 augustus 2018
Door:
iris groothuis

Detailscore

Mijn man en ik hebben een positieve ervaring met dit kantoor. Erg plezierig in contact, maar ook punctueel en duidelijk.

10 , 0
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
20 augustus 2018
Door:
matteo

Detailscore

Ik ben goed geholpen bij de aankoop van m'n appertement.

10 , 0
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
16 augustus 2018
Door:
chris boele

Detailscore

Fijne bezichtiging + goede informatie + ruim de tijd voor ons

10 , 0
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
25 juli 2018
Door:
k poppe

Detailscore

We hebben voor house2day gekozen omdat het een familiebedrijf is en een groot sociaal netwerk heeft. Binnen no time was onze woning verkocht en hebben we samen met jan een woning aangekocht.

10 , 0
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
05 juli 2018
Door:
arnold

Detailscore

Na enkele maanden zelf te hebben geprobeerd om een huis te kopen hebben we besloten een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Gezien de hoeveelheid concurrentie vissen we iedere keer achter het net. Sinds we house2day hebben gevraagd om ons te helpen was het na de 2e woning gelukt. Hier zijn we erg blij mee.

10 , 0
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
12 juni 2018
Door:
kirsten

Detailscore

Via vrienden van ons zijn we uitgekomen bij housetoday in zwolle. Vanzelfsprekend zullen we ook een beoordeling schrijven. Deze kunnen we kort maar krachtig houden. Gewoon een dikke 10.

10 , 0
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
22 mei 2018
Door:
wietske

Detailscore

Wij zijn woonachtig in belgie, om deze reden willen wij graag een lokale aankoopmakelaar in de arm nemen. Onze keuze is gevallen op house2day. We zijn meer dan tevreden over de hulp die wij hebben gekregen.

10 , 0
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
16 mei 2018
Door:
Brenda van der kolk & sinisa hasani

Detailscore

Super goed ontvangen heel vriendelijk.

10 , 0
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
21 april 2018
Door:
J.Rabel

Detailscore

Na een goede eerste indruk ( lekker die zwolse balletjes hahaha ) de knoop doorgehakt en onze woning te koop aangeboden via house2day. Vrijdag's kwam onze woning op funda en s'middags waren de eerste afspraak/bezichtigingen al een feit. Stefan heeft de woning gelijk die maandag erop kunnen verkopen aan de eerste kijkers door zijn enthousiasme over te brengen. Het hele team verdiend namens ons een dikke pluim voor het hele verkooptraject. House2day bedankt!!!

10 , 0
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
16 maart 2018
Door:
aranka

Detailscore

Ik heb voor house2day gekozen na de reviews gelezen te hebben. ik kan me er dan ook alleen maar bij aansluiten

10 , 0
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
05 maart 2018
Door:
Josta

Detailscore

Ik heb een erg goede ervaring met dit kantoor. Plezierig om zaken met te doen en goed bereikbaar.

10 , 0
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
29 december 2017
Door:
Familie berga

Detailscore

Uitermate tevreden over de geleverde diensten.

10 , 0
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
28 december 2017
Door:
Tencate

Detailscore

10

10 , 0
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
23 december 2017
Door:
jonas visscher

Detailscore

Wij zijn uitermate tevreden over de dienstverlening van house2day makelaar. Ze reageren zeer adequaat, en zijn ook avonds bereikbaar. Van de koper kregen we zelfs complimenten over onze makelaar.

10 , 0
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
13 december 2017
Door:
familie Boltje

Detailscore

Hierbij deel ik graag onze ervaring met house2day. Na veel makelaars over de vloer te hebben gehad, ging onze voorkeur uit naar Jan en Stefan. Zeer fijn en prettig gesprek gehad waarbij ze alle tijd hebben genomen om ons verhaal aan te horen. Met deze keuze zijn we zeer tevreden, we kunnen dan ook niet anders dan jullie een dikke 10 geven. p.s. Je vroeg me net een review te schrijven, dus dat doen we gelijk, net zoals jullie altijd [Meer]

Hierbij deel ik graag onze ervaring met house2day. Na veel makelaars over de vloer te hebben gehad, ging onze voorkeur uit naar Jan en Stefan. Zeer fijn en prettig gesprek gehad waarbij ze alle tijd hebben genomen om ons verhaal aan te horen. Met deze keuze zijn we zeer tevreden, we kunnen dan ook niet anders dan jullie een dikke 10 geven. p.s. Je vroeg me net een review te schrijven, dus dat doen we gelijk, net zoals jullie altijd gelijk voor ons klaar hebben gestaan. Groetjes uit meppel! Minder

9 , 2
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
10 december 2017
Door:
Ivo Roks

Detailscore

Geen 9 tot 5 mentaliteit, zelfs in het weekend reageren ze op E-mail of telefoon. Hele fijne samenwerking en zijn alle beloftes nagekomen!

10 , 0
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
07 december 2017
Door:
Jeroen

Detailscore

Na mijn vorige aankoopmakelaar (die het niet voor elkaar kreeg een huis te vinden ) is het team van house2day zeer goed bevallen. Binnenkort kunnen we eindelijk verhuizen!!!

10 , 0
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
28 november 2017
Door:
Klarissa

Detailscore

Dikke 10!

10 , 0
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
20 november 2017
Door:
Christina

Detailscore

They helped us excellent in finding a home. As foreigners we needed a local agent to help us. And house2day did this perfect.

10 , 0
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
30 oktober 2017
Door:
Iris

Detailscore

Ze staan werkelijk dag en nacht voor je klaar, echt fantastisch!

10 , 0
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
21 oktober 2017
Door:
Cora

Detailscore

Wij vinden housetoday beslist de beste makelaar omdat ze ons fantastisch hebben begeleid.

10 , 0
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
07 oktober 2017
Door:
Familie Bosman

Detailscore

Wij zijn zeer tevreden over de aanpak van team house2day. Ze komen na wat er word beloofd en ze zijn beslist in meerwaarde. Wij kunnen geen ander cijfer geven dan een dikke 10.

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.