Alle beoordelingen

House2Day Makelaars

Zwolle

Adresgegevens
Zwolle
Jufferenwal 30
8011le
Tel: 0384605430
info@house2day.nl



  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

10 , 0
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
03 april 2020
Door:
maartje

Detailscore

Stefan was onze aankoopmakelaar, en hij heeft ons goed geholpen bij het zoeken en kopen van een huis. We zijn erg tevreden over de inzet en het gemak om contact te krijgen met deze makelaar.

10 , 0
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
21 januari 2020
Door:
Mireille

Detailscore

Op maandagochtend belden we naar house2day, dinsdag hadden we een bezichtiging met Stefan en dinsdagavond hadden we ons eerste huis gekocht! Wat een super snelle service! Stefan heeft ons goed geholpen bij de aankoop, en ons voorzien van goed advies.

10 , 0
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
16 januari 2020
Door:
kirsten

Detailscore

Wat een enthousiaste, vriendelijke makelaar! De prettigste bezichtiging die we hebben gehad.

9 , 7
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
18 september 2019
Door:
olaf

Detailscore

Een verdiende 9.5!

10 , 0
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
08 augustus 2019
Door:
karina

Detailscore

Afgelopen februari hebben we ons huis verkocht via house2day. Boven verwachting snel en voor een hele mooie prijs. We zijn het hele team dan ook dankbaar voor hun inzet, en stefan, we hadden je nog iets beloofd!

10 , 0
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
27 mei 2019
Door:
van heek

Detailscore

Wat een ontzettend fijn team met onuitputtelijk enthousiasme.

10 , 0
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
21 maart 2019
Door:
Gerrit

Detailscore

We hebben voor house2day gekozen omdat het een familiebedrijf is en een groot sociaal netwerk heeft. Stefan en Jan, ik wil jullie bedanken voor de fijne samenwerking!

9 , 6
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
12 maart 2019
Door:
hans

Detailscore

Onze makelaar was goed te bereiken en vriendelijk.

9 , 9
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
31 december 2018
Door:
Alex

Detailscore

Voor de derde keer super service!!!!!

10 , 0
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
26 december 2018
Door:
chris

Detailscore

We zijn erg tevreden over deze makelaar. Jan is een deskundige en vriendelijke man die je goed begeleidt in het proces.

10 , 0
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
22 december 2018
Door:
lara vriend

Detailscore

House2day heeft ons geholpen bij de verkoop van een appartement. Omdat we ten tijde van de verkoop in rotterdam woonden, hebben ze alles voor ons uit handen genomen, dit is zeer goed bevallen.

10 , 0
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
20 december 2018
Door:
karel

Detailscore

huis snel verkocht.

10 , 0
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
18 december 2018
Door:
mevrouw miedema

Detailscore

Na een fijn gesprek zijn we in zee gegaan met dit kantoor. Ons huis stond binnen een week op funda, en de daaropvolgende week al verkocht. We hebben een prettige samenwerking gehad, goed bereikbaar en enthousiaste mensen.

10 , 0
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
07 december 2018
Door:
berend-jan

Detailscore

Dankzij de deskundigheid van Jan en Stefan en hun hulp bij het aankopen van een huis is het ons gelukt.

10 , 0
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
03 december 2018
Door:
Familie Grutters

Detailscore

Onze makelaar was altijd bereikbaar, belde desnoods nog s'avonds terug. Dat gaf een fijn gevoel. Ze konden ons goed begeleiden en geruststellen in toch een spannend proces.

10 , 0
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
23 november 2018
Door:
Lydia Pohowainjaan

Detailscore

Zeer goed! Aan- en verkoop van onze woning laten doen door House2day. Ik zou ze een volgende keer direct weer inschakelen! Groot netwerk en goed op de hoogte van de vastgoedontwikkelingen in Zwolle.

10 , 0
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
16 november 2018
Door:
Chris & Sue

Detailscore

Duidelijke communicatie, heldere afspraken, enthousiaste persoonlijkheid, kennis van zaken. Prima kantoor, zou er zo weer mee werken!

9 , 7
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
08 november 2018
Door:
solange

Detailscore

Vanwege onze emigratie wilden we ons huis verkopen in zwolle. Na 4 makelaars uitgenodigt te hebben zijn we met housetoday in zee gegaan. Al binnen 3 dagen stond onze woning op funda, en binnen anderhalve week was de koopovereenkomst getekend. Voor ons erg prettig vanwege de geplande verhuizing. Een 10 bestaat voor ons niet, daarom een dik verdiende 9.5

10 , 0
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
05 november 2018
Door:
Liesbeth kanis

Detailscore

Wederom hebben we gebruik gemaakt van de diensten van house2day. We kunnen niet anders dan weer een 10 geven!

9 , 8
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
05 oktober 2018
Door:
quincy

Detailscore

house2day heeft inmiddels al 2 huizen naar alle tevredenheid voor ons verkocht. We zullen house2day dan ook aan iedereen aanbevelen.

10 , 0
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
29 september 2018
Door:
lisa

Detailscore

We zijn heel blij met de keuze voor dit kantoor. Ze hebben echt een stap extra gezet waardoor we een huis hebben kunnen kopen. Wat we ook erg prettig vinden is de bereikbaarheid, ook 's avonds en in het weekend konden we ze bereiken. Ze schakelen erg snel waardoor we telkens onze concurrenten voor waren.

10 , 0
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
03 september 2018
Door:
alissa

Detailscore

Bij deze onze beoordeling; Via house2day hebben we ons huis verkocht, in korte tijd, boven de vraagprijs. Over het hele traject zijn we erg tevreden. Van begin tot eind hebben ze alles gedaan om het beste resultaat te behalen. Daarom een 10!

10 , 0
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
29 augustus 2018
Door:
iris groothuis

Detailscore

Mijn man en ik hebben een positieve ervaring met dit kantoor. Erg plezierig in contact, maar ook punctueel en duidelijk.

10 , 0
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
20 augustus 2018
Door:
matteo

Detailscore

Ik ben goed geholpen bij de aankoop van m'n appertement.

10 , 0
Kantoor:
House2Day Makelaars
Datum:
16 augustus 2018
Door:
chris boele

Detailscore

Fijne bezichtiging + goede informatie + ruim de tijd voor ons

Detailscore

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.