Alle beoordelingen

Huis-Raad Makelaardij

Zwolle

Adresgegevens
Zwolle




  • Enthousiasme
  • Snelheid van reageren
  • Afspraken nakomen
  • Creativiteit
  • Marktkennis

Sorteer op

9 , 8
Kantoor:
Huis-Raad Makelaardij
Datum:
25 september 2018
Door:
Jos

Detailscore

Cindy is erg betrokken en volledig. Bij de rondleiding hebben we drie kwartier de tijd gekregen om samen met haar rond te kijken. Door haar ervaring en kennis kon ze ook op bouwtechnisch vlak meedenken. Ze heeft snel en kundig antwoord kunnen geven op al onze vragen, zowel tijdens de bezichtiging als tijdens het tekenen en via de mail achteraf. Ze straalt enthousiasme en plezier uit in wat ze doet. Ook toen het huis was gekocht, kregen we via [Meer]

Cindy is erg betrokken en volledig. Bij de rondleiding hebben we drie kwartier de tijd gekregen om samen met haar rond te kijken. Door haar ervaring en kennis kon ze ook op bouwtechnisch vlak meedenken. Ze heeft snel en kundig antwoord kunnen geven op al onze vragen, zowel tijdens de bezichtiging als tijdens het tekenen en via de mail achteraf. Ze straalt enthousiasme en plezier uit in wat ze doet. Ook toen het huis was gekocht, kregen we via de mail keurige begeleidende teksten toegestuurd om ons voor te bereiden op o.a. het tekenmoment zodat je goed voorbereid en ingelicht op je afspraak komt. Dat brengt een boel rust met zich mee. Minder

Reactie makelaar
Datum:
2018-09-25 14:42:42
Reactie:
Huis-Raad Makelaardij

Hartelijk dank voor de mooie beoordeling Jos! Fijn dat mijn werkwijze door jullie gewaardeerd wordt.

10 , 0
Kantoor:
Huis-Raad Makelaardij
Datum:
15 april 2018
Door:
Albert

Detailscore

Wij zijn zeer te spreken over de bemiddeling van Cindy in het vinden van een huis in Zwolle. In korte tijd heeft Cindy op een proactieve wijze zich hiervoor ingezet zodat we nu een fantastisch huis hebben! Laagdrempelige communicatie maakte het tot een efficiente en prettige samenwerking. Wij zijn zodoende zeer te spreken over Cindy!

10 , 0
Kantoor:
Huis-Raad Makelaardij
Datum:
30 maart 2018
Door:
Marlies & Helmich

Detailscore

Nadat Cindy ons perfect had geholpen bij de aankoop van het huis enkele jaren geleden, heeft ze ons ook perfect geholpen bij de verkoop van het huis. Ze staat altijd voor je klaar en reageert direct. Ze heeft een uitstekende kennis van de Zwolse woningmarkt. Als we weer in de toekomst weer naar Zwolle verhuizen, gaan we Cindy zeker weer bellen!

10 , 0
Kantoor:
Huis-Raad Makelaardij
Datum:
26 maart 2018
Door:
Denian Selles

Detailscore

Van begin tot eind een hele fijne en duidelijke samenwerking. Bij vragen van mijn kant werd er altijd snel en volledig antwoord gegeven ook in de avonduren. Ik ben meer dan tevreden met hoe de plaatsing op Funda, de bezichtigingen en de uiteindelijke verkoop gelopen zijn. Ik kan het kantoor zeker aanbevelen!

10 , 0
Kantoor:
Huis-Raad Makelaardij
Datum:
30 november 2017
Door:
Gardien Nijland

Detailscore

Vanaf het eerste moment aan de keukentafel was mijn gevoel goed bij Cindy. Haar kracht is persoonlijke betrokkenheid op een professionele manier. De zoektocht naar een huis werd een gezellig, soms spannend, maar vooral leuk avontuur. Daarnaast verliep het contact heel soepel, altijd snel en heb ik veel gehad aan de adviezen over alles wat maar met de aankoop van een huis te maken heeft. Cindy staat je bij van het begin tot het eind en zelfs daarna. Echt [Meer]

Vanaf het eerste moment aan de keukentafel was mijn gevoel goed bij Cindy. Haar kracht is persoonlijke betrokkenheid op een professionele manier. De zoektocht naar een huis werd een gezellig, soms spannend, maar vooral leuk avontuur. Daarnaast verliep het contact heel soepel, altijd snel en heb ik veel gehad aan de adviezen over alles wat maar met de aankoop van een huis te maken heeft. Cindy staat je bij van het begin tot het eind en zelfs daarna. Echt een topper!! Minder

8 , 6
Kantoor:
Huis-Raad Makelaardij
Datum:
29 november 2017
Door:
Mark en Sandra Luesken

Detailscore

Als je je huis snel verkoopt, wat bij ons het geval was, dan ben je natuurlijk altijd tevreden maar in het geval van Cindy van Huis-Raad makelaardij is er zeker reden tot tevredenheid. Vanaf het begin een goed en plezierig overleg gehad over de te volgen procedure en de mogelijkheden. Het belangrijkste aspect is de heel goede en snelle communicatie die bij Cindy goed geregeld was. De vaart zat er goed in en dat is belangrijk bij een verkoop. [Meer]

Als je je huis snel verkoopt, wat bij ons het geval was, dan ben je natuurlijk altijd tevreden maar in het geval van Cindy van Huis-Raad makelaardij is er zeker reden tot tevredenheid. Vanaf het begin een goed en plezierig overleg gehad over de te volgen procedure en de mogelijkheden. Het belangrijkste aspect is de heel goede en snelle communicatie die bij Cindy goed geregeld was. De vaart zat er goed in en dat is belangrijk bij een verkoop. Brochures en foto's vonden wij prima verzorgd. Al met al kijken wij terug op een heel prettige samenwerking. Minder

10 , 0
Kantoor:
Huis-Raad Makelaardij
Datum:
28 november 2017
Door:
Familie Hammingh-Stroomer

Detailscore

Met Cindy van Huis-Raad Makelaardij zijn wij heel erg tevreden. Zij is zeer deskundig en discreet en heeft ons goede vrijblijvende adviezen gegeven over enkele veranderingen in ons huis. Ze had direct kijkers voor ons huis en heeft ons huis binnen twee weken verkocht. En wij wisten zeker dat we geen makkelijk huis hadden om te verkopen. Maar het tegenovergestelde was waar. De afwikkeling ging voorspoedig en naar volle tevredenheid. Als we in de toekomst weer plannen hebben gaan we linea recta naar Huis-Raad [Meer]

Met Cindy van Huis-Raad Makelaardij zijn wij heel erg tevreden. Zij is zeer deskundig en discreet en heeft ons goede vrijblijvende adviezen gegeven over enkele veranderingen in ons huis. Ze had direct kijkers voor ons huis en heeft ons huis binnen twee weken verkocht. En wij wisten zeker dat we geen makkelijk huis hadden om te verkopen. Maar het tegenovergestelde was waar. De afwikkeling ging voorspoedig en naar volle tevredenheid. Als we in de toekomst weer plannen hebben gaan we linea recta naar Huis-Raad Makelaardij omdat een persoonlijke en vertrouwelijke makelaar bij ons hoge ogen gooit. En dat vinden we bij Cindy. Minder

10 , 0
Kantoor:
Huis-Raad Makelaardij
Datum:
04 augustus 2017
Door:
JJ

Detailscore

Onlangs verkochten we onze woning en Cindy heeft ons daarbij geholpen. We zouden iedereen aanraden om met Cindy van Huis-Raad makelaardij in zee te gaan. Ze kon al onze vragen altijd correct beantwoorden of ging meteen zaken uitzoeken. Overdag en in de avond, door de week en in het weekend Cindy was altijd bereikbaar voor ons. Dat is goud waard en dat vind je absoluut niet terug bij veel makelaars. Cindy heeft buitengewoon veel geduld, ze is scherp in [Meer]

Onlangs verkochten we onze woning en Cindy heeft ons daarbij geholpen. We zouden iedereen aanraden om met Cindy van Huis-Raad makelaardij in zee te gaan. Ze kon al onze vragen altijd correct beantwoorden of ging meteen zaken uitzoeken. Overdag en in de avond, door de week en in het weekend Cindy was altijd bereikbaar voor ons. Dat is goud waard en dat vind je absoluut niet terug bij veel makelaars. Cindy heeft buitengewoon veel geduld, ze is scherp in de onderhandelingen en ze is zeer goed in het luisteren naar en vertalen van de wensen van de klant. Maar ze beschermt je ook als klant, zodat je de juiste strategie toepast om je doel te behalen. In het hele traject heeft ze ons heel goed van informatie voorzien en hield ze ons altijd op de hoogte van de stand van zaken. Minder

10 , 0
Kantoor:
Huis-Raad Makelaardij
Datum:
27 mei 2017
Door:
Han van Gijssel

Detailscore

Ik heb met Huis-Raad Makelaardij een pand verkocht in 2016 en een appartement aangekocht in 2017. In beide gevallen heeft Cindy mij geweldig goed en succesvol geholpen. Ze gaat zeer pro-actief te werk, denkt uit zichzelf over alle relevante aspecten mee, attendeert je daarop en neemt je bovendien zoveel mogelijk uit handen. Ze gaat complexe panden niet uit de weg en zet ook daar haar tanden in: dringt diep in alle regels en documenten door, stelt vragen aan de [Meer]

Ik heb met Huis-Raad Makelaardij een pand verkocht in 2016 en een appartement aangekocht in 2017. In beide gevallen heeft Cindy mij geweldig goed en succesvol geholpen. Ze gaat zeer pro-actief te werk, denkt uit zichzelf over alle relevante aspecten mee, attendeert je daarop en neemt je bovendien zoveel mogelijk uit handen. Ze gaat complexe panden niet uit de weg en zet ook daar haar tanden in: dringt diep in alle regels en documenten door, stelt vragen aan de (ver)kopende partij en zorgt dat jouw belang volledig wordt behartigd (zonder zich onredelijk op te stellen). Woorden die Cindy voor mij omschrijven zijn: vriendelijk, inlevend, slim, integer, professioneel, adequaat, snel, pro-actief. Ik kan haar makelaarsdiensten zeer van harte aan iedereen aanbevelen. Minder

9 , 6
Kantoor:
Huis-Raad Makelaardij
Datum:
28 november 2016
Door:
Andre Balster en Suzanne de Ram

Detailscore

Cindy de Vries is een zeer betrokken makelaar. Ze biedt een goede, betrouwbare en flexibele service. Ze is bereid om op meerdere gebieden mee te denken en advies te geven. Wij hebben Cindy de Vries ervaren als een zeer prettige makelaar met expertise in haar vakgebied en zouden zeker weer voor haar kiezen!

9 , 0
Kantoor:
Huis-Raad Makelaardij
Datum:
14 november 2016
Door:
Chiel van Dijk

Detailscore

Zeer fijne en prettige makelaar. Cindy de Vries is vriendelijk, helder in haar uitleg en denkt goed met je mee. Zeer betrokken bij het gehele proces!

9 , 4
Kantoor:
Huis-Raad Makelaardij
Datum:
10 november 2016
Door:
Nick

Detailscore

Cindy heeft ons op een zeer prettige manier geholpen met de aankoop van onze eerste woning. Met een kritische blik geeft ze professioneel en doordacht advies. Ze dacht op alle vlakken met ons mee en voor vragen was ze erg goed bereikbaar. We hadden vanaf het begin al veel vertrouwen, wat helemaal werd waargemaakt. Kortom, we kunnen kijken op een zeer positief verloop van de aankoop van ons huis.

9 , 0
Kantoor:
Huis-Raad Makelaardij
Datum:
07 november 2016
Door:
Judith Spijkstra

Detailscore

Cindy de Vries van Huis-Raad Makelaardij heeft ons geholpen bij de verkoop van ons huis en bij de aankoop van een ander huis. Wij hebben haar ervaren als een heel betrokken persoon. Ze is kritisch als het nodig is en denkt goed mee. Ze heeft verstand van zaken en is gedreven om haar werk goed te doen. Wij zagen aan haar dat haar werk haar passie is. Kortom: als je op zoek bent naar een goede makelaar met een [Meer]

Cindy de Vries van Huis-Raad Makelaardij heeft ons geholpen bij de verkoop van ons huis en bij de aankoop van een ander huis. Wij hebben haar ervaren als een heel betrokken persoon. Ze is kritisch als het nodig is en denkt goed mee. Ze heeft verstand van zaken en is gedreven om haar werk goed te doen. Wij zagen aan haar dat haar werk haar passie is. Kortom: als je op zoek bent naar een goede makelaar met een geschikt tarief, kunnen wij haar van harte aanbevelen! Minder

9 , 4
Kantoor:
Huis-Raad Makelaardij
Datum:
24 augustus 2016
Door:
Lips

Detailscore

Wij zijn erg tevreden met Cindy de Vries van Huis-Raad Makelaardij in Zwolle om de volgende redenen: - Ze is kundig, weet waar ze het over heeft - Ze is flexibel (avonden, weekenden) - Prijs-Kwaliteit enorm goed - Geeft niet op

10 , 0
Kantoor:
Huis-Raad Makelaardij
Datum:
31 mei 2016
Door:
Sanne Bernardus

Detailscore

Ons eerste huis gekocht met behulp van Cindy de Vries van Huisraadmakelaardij en dit als heel prettig ervaren. Het was een vrij lange zoektocht maar zij zorgde er voor dat we ons niet gek lieten maken en geen overhaaste beslissingen namen. Ze heeft goede kennis van de markt en neemt je stap voor stap mee door het hele aankoopproces. Ze is goed bereikbaar voor allerhande vragen. We vonden het veel service voor een lage prijs.

9 , 2
Kantoor:
Huis-Raad Makelaardij
Datum:
27 januari 2016
Door:
Caroline

Detailscore

Cindy was zeer goed bereikbaar voor al onze vragen. Ze was eerlijk in haar mening, juist fijn bij negatieve punten die wij misschien over het hoofd zouden zien. Ze vroeg goed door op op onze wensen en toonde zich flexibel in het zoekproces. Ze is transparant in haar aanpak, doet wat ze belooft. Het was heel fijn om gebruik te maken van haar zakelijke contacten, omdat we zelf niet alle tijd hadden door de snelheid waarmee we ons huis vonden. [Meer]

Cindy was zeer goed bereikbaar voor al onze vragen. Ze was eerlijk in haar mening, juist fijn bij negatieve punten die wij misschien over het hoofd zouden zien. Ze vroeg goed door op op onze wensen en toonde zich flexibel in het zoekproces. Ze is transparant in haar aanpak, doet wat ze belooft. Het was heel fijn om gebruik te maken van haar zakelijke contacten, omdat we zelf niet alle tijd hadden door de snelheid waarmee we ons huis vonden. Het proces leek heel gemakkelijk te gaan, mede door de korte lijn tussen onze aankoopmakelaar en de hypotheekadviseur. Kortom, wij hebben Cindy de Vries ervaren als een fantastische partij voor het aankopen van onze nieuwe woning. Minder

9 , 0
Kantoor:
Huis-Raad Makelaardij
Datum:
04 januari 2016
Door:
KG vd Weg

Detailscore

Over de keuze voor Huis-Raad Makelaardij: is kleinschalig, bemand door één makelaar/eigenaar met als positief gevolg > altijd te maken met dezelfde contactpersoon (geen overdrachtsgedoe); veel persoonlijke aandacht, begeleiding en tips. Over makelaar Cindy: is zeer goed in het onderhandelen (soort Anouk maar dan in de makelaarswereld) met als positief gevolg > aanzienlijk bedrag van de vraagprijs afgekregen (veel meer dan ingeschat vooraf).

9 , 6
Kantoor:
Huis-Raad Makelaardij
Datum:
28 december 2015
Door:
Herman Hummel

Detailscore

De aanpak en afwikkeling van de verkoop van onze tante haar huis waren prima op orde. Heldere taal, voor ons geen omkijken naar de papierberg, en alles in een prettige sfeer. Cindy van Huis-Raad Makelaardij heeft een zeer positieve indruk achtergelaten.

9 , 0
Kantoor:
Huis-Raad Makelaardij
Datum:
10 november 2015
Door:
Elsemiek Engbers

Detailscore

Vanaf het begin, waarin we gezamenlijk onze wensen voor een nieuwe woning op een rij hebben gezet, tot aan de overdracht van ons huis zijn wij bekwaam en en vriendelijk begeleid. Cindy is in haar benadering bijzonder persoonlijk, waardoor er ruimte was om alles open te bespreken. Dit heeft ons zeker geholpen in de zoektocht naar ons droomhuis!

10 , 0
Kantoor:
Huis-Raad Makelaardij
Datum:
28 september 2015
Door:
GertJan Por

Detailscore

Na eerder een goede ervaring voor de tweede maal met Cindy de Vries van Huis-Raad in zee gegaan. Ditmaal aan- en verkoop begeleiding. Wederom in één woord Super. Ons eigen huis was al binnen 4 weken verkocht en ook behaalde Cindy de Vries een prachtig onderhandelingsresultaat op de aankoop van ons nieuwe huis. Cindy de Vries is zeer vakbekwaam, persoonlijk, heeft goede marktkennis, realistisch in haalbaarheid en zeer deskundig. Allemaal eigenschappen die wij als zeer prettig hebben ervaren in het [Meer]

Na eerder een goede ervaring voor de tweede maal met Cindy de Vries van Huis-Raad in zee gegaan. Ditmaal aan- en verkoop begeleiding. Wederom in één woord Super. Ons eigen huis was al binnen 4 weken verkocht en ook behaalde Cindy de Vries een prachtig onderhandelingsresultaat op de aankoop van ons nieuwe huis. Cindy de Vries is zeer vakbekwaam, persoonlijk, heeft goede marktkennis, realistisch in haalbaarheid en zeer deskundig. Allemaal eigenschappen die wij als zeer prettig hebben ervaren in het verkoop- en aankooptraject. Minder

10 , 0
Kantoor:
Huis-Raad Makelaardij
Datum:
06 augustus 2015
Door:
Mark lakrimi

Detailscore

Super service behulpzaam,klantgericht,vriendelijk, spontaan verstand van zaken komt haar afspraken zeker iemand die ik iedereen zou aanraden!!

9 , 8
Kantoor:
Huis-Raad Makelaardij
Datum:
21 juli 2015
Door:
Katrien van den Brink

Detailscore

Alles wat je hoopt van een makelaar is Cindy de Vries. kritisch, snel, goede kennis van de huizenmarkt, attent en ontzorgend. Bij de begeleiding van de koop van ons huis heeft Cindy voortreffelijk werk verricht. Ze wees ons op zaken waar we zelf nooit aan gedacht zouden hebben en heeft ook nog eens een mooie prijs voor ons bedongen. Ik kan haar aan iedereen aanraden!

10 , 0
Kantoor:
Huis-Raad Makelaardij
Datum:
20 juli 2015
Door:
Tim en Bianca

Detailscore

Een dikke 10! Dubbel en dwars verdient. Cindy heeft ons geholpen bij de aankoop van ons (eerste) huis. Cindy begreep goed wat wij zochten in een huis en heeft uiteindelijk precies dat gevonden. Zeer goed bereikbaar en ook erg goed advies. Ook kritisch op locatie en ons gewezen op voor- en nadelen van zaken. Cindy neemt geen blad voor de mond wanneer er zaken besproken moesten worden die in ons belang waren, ook niet als de andere makelaar een [Meer]

Een dikke 10! Dubbel en dwars verdient. Cindy heeft ons geholpen bij de aankoop van ons (eerste) huis. Cindy begreep goed wat wij zochten in een huis en heeft uiteindelijk precies dat gevonden. Zeer goed bereikbaar en ook erg goed advies. Ook kritisch op locatie en ons gewezen op voor- en nadelen van zaken. Cindy neemt geen blad voor de mond wanneer er zaken besproken moesten worden die in ons belang waren, ook niet als de andere makelaar een bekende is in het 'circuit' en netwerk van Cindy. Van kennismaking bij ons thuis in Meppel tot afrondend gesprek bij ons in Zwolle, zeer professioneel en persoonlijk. Minder

9 , 0
Kantoor:
Huis-Raad Makelaardij
Datum:
28 mei 2015
Door:
Sander Meijboom

Detailscore

Huis-Raad Makelaardij was zowel onze ver- als aankoop makelaar en daarover zij we erg tevreden! Cindy gaf duidelijke informatie over de te nemen stappen en alle bijbehorende documenten. Ze bood veel service rondom het proces en reageerde snel en professioneel op vragen. Kortom: Superservice voor een hele redelijke prijs!

9 , 2
Kantoor:
Huis-Raad Makelaardij
Datum:
27 april 2015
Door:
Dennis Buitenhuis

Detailscore

Ons huis binnen drie kwijt en geholpen bij aankoop nieuwe woning! Eerlijk en snel. Wij zijn zeer tevreden.

Detailscore

Niet genoeg beoordelingen

Beoordeling dienstverlening

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen. Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Lees meer

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.