Huis kopen

Een huis kopen doe je niet dagelijks. Daarom geven we jou hier informatie over verschillende zaken die belangrijk zijn wanneer je een huis gaat kopen. Hoe zit het met de aankoopmakelaar en de verkoopmakelaar? Heb je een aankoopmakelaar nodig of kan het ook zonder? We leggen het graag uit in de verschillende artikelen hieronder.

De 7 stappen bij het kopen van een huis

Bij het kopen van een huis worden 7 stappen doorlopen. Elke stap lichten we hier toe om het hele proces van het kopen van een huis overzichtelijk te maken. Daarbij maakt het geen verschil of je een aankoopmakelaar (lees ook: 'hoe kies je een goede aankoopmakelaar?') gebruikt of niet.

Hoe kies je een goede aankoopmakelaar?

Wanneer je een huis gaat kopen wil je graag zeker weten dat alles in orde is. Want hoe vaak koop je een huis? Enig idee wat er allemaal bij komt kijken, en heb je een aankoopmakelaar nodig?

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.