Over WIDBM

Hoe kiest een woningzoeker of verkoper een makelaar?
Hoe weet de consument wie een goede makelaar is?

Door de kwaliteit van makelaars inzichtelijk te maken, met beoordelingen, krijgen consumenten een beter en objectief beeld over hoe goed een bepaalde makelaar is.

Wie is de Beste Makelaar maakt het consumenten makkelijk om de beste makelaar te vinden. Op basis van eerdere beoordelingen van klanten van die makelaar. Zo kan je over het algemeen een betere keuze maken qua makelaar. 

Daarnaast wordt het door WIDBM voor makelaars makkelijker gemaakt om zich te onderscheiden van de concurrentie. Verschil mag er wezen, alleen zijn er helaas nog makelaars die het niet zo nauw nemen met de klanttevredenheid. Die helpen liever zichzelf dan de klant. Ook dat wordt duidelijk dankzij de reviews die makelaars ontvangen.

Klanten als ambassadeur

Elke makelaar wil graag vertellen hoe goed ze zijn. Alleen gelooft niemand het als de makelaar dat zelf vertelt. WIDBM.nl laat het tevreden klanten vertellen! Het is onze overtuiging is dat positieve en kwalitatieve beoordelingen door klanten de beste reclame is voor de makelaar.

Feedback en reclame

Wanneer klanten gevraagd worden om de dienstverlening van de makelaar te beoordelen komt er waardevolle input. Wanneer de makelaar inderdaad ook echt goed is (en dat zijn de meesten) kan de makelaar dat vervolgens op de eigen site (gratis) laten zien wat hun score is en daarmee andere consumenten overtuigen!

Onderscheidend vermogen

Consumenten die op zoek zijn naar een makelaar willen de beste makelaar. Dankzij de beoordelingen van klanten ontstaat er een heel duidelijk en transparant beeld van de kwaliteit van de makelaar. Daardoor wordt het voor iedere consument eenvoudiger om een goede makelaar te kiezen.

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.