Awards - wie is echt de beste makelaar?

Het hele jaar lang werken makelaars zich uit de naad (of niet) om hun klanten tevreden te stellen, door een huis te verkopen of een woning aan te kopen. Tussen negen en vijf, maar ook daarbuiten. 's Avonds of in het weekeinde.

Dat hele lange jaar kunnen consumenten laten weten hoe ze de kwaliteit en inzet van de makelaar waarderen door een beoordeling te geven op de onafhankelijke vergelijkingssite Wie Is De Beste Makelaar. Uiteindelijk mag de allerbeste van de besten zichzelf 'Makelaar van het Jaar' noemen.

In januari van ieder jaar worden de awards toegekend aan die makelaars die, dankzij de beoordelingen, met kop en schouders boven de rest uitsteken. Bekijk hieronder per jaar welke makelaars die eer verdiend hebben!

De criteria

Om in aanmerking te komen voor de titel 'Beste Makelaar van het Jaar' zijn er vier criteria waar je als makelaar aan dient te voldoen:

  • beoordelingen hebben op www.WieIsDeBesteMakelaar.nl
  • minimaal 24 beoordelingen in het betreffende jaar
  • minimaal 1 beoordeling in elk jaargetijde
  • de hoogste gemiddelde score van het jaar

 

2018 - Puntman Makelaardij Arnhem

Dat is beste makelaar van Nederland in 2018

Met  een 9,999 als gemiddelde cijfer, gekregen van hun tevreden klanten, staat Puntman Makelaars weer bovenaan de ladder. Inderdaad, ook dit jaar was het nodig om op de duizendste precies te kijken wie er gewonnen heeft. Ook in 2015 mochten zij de titel 'Beste Makelaar van Nederland' al een keer dragen. Dat deze ontzettend hoge score wel degelijk verdiend is, lees je in de beoordelingen over hun dienstverlening.

Op de tweede plek, met een 9,996 als score is wederom De Makelaers uit Amsterdam geeindigd. Vorig jaar werden zij ook tweede. Blijft een knappe prestatie!
Makelaar Bert, ook uit Amsterdam, hebben een verdiende derde plaats met een 9,991 als gemiddelde beoordelingscijfer over 2018. Het is een nek-aan-nek strijd in Amsterdam...

Wat een spanning dit jaar, waarbij de beste makelaars van het land erg dicht bij elkaar staan qua score.
Het is duidelijk dat zij hun klanten dusdanig weten te enthosuiasmeren, en de verwachtingen weten te overtreffen, dat ze dikke en vette tienen blijven scoren. Maar liefst acht makelaars scoorden gedurende het jaar 2018 hoger dan een 9,9  gemiddeld, met minimaal 24 beoordelingen.

Provinciale winnaars

2017 - F1 & Riant Makelaars Groningen

Dat is beste makelaar van Nederland in 2017

Zij hebben maar liefst een 9,978 als gemiddelde cijfer gekregen van hun tevreden klanten. Inderdaad, dit jaar was het nodig om op de duizendste precies te kijken wie er gewonnen heeft. Dat deze ontzettend hoge score wel degelijk verdiend is, lees je in de beoordelingen over hun dienstverlening.

Op de tweede plek, met een 9,976 als score staat de nummer 1 van 2016, De Makelaers uit Amsterdam.
House2Day Makelaars (Zwolle) hebben een verdiende derde plaats met een 9,968 als gemiddelde beoordelingscijfer over 2017.

Provinciale winnaars

2016 - De Makelaers (Amsterdam)

Dat is beste makelaar van Nederland in 2016

Zij hebben maar liefst een 9,96 als gemiddelde cijfer gekregen van hun tevreden klanten. Dat deze ontzettend hoge score wel degelijk verdiend is, lees je in de beoordelingen over hun dienstverlening.

Provinciale winnaars

2015 - Puntman Makelaardij (Arnhem)

Dat is beste makelaar van Nederland in 2015

Zij hebben maar liefst een 9,8 als gemiddelde cijfer gekregen voor hun werk. Hun klanten zijn echt, maar dan ook echt tevreden over de dienstverlening! Mocht je het leuk vinden, lees dan de beoordelingen over hun dienstverlening.

Provinciale winnaars

2014 - Dave Crolla Makelaardij (Maastricht)

Dat is beste makelaar van Nederland in 2014

In 2013 was Dave Crolla voor het eerst makelaar van het jaar en dit jaar zet hij dat voort. Met een fenomenale 9,8 als gemiddelde score in 2014. Zijn klanten zijn echt, maar dan ook echt tevreden over de dienstverlening! Mocht je het leuk vinden, lees dan de beoordelingen over zijn dienstverlening.

Provinciale winnaars

2013 - Dave Crolla Makelaardij (Maastricht)

Dat is beste makelaar van Nederland in 2013

Dave Crolla Makelaardij heeft met een geweldige 9,8 als gemiddelde score in 2014 terecht de titel Makelaar van het Jaar verdiend. Juist als wat kleiner kantoor kan je fantastische dienstverlening leveren, en de klanten van Dave weten dat te waarderen. Mocht je het leuk vinden, lees dan de beoordelingen over zijn dienstverlening.

Provinciale winnaars

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.