2015 - Puntman Makelaardij (Arnhem)

Dat is beste makelaar van Nederland in 2015

Zij hebben maar liefst een 9,8 als gemiddelde cijfer gekregen voor hun werk. Hun klanten zijn echt, maar dan ook echt tevreden over de dienstverlening! Mocht je het leuk vinden, lees dan de beoordelingen over hun dienstverlening.

Provinciale winnaars WIDBM 2015

Makelen is een lokaal geheel. Er zijn niet veel mensen die van hot naar her verhuizen. Meestal verhuist men binnen een straal van 17 kilometer. Daarom zijn de prijswinnaars per provincie minstens net zo belangrijk. Hier een overzicht van de beste makelaars per provincie.

Friesland

Beste Makelaar: Zij is de makelaar – Joure 8.7

Groningen

Beste Makelaar: Slim! Makelaardij - Groningen 9.5

Drenthe

Beste Makelaar: niemand gekwalificeerd

Flevoland

Beste Makelaar: Makelaardij De Munt – Emmeloord 8.5

Overijssel

Beste Makelaar: Zomer Makelaars - Zwolle 9.4

Gelderland

Beste Makelaar: Puntman Makelaardij - Arnhem 9.8

Noord Holland

Beste Makelaar: Makelaar Bert - Amsterdam 9.8

Utrecht

Beste Makelaar: Drenth Makelaars – Amersfoort 9.3

Zuid Holland

Beste Makelaar: Arnold Taal Makelaardij - Den Haag 9.6

Zeeland

Beste Makelaar: Versluijs makelaardij - Oostburg 9.3

Noord Brabant

Beste Makelaar: Mevrouw de Aankoopmakelaar – Den Bosch 9.6

Limburg

Beste Makelaar: Dave Crolla Makelaardij - Maastricht 9.8 

Allen van harte gefeliciteerd met het behalen van dit prachtige resultaat - maar laten we bovenal niet vergeten dat deze makelaars met hun tevreden klanten hard bijdragen aan het verbeteren van het imago van de makelaardij. 

Leuke cijfers over de makelaardij

Het gemiddelde cijfer in 2015 over alle makelaars is een hele nette 7,9. Als we echter kijken naar kantoren die gemiddeld een onvoldoende krijgen, dan daalt dat gemiddelde heel hard naar een 2,9. Wanneer men ontevreden is over een makelaar, dan is men ook echt volledig teleurgesteld.

Wat op alle beoordelingssites terug te zien is in beoordelingen, men is of echt tevreden, of echt ontevreden. Iedereen die ‘gewoon tevreden’ is zal niet zo snel een review plaatsen. Immers, de dienstverlening voldeed aan de verwachtingen.

In Friesland zijn de kopers en verkopers het terughoudendst met het geven van cijfers, het gemiddelde daar is een 7.0. In Gelderland ligt dat gemiddelde op een 7,5, terwijl de landelijke winnaar, Puntman Makelaardij, daar gewoon een 9,8 scoort! In Noord-Holland wordt de dienstverlening van makelaars gemiddeld met een 8,3 gewaardeerd.

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.