Widgets WIDBM

Hoe kan ik mijn score op mijn eigen site laten zien? Speciaal daarvoor hebben we 'widgets'. Een klein stukje code waardoor de informatie van de server van WIDBM wordt gehaald en weergegeven.

Met de volgende code kan je de widget zelf op je site plaatsen:

<script src="https://wieisdebestemakelaar.nl/getWidget.php?tiara_id=12345&type=1" type="text/javascript"></script>

Daarbij vervang je de 12345 voor jouw eigen Tiara ID. Let op: jouw Tiara ID moet wel bij ons bekend zijn. Je kan dit bij jouw kantoorgegevens beheren.

Verder kan je zelf de vormgeving kiezen, we hebben verschillende formaten en uitvoeringen. Door het cijfer achter het type aan te passen kies je de gewenste widget. Bekijk een overzicht van de verschillende widgets.

 

Hoe krijg ik betere reviews op WIDBM

Allereerst uiteraard door perfecte service aan je klanten te verlenen. Niet iedere klant verwacht dezelfde dienstverlening. De eenvoudigste manier om je score te verbeteren is het vragen om beoordelingen aan je tevreden klanten. Niet iedere klant zal altijd even tevreden zijn met jouw dienstverlening. Des te meer beoordelingen je hebt, des te kleiner is de impact van een slechte testimonial. 

Hoe vraag ik mijn klanten om een beoordeling?

Stuur je klanten, maar ook prospects bijvoorbeeld, een berichtje nadat je intensief contact met ze hebt gehad met de vraag of ze jouw dienstverlening willen beoordelen op wieisdebestemakelaar.nl.

Commissie van Toezicht

  • Guido Thys - Bedrijfsverloskundige
  • Arjan Terpstra - Digitaal strateeg
  • Diederik Briedé - Advocaat
  • André van Eerden - Financieel expert

De commissie van toezicht controleert op de objectiviteit en onafhankelijkheid van WieIsDeBesteMakelaar.nl. Brancheverenigingen of franchiseorganisaties in de makelaardij hebben geen invloed op de beoordelingen op WIDBM.